7
Kahve Kreması Süt Tozu kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Nesquik Çikolatalı Toz Içecek 420gr

Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
149,99 TL
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nesquik Çikolatalı Toz Içecek 420gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: herkeseteknoloji Satıcı Ünvanı: GÜLŞEN TALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210427392
    Bu ürün herkeseteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çikolatalı toz içecek 420gr

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 250 - 500 gr
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

Nesquik Çikolatalı Toz İçecek 420 gr

İnsan vücudu uyurken bile çalışır. Ancak metabolizma, uyku esnasında biraz yavaşlar. Bu yüzden sabah uyandığınızda enerjinizi geri kazanmak önemlidir. Kahvaltı, bunun için ideal yoldur. İyi bir kahvaltı, güne enerjik başlamak için gereklidir. Aksi takdirde gün boyu yorgunluk, baş ağrısı ve dikkat dağınıklığı gibi problemlerle karşılaşılabilir. Kahvaltı, metabolizmayı hızlandırarak vücuda enerji sağlar. Özellikle çocuklarınızın sağlığı için güne iyi bir kahvaltıyla başlamak büyük önem taşır. Gelişim döneminde olan çocukların büyümesi için gerekli besin değerlerini alması gerekir. Nesquik çikolatalı toz içecek 420 gr, iyi bir vitamin kaynağıdır. Çocuğunuzun günlük alması gereken D vitamininin %44’ünü karşılar. Eşsiz kakaolu tadıyla çocuğunuz severek tüketir. Bu sayede çocuğunuzun sütü sevmesini sağlayabilirsiniz. Büyüme ve gelişmeyi desteklemesiyle dikkat çeker.

  • Pratik kullanım
  • Sıcak veya soğuk tüketilebilirlik
  • Eşsiz kakao lezzeti

Lezzetli Nesquik Çikolatalı Toz İçecek 420 gr Özellikleri

Lezzetli Nesquik Çikolatalı Toz İçecek 420 gr Özellikleri

Çocukları süt içmeye teşvik etmek oldukça önemlidir. Süt içmenin birçok faydası vardır. Örneğin çocukların diş gelişiminde büyük bir katkısı vardır. Aynı zamanda kemik gelişiminde de rol oynar. Bir ebeveyn olarak, çocuklarınızın sağlıklı büyümesi sizin için önemlidir. Nestle Nesquik çikolatalı içecek tozu 420 gr, bu anlamda size yardımcı olur. Çikolatalı içeriği sayesinde sütle karıştırıldığında güzel bir lezzet verir. Bu sayede çocuğunuz sevmese bile süt içmesini sağlayabilirsiniz. Bu ürün hazırlanışı bakımından oldukça pratiktir. Zahmetsizce ve hızlıca hazırlanır. Nesquik toz 420 gr, 200 ml süte 2 çay kaşığı karıştırılarak tüketilir. Toz, süte karıştığında kolayca çözülür. Tercihe göre sıcak veya soğuk sütle kullanılabilir. Bu ürünü, yatmadan önce sıcak süt ile karıştırarak çocuğunuza verebilirsiniz. Bu sayede rahatlatıcı etkisini artırmış olursunuz. Dolayısıyla çocuğunuz, sağlıklı ve rahat bir uyku çekebilir.

Öne Çıkan Nesquik Çikolatalı Toz İçecek 420 gr Avantajları

Öne Çıkan Nesquik Çikolatalı Toz İçecek 420 gr Avantajları

Nesquik çikolatalı toz içecek 420 gr yorumları, ürünün besleyici özellikleriyle alakalı fikir verebilir. İçerisinde yüksek miktarda vitamin ve mineral bulunur. Yapımında hiçbir tatlandırıcı ve koruyucu madde kullanılmaz. Benzersiz tadını çikolatadan alır. Bu sayede sütü, çocuğunuzun seveceği çikolatalı bir içeceğe dönüştürebilirsiniz. Sürekli hareket eden çocuklar, gün içinde enerji kaybeder. Kendilerini iyi hissetmeleri için kaybettikleri enerjiyi tazelemeleri önemlidir. Nesquik toz içecek 420 gr, çocuğunuza enerji verir. Bu sayede çocuğunuz hızlıca enerjisini toplayabilir. Bu ürün, sıvı olarak tüketildiği için vücudun sıvı ihtiyacını da karşılar. Çocuğunuzun büyüme ve gelişmesini desteklemek için ihtiyacı olan günlük sıvı miktarının %10’unu sağlar. Ürün, kapaklı paketi sayesinde kolayca muhafaza edilir. Kapağı sayesinde ürünün tazeliğini koruyabilirsiniz. Bu özelliğiyle uzun süreli kullanım sağlayan lezzetli toz içeceği satın alabilirsiniz.

Bütçe Dostu Nesquik Çikolatalı Toz İçecek 420 gr Fiyatı

Bütçe Dostu Nesquik Çikolatalı Toz İçecek 420 gr Fiyatı

Nesquik çikolatalı toz içecek 420 gr fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Farklı tüketim şekilleriyle dikkat çeken toz ile soğuk kış günlerinde içinizi ısıtması için sıcak süt ile hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda soğuk süt ile hazırlandığında ferahlatıcı bir etki yaratır. Dengeli bir kahvaltının vazgeçilmez bir ögesidir. Demir ve çinko bakımından oldukça zengin olan bu ürün, sıklıkla tercih edilir. Yüksek vitamin değerleriyle çocuğunuzun sağlıklı gelişimine katkı sağlar. Nesquik çikolatalı içecek tozu, tatlandırıcı ya da koruyucu madde içermez. İçeriğinde bulunan D vitamini sayesinde çocuğunuzun bağışıklık sistemini güçlendirir. Aynı zamanda çocukları bir sonraki öğüne kadar tok tutar. Kuru ve serin bir yerde muhafaza edildiğinde uzun süre kullanılabilir. Bu özelliği sayesinde bütçe dostu bir ürün olarak karşınıza çıkar. Lezzetli ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.