Nestle Cheerios Ballı Tahıl Gevreği 225 G

124,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nestle Cheerios Ballı Tahıl Gevreği 225 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Comely Türkiye Satıcı Ünvanı: TAYFUN TÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8760573061
    Bu ürün Comely Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nestle Cheerios Ballı Tahıl Gevreği 225 G
Geri Bildirim Ver

Nestle Cheerios Ballı Tahıl Gevreği 225 gr

Sabah kahvaltılarında geleneksel ürünleri bir arada tüketmek Türk kültüründe geniş bir yer kaplar. Peynir, zeytin ve domatesin temelini oluşturduğu bir kahvaltı dışında farklı alternatifler de seçilebilir. Özellikle sabah erken çıkması gereken kişiler ve gençlerin severek tükettiği kahvaltılık gevrekler, kahvaltı öğünlerinde yaygın olarak tercih edilir. Süt ile birleşerek hem lezzetli hem de pratik bir kahvaltı imkanı sağlayan mısır gevrekleri, birbirinden farklı aromaları ile de çeşitlilik imkanı sunar. Nestle Cheerios ballı tahıl gevreği 225 g kahvaltılık gevrekler arasında tercih edilen bir çeşit olarak öne çıkar. Özellikle çocukların severek tükettiği tahıl gevreği içerisinde sahip olduğu besin kaynakları bakımından anne ve babaların da tercihi haline gelir. Bal ve beş farklı tahıl içeriği sayesinde sağlıklı bir ürün olarak bilinir.

  • Pratik kahvaltı
  • Bal aromalı
  • Beş farklı tahıl

Besleyici Nestle Cheerios Ballı Tahıl Gevreği 225 gr

Besleyici Nestle Cheerios Ballı Tahıl Gevreği 225 G

Kahvaltılık gevrekler pratik oldukları kadar içeriklerinde sahip oldukları besin kaynakları ile de müşterilerin damak zevkine hitap eder. Nestle ballı Cheerios, 225 gramlık paketlerde satışa sunulur. Bir paket içerisinde günlük besin ihtiyaçlarınızı karşılamanız için birçok vitamine ve besine de yer verilir. Bir porsiyonun 30 gram olarak tüketilmesi önerilir. Üretimi esnasında beş farklı tam tahıl kullanılarak doyurucu bir kahvaltılık halini alır. Tam buğday unu, tam tahıl unu, tam mısır unu, tam arpa unu, tam pirinç unu kullanılarak bu beş tahılı, besleyici kahvaltılık gevrek üretilir. Yüksek lif içermesi sayesinde doyuruculuğu yüksek olan gevrek, yapay renklendirici ya da tatlandırıcı içermez. Doğal içerikleri sayesinde toplamda yedi farklı vitamin kaynağı olarak da hizmet verir. Demir ve kalsiyum ihtiyacınızı da bir kase ballı mısır gevreği ile giderebilirsiniz.

Vitamin Deposu Nestle Cheerios Ballı Tahıl Gevreği

Vitamin Deposu Nestle Cheerios Ballı Tahıl Gevreği

Yaş grubu fark etmeksizin ihtiyaç duyulan vitamin, mineral ve diğer besin kaynakları bir kase tahıl gevreğinin içerisinde tüketebilirsiniz. Nestle Cheerios ballı tahıl gevreği içerisinde bulundurduğu vitaminler ile gelişime destek olur. Gelişim sürecinde olan çocuklar için önemli olan Vitamin C, kemik ve dişleri güçlendirir. Niasin ise sinir, sindirim sistemleri ile derinin sağlıklı olmasına katkı sağlar. B2 ve B6 vitaminleri ise enerji kaynağı oluşturarak çocuğunuzun daha fazla hareket etmesinde ve etkileşime geçmesinde yardımcı olur. Vitamin D, kalsiyum ve demir kaynağı olarak da sayılabilen tahıl gevreği, hem gelişim sürecindeki çocukların hem de yetişkinlerin gün içerisinde alması gereken tüm besinleri bir arada sunar. Kan hücrerlerinin onarımında aktif rol oynayan folik asit sayesinde ise hamileler için gerekli vitamini bir kase gevrek ile takviye edilir.

Nestle Cheerios Ballı Tahıl Gevreği 225 gr Fiyatları

Nestle Cheerios Ballı Tahıl Gevreği 225 G Fiyatları

Sabahları hem besleyici hem de pratik bir kahvaltı imkanı sağlayan ürün, içeriğinde bulunan besin kaynakları ile güne enerjik başlamanızda aktif rol oynar. Sağlığınızı da sevdiğiniz tahıl gevreğini tüketerek korumaya alabilmeniz ise ürünün bir diğer avantajı olarak sayılabilir. Kahvaltı etme konusunda size zorluk çıkaran çocuklarınıza eğlenceli ve sevebilecekleri bir alternatif olarak tercih edebilirsiniz. Kolaylıkla kendilerinin yiyebileceği bir kahvaltı olmasının yanı sıra ihtiyaçları olan tüm ek besin kaynaklarını da tüketmelerini sağlayabilirsiniz. Ballı tadı sayesinde her damak zevkine uyum sağlayabilen ürünün paketlenmesi, uzun raf ömrünü koruması için özel teknikler kullanılarak sağlanır. Nestle Cheerios ballı tahıl gevreği 225 g fiyat belirlenmesinde tüm bu avantajlar ve beraberinde getirdiği artılar göz önünde bulundurulur. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Nestle Cheerios ballı tahıl gevreği 225 g yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Sabahınıza lezzetli bir başlangıç yapabilmek adına tahıl gevreğinizi Trendyol’un avantajlarından yararlanarak satın alabilirsiniz.