Nestle Nesquik Duo Mısır Gevreği 310 gr

111,78 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
112,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nestle Nesquik Duo Mısır Gevreği 310 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EVOSED Satıcı Ünvanı: EVOSED E-TİCARET DANIŞMANLIK MEDİKAL İNŞAAT OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383093143600001 Vergi Kimlik Numarası: 3830931436
    Bu ürün EVOSED tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Body,img,div img {width:
  • } nesquik duo mısır gevreği 310 grnesquik kahvaltılık gevrekler, tam tahıllı yapısı, içerdiği 6 vitamin, demir ve kalsiyum ile çocuklarımızın çok sevdiği çikolata lezzetini sunar. Günün en önemli öğünü kahvaltıya gönülsüz olan çocuklarımızın mutlu bir şekilde güne başlamalarını ve okul öncesinde besleyici bir kahvaltı etmelerini sağlayarak yardımcınız olur. Nesquik duo, kakaolu kahvaltılık gevrek toplarının yanısıra vanilyalı topların da yer aldığı, lezzetiyle kahvaltıyı çocuklar için çekici kılan besleyici bir ürün. Sabahları süt ile hazırlanmış bir kase tam tahıllı nesquik duo kahvaltılık gevrek ile çocuklar günlük ihtiyaç duyulan demir değerinin yaklaşık %20'sini, kalsiyum değerinin yaklaşık %40'ını ve lif referans alım düzeyinin %8'ini keyifle alır ve sütlerini içerek güne başlar. Bu besleyici ve lezzetli kahvaltıyı hemen deneyin! Tahıllar (tam buğday (%38,3), mısır irmiği (%10), buğday unu (%9,4), pirinç), şeker, glukoz şurubu, kakao tozu (%3,6), kakao yağı (%1,8), bitkisel yağ (palm), tam yağlı süttozu (%1,7), tuz, yağı azaltılmış kakao tozu (%0,3), aroma vericiler, asitliği düzenleyici (trisodyum fosfat), emülgatör (soya lesitini). Vitaminler ve mineraller: Niasin, pantotenik asit, vitamin d, vitamin b6, tiamin, riboflavin, folik asit, kalsiyum ve demir. [badem içerebilir]

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Kahvaltılık Gevrek
Geri Bildirim Ver