Neta 8900 Hd Teledünya Kumanda

111 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %1 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
89,99 TL
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Neta 8900 Hd Teledünya Kumanda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lagom Endüstri İklimlendirme Satıcı Ünvanı: AYŞE YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9670102398
    Bu ürün Lagom Endüstri İklimlendirme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neta HD 8900 televizyon kumandası kızılötesi teknolojisiyle cihazla bağlantı kurar. Televizyonun orjinal kumandası ile aynı teknik özelliklere sahiptir.
  • Televizyon uyumlu Neta HD 8900 kumanda 22x55x280 milimetre ölçülere sahiptir ve birinci kalite orjinal kalıptır. Dayanıklı plastik yapısı modelin uzun süre kullanılmasını destekler.
  • Neta 8900 HD Teledünya orijinal kumanda da bulunan 1. Sınıf tuş takımı sayesinde televizyon verilen komutları anında algılar.
  • Yedek parça rolü gören Neta HD 8900 kumanda, 2 AAA pil ile çalışır.
  • Modelin sahip olduğu sağlam plastik kasa, darbe ve düşmelere karşı koruma sağlar.
Geri Bildirim Ver

Neta 8900 HD Teledünya Orijinal Kumanda Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kumanda, televizyonu yönetmeye yarayan bir araçtır. Televizyonunuz ile birlikte gelen cihaz bozulabilir ve çalışmayabilir. Bu gibi durumlarda yeni bir tane edinmeniz gerekebilir. Neta 8900 HD Teledünya orijinal kumanda Tayfun Kumanda birinci sınıf kaliteye sahiptir. Kullanacağınız cihazın kendi idare aracı eşdeğer özelliktedir. Kaliteli sağlam plastik yapısı sayesinde uzun kullanım ömrüne sahiptir. Tuş takımı hassas olan bu ürün dokunuşunuzu hızlı bir şekilde algılar. Pek çok televizyon ile uyumludur. Neta HD 8900 kumanda sağlam bir plastik kasaya sahip olduğu için düşme ve darbelere karşı dayanıklıdır. Avuç içi tasarımı ile ideal boyutlardadır. Tek elinizle rahatça kullanabilirsiniz. Üzerindeki tuşların, eskisi ile aynı fonksiyonlara sahip olup olmadığına dikkat ederek satın alabilirsiniz. Ürün özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Kolay kullanım
  • Hassas tuş takımı
  • Sağlam plastik kasa

Neta 8900 Kumanda ile Televizyon Keyfi

Neta 8900 Kumanda ile Televizyon Keyfi

Televizyon izlemek günün stresini atmak, keyifli vakit geçirmek için ideal bir yöntemdir. Uzaktan kumanda sayesinde oturduğunuz yerden kontrol edebildiğiniz bu cihazların kumandası bozulabilir, kırılabilir ve çalışamaz duruma gelebilir. Bu gibi durumlarda Neta HD Teledünya kumandayı tercih edebilirsiniz. Neta 8900 HD Teledünya orijinal kumanda oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Aynı tuş takımı ve özellikler bulunur. 2 adet pil ile çalışır. Pil yuvası çocukların kolayca açamayacağı şekilde üretilir. Böylece sık sık pil kaybolması gibi durumlar yaşamazsınız. HD uydulara uygun olan Neta 8900 kumanda yüksek çözünürlüğe sahip cihazlarda kullanılabilir. Kolay ve anlaşılır tuş takımına sahiptir, böylece her yaştan insan rahatlıkla kullanabilir. Ses ve kanal değiştirme tuşları elips şekilli, diğer tuşlar ise klasik dikdörtgen biçimlidir. Tuş takımı parmak basıncına karşı dayanıklı şekilde üretildiğinden uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kolay Kullanımlı Neta 8900 HD Teledünya Orijinal Kumanda

Kolay Kullanımlı Neta 8900 HD Teledünya Orijinal Kumanda

Televizyonunuzun kendi kumandası bozulabilir. Bu durumda televizyonu kontrol etmek, ses ve kanalları yönetmek mümkün değildir. Teledünya Neta HD 8900 kumanda ile televizyon izleme keyfinize devam edebilirsiniz. Kolay kullanımlı tuş takımına sahiptir. Her yaştan insanın rahatlık kullanabileceği şekilde dizayn edilmiştir. Ses ve kanal kontrolleri, menü, önceki ekrana dönüş, güç tuşu gibi tuşlar ile televizyonu yönetebilirsiniz. Sağlam plastikten üretildiği için uzun kullanım ömrüne sahiptir. 2 adet pil ile çalışan Teledünya kumanda 8900 darbe, düşme, kırılma gibi durumlara karşı dayanıklıdır. Tuş takımı yaptığınız her hareketi hızlı bir şekilde algılar ve televizyona yansıtır. Parmak izi tutmadığı için her zaman temiz görünür. Teledünya kumanda fiyatları her bütçeye hitap eder. Siz de bu orijinal ürünü alarak keyifli bir televizyon izleme deneyimi yaşayabilirsiniz.

Neta 8900 HD Teledünya Orijinal Kumanda Fiyatı ve Yorumları

Neta 8900 HD Teledünya Orijinal Kumanda Fiyatı ve Yorumları

Televizyon izlemek birçok kişi için rahatlatıcı bir aktivitedir. Oturduğunuz yerden kumanda yardımı ile izlemek istediğiniz içeriği belirleyebilir, ses kontrollerini sağlayabilirsiniz. Neta HD Teledünya orijinal kumanda HD yayın yapan uydu kumandasıdır. Hareketlerinizi oldukça hızlı bir şekilde algılayan ve cihazınıza yansıtan tuş takımı mevcuttur. Televizyonunuzun kendi kumandası ile aynı özelliklere sahiptir. Sağlam materyalden üretilen yapısı sayesinde kırılma, düşme gibi durumlara karşı oldukça dayanıklıdır. Avuç içi ergonomik tasarımı ile tek elinizle rahatça kullanabilirsiniz. Her yaştan insanın kolay bir şekilde kullanabileceği bu ürün pek çok televizyon ile uyumludur. Fiyatları her bütçeye hitap eder. Neta 8900 HD Teledünya orijinal kumanda Tayfun Kumanda fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Müşteri deneyimlerinden yararlanmak için Neta 8900 HD teledünya orijinal kumanda tayfun kumanda yorumlarını okuyabilir ve fikir edinebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol ayrıcalığıyla satın alabilirsiniz.