Netodak Kalorifer Petek Suluğu Radyatör Hava Nemlendirici Suluk 3 Adet

178,20 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Netodak Kalorifer Petek Suluğu Radyatör Hava Nemlendirici Suluk 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Netodak Ticaret Ramazan Atila Satıcı Ünvanı: RAMAZAN ATİLA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1020339183
    Bu ürün Netodak Ticaret Ramazan Atila tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kalorifer Suluğu Nemlendirici Petek Üstü Nemlendirici 3 Adet Odanızda kaloriferlerin çalıştığı kış aylarında horlamalarınız arttıysa, uykuda sürekli ağzınız kuruyorsa, sabahları baş ağrısı ile uyanıyorsanız, büyük ihtimalle kaloriferlerinizin kuruttuğu havanın etkisinde kalıyorsunuz.Kalorifer Suluğu Hava Nemlendirici kalorifer peteklerinin havayı kurutmasına bağlı baş ağrılarına, nefes yollarının tahriş olmasına, astım ve sinüzit belirtilerinin artmasına engel olur.Kış mevsimi ile birlikte hastalıklarının artmasına ve daha ağır seyretmesine yol açan hava kurumasına karşı en pratik ve ekonomik olarak tedbir alabilsinler diye Petek Üstü Oda Nemlendirici.Kaloriferli evlerin ortak sorunu olan hava kuramasına karşı etkin çözüm Kalorifer Petek üzeri Nemlendirici.Kaloriferlerin üzerine asacağınız ve içine su doldurulan Kalorifer Suluğu sayesinde artık cildiniz kurumayacak ve oldukça nemli bir ortam yaratmış olacaksınızSabah kalktığınızda burnunuz ve nefes yollarınızın tıkalı olduğunu hissediyorsanız, Kalorifer Petek Suluğu tam da ihtiyaç duyduğunuz bir ürün.Bu Kalorifer Suluk%27ları ile odanızdaki nemi doğal hava nemi seviyesine çekebilirsiniz.Uzmanlar kuru havanın çok fazla bir şekilde zararlı olduğunu dile getirdiklerinden dolayı, zararlı olan havadan uzaklaşmak için Kalorifer Petek Suluğu%27nu kullanmak çok faydalı olacaktır.Sizlerde evinizde nemli bir ortam oluşturmak istiyorsanız tek yapmanız gereken Kalorifer Suluğu%27na sahip olmaktır. Kalorifer Suluğu Özellikleri: Odanızın nem oranını arttırır. Nefes almanızı kolaylaştırır. Boğaz ve burun kuruluğunu önler.
Geri Bildirim Ver