Nettenevime Fil Ayağı Vazo Cam Vazo 80cm Ince Belli Vazo

699,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nettenevime Fil Ayağı Vazo Cam Vazo 80cm Ince Belli Vazo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nettenevime Satıcı Ünvanı: TANER YÜKSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6658005183200001 Vergi Kimlik Numarası: 9940442167
    Bu ürün Nettenevime tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CAM VAZO FİL AYAĞI MODELİ ŞEFFAF 80 CM YÜKSEKLİK TABAN 25 CM AĞIZ ÇAPI 12 CM

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Boyut/Ebat 80 x 80
Geri Bildirim Ver

Nettenevime Cam Vazo Fil Ayağı İnce Belli 80 cm Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Vazolar, iç mekan tasarımlarında vazgeçilmez parçalardan biridir. Dekorasyonun tamamlanmasında yardımcı olan bu aksesuar sayesinde çiçeklerinizi de sergileyebilirsiniz. Ev ve ofis ortamlarına şıklık katmak için 80 cm fil ayağı vazo tercih edebilirsiniz. Ürünün fil ayağı şeklindeki tasarımı son derece dikkat çekicidir. Modern, sade ve şık bu aksesuarı evinizin farklı noktalarına yerleştirebilir, ortama estetik bir dokunuş yapabilirsiniz. İkonik tasarımıyla beğenilen ürün 80 cm uzunluğundadır. Şeffaf renkli olması sayesinde sade bir görünüme sahiptir. Ayrıca bu özelliğiyle yerleştirdiğiniz ortamdaki diğer eşyalarla da kolayca uyum sağlar. Hoş ve zarif tasarımıyla öne çıkan ürünü çeşitli bitkilerle birlikte kullanabilir, evinize eşsiz bir hava kazandırabilirsiniz. Nettenevime fil ayağı vazo cam vazo 80 cm ince belli vazonun öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Kaliteli cam materyal
  • Şık ve modern tasarım
  • Fil ayağı şeklinde taban

Şık Tasarımlı Fil Ayağı Cam Vazo

Şık Tasarımlı Fil Ayağı Cam Vazo

Mekanlarda dekorasyonu tamamlamak için çeşitli eşyalar kullanılır. Sıkça tercih edilen dekoratif aksesuarlardan birisi de vazolardır. Kullandığınız odanın göz alıcı bir hale gelmesine olanak sağlayan Nettenevime fil ayağı vazo cam vazo 80 cm ince belli vazo 86990256008 şeffaf cam malzemesi ve modern tasarımıyla öne çıkar. Son derece estetik ve modern olan parça evinizde farklı bir hava yaratır. Fil ayağından esinlenerek dizayn edilen ürün kaliteli ve şeffaf yapılı cam malzemeden üretilir. Bu sayede evinizin ya da ofisinizin konseptine ve ortamın renklerine kolay bir şekilde uyum sağlayabilir. Nettenevime fil ayağı vazo cam vazo 80 cm ince belli vazo kullananlar ürünün ilgi çekici tasarımıyla evlerine estetik bir dokunuş yapabilir. Fil ayağı cam vazo 80 cm, boyutları sayesinde yalnızca sehpa veya masa üzerinde değil, direkt olarak yere konularak da kullanılabilir.

Modern ve Sade Nettenevime Fil Ayağı Çiçeklik

Modern ve Sade Nettenevime Fil Ayağı Çiçeklik

Dekorasyon konusunda her zaman trend olan parçalardan olan cam vazoların şeffaf yapısı ferah bir görünüm elde etmenize olanak tanır. Kuru çiçekler ya da çeşitli yapay bitkileri fil ayağı şeklindeki bu şık ürüne koyarak evinize estetik bir dokunuş yapabilirsiniz. Ortamın havasını değiştirmek için tercih edebileceğiniz Nettenevime fil ayağı vazo cam vazo 80 cm ince belli vazo yorumlarını okuyarak modern tasarımlı ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Kullanan müşterilerin geri dönüşleri size satın almadan önce yardımcı olabilir. Ürünü evinizin balkon, salon, antre gibi farklı köşelerine koyabilir, dilerseniz ofisinizde de kullanabilirsiniz. Ürünün yenilikçi tarzı, ince yapısı ve zarif duruşu sayesinde konseptinize asil bir dokunuş yapabilirsiniz. Şeffaf yapısıyla ferah bir görüntü sağlayan ürünün temizliği de oldukça kolaydır. Nemli bir bez yardımıyla sildikten sonra kurulayarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Nettenevime Fil Ayağı İnce Belli Cam Vazo Fiyatları

Nettenevime Fil Ayağı İnce Belli Cam Vazo Fiyatları

Nettenevime fil ayağı vazo cam vazo 80 cm ince belli vazo fiyatları ürünün kalitesi, üretim materyali gibi özellikleri göz önünde bulundurularak bütçe dostu şekilde belirlenir. Dikkat çekici ve farklı tasarımıyla öne çıkan ürünü dilerseniz evinize ya da ofisinize alabilir, dilerseniz sevdiklerinize hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz. Son derece şık bir hediye seçeneği olan fil ayağı ince belli çiçeklik bütçe dostu fiyatıyla da sıkça tercih edilir. Yerleştirdiğiniz ortamda farklı bir hava yaratan ürünü ister tek başına ister çiçeklerinizle birlikte kullanabilirsiniz. Popüler ve trend parçayla evinize modern bir dokunuş yapabilirsiniz. İnce belli, fil ayağı şeklindeki tabanı ve şeffaf yapısı ve 80 cm uzunluğuyla zarif bir tasarıma sahiptir. Dekorasyonu tamamlayan bu tasarımı avantajlı fiyatı ile online alışverişin güvenli adresi Trendyol’dan satın alarak ferah bir ortam oluşturabilirsiniz.