Nettenevime Yapay Çiçek Palmiye Yaprağı Yağlı Yaprak 3 Adet Yapay Yaprak

219,99 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  219,99 TL
%5 indirim
2 x  208,99 TL
417,98 TL
%6 indirim
3 x  206,79 TL
620,37 TL
%7 indirim
4 x  204,59 TL
818,36 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nettenevime Yapay Çiçek Palmiye Yaprağı Yağlı Yaprak 3 Adet Yapay Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nettenevime Satıcı Ünvanı: TANER YÜKSEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6658005183200001 Vergi Kimlik Numarası: 9940442167
    Bu ürün Nettenevime tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yapay Yaprak 3adet gönderilir Kumaş ve plastik malzemeden üretilmiştir Sapı teldir kıvrılıp dolanabilir Yaprak ölçüleri : 40x20cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Nettenevime Yapay Çiçek Palmiye Yaprağı 3 Adet Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Dekorasyonda ev bitkilerinin yeri oldukça önemlidir. Dekorasyona renk katan bu bitkilerin bakımı zor ve zaman alan bir iş olduğu için pek çok kişi yapay bitkileri tercih eder. Bu bitkiler yeşil renkli yaprakları, estetik görünümleri ile yaşam alanınızı güzelleştirir. Nettenevime yapay çiçek Palmiye yaprağı 3 adet yapay yaprak 32168224 ortama şık ve estetik görünüm katar. Yapay çiçek plastik ve kumaştan üretilir. Kumaş olan yaprakları nemli bez ile kolayca silebilir ve tozunu alabilirsiniz. Dilerseniz iç mekanda dilerseniz dış mekanda kullanabilirsiniz. Ev ortamına ferah bir görünüm kazandırır. 40 x 20 cm boyutu ile şık bir dekorasyon unsurudur. Dikkat çekici büyüklüğe sahip olan yeşil yaprak ortama farklı bir hava katar. Salon, mutfak, balkon, koridor, giriş gibi alanlara koyabilirsiniz.

  • Estetik görünüm
  • Bakım gerektirmeyen yapay ağaç
  • Geniş canlı renkli yapraklar

Evinize Hoş Bir Hava Katan Nettenevime Yapay Palmiye Yaprağı

Evinize Hoş Bir Hava Katan Nettenevime Yapay Palmiye Yaprağı

Canlı bitkiler bakım ister. Düzenli olarak sulamak, toprağını havalandırmak, sararan kısımlarını kesmek ve bunlar gibi pek çok işlem yapmanız gerekir. Bütün bunları yapmaya vaktiniz olmayabilir ya da ev ortamınız canlı bitki yetiştirmek için uygun olmayabilir. Bazı insanlar canlı bitkilere alerjik reaksiyon gösterebilir. Dekorasyonu kişiselleştirmek, hoş bir hava katmak için yapay çiçek kullanabilirsiniz. Nettenevime yapay çiçek Palmiye yaprağı 3 adet yapay yaprak, büyük ve canlı renkteki yeşil yaprakları ile dikkat çeker. Dilerseniz diğer çiçeklerinizin yanına koyarak görünümünü zenginleştirebilirsiniz. Telden yapılan sap kısmı bükülebilir özelliktedir. Bu sayede dilediğiniz yere rahatça sarabilir, diğer bitkilerinizin yanına koyabilirsiniz. 3 adet olan yaprakların ölçüleri de ideal boyuttadır. Salon, antre, yatak odası, mutfak, balkon ya da banyo gibi evin her alanında kullanabilirsiniz. Yapay Palmiye yaprağı evinizde yaz ve tatil havasını hissettirebilir.

Şık Nettenevime Yapay Çiçek Palmiye Yaprağı

Şık Nettenevime Yapay Çiçek Palmiye Yaprağı

Günün büyük bir kısmını evde geçirenler için alanın ferah bir görünüme sahip olması önemlidir. Bitkiler ortama canlı, hoş, enerjik bir görünüm verir ve rahatlatıcı bir etkisi vardır. Böyle ortamlar kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur. Ev ortamında bitki bulunması hem sizin için sıcak bir ortam yaratabilir hem de misafirleriniz için iyi bir izlenim bırakılabilir. Fakat bitki bakımına vakit ayırmaya fırsatınız olmayabilir. Eviniz havadar bir alan olmayabilir, yeterli gün ışığı almayabilir. Bu gibi durumlarda yapay bitkiler kullanabilirsiniz. Nettenevime yapay çiçek Palmiye yaprağı 3 adet yapay yaprak kullananlar evine renk katabilir. Ev dekorasyonuna estetik bir dokunuş yapmak isteyenler faydalanabilir. Nettenevime yapay çiçek Palmiye yaprağının sahip olduğu 3 adet yaprak ve canlı yeşil renk ile misafirleriniz için de dikkat çekici, akılda kalıcı, hoş bir ortam yaratabilirsiniz.

Nettenevime Yapay Çiçek Palmiye Yaprağı Fiyatları

Nettenevime Yapay Çiçek Palmiye Yaprağı Fiyatları

Yapay bitkiler, solmayan ve bakım gerektirmeyen yapıda oldukları için pek çok kişi tarafından tercih edilir. Canlı bitkilere alerjisi olanlar, sulamaya ve bakmaya vakti olmayanlar, aldığı bitkinin solmasını istemeyenler için iyi bir alternatiftir. Nettenevime yapay çiçek gösterişli palmiye yaprakları ile misafirlerinizin de dikkatini çeker. Kumaş ve telden yapıldığı için uzun kullanım ömrüne sahiptir. Sap kısmında bulunan tel bükülebilir şekildedir böylece dilediğiniz yere sarabilir, diğer çiçeklerinizin yanına koyabilirsiniz. Hasır sepetler ile birlikte kullanabilir evinizde yaz mevsimi hissini her daim hissedebilirsiniz. Nettenevime yapay çiçek Palmiye yaprağı 3 adet yapay yaprak fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Müşteri deneyimlerinden yararlanmak için Nettenevime yapay çiçek Palmiye yaprağı 3 adet yapay yaprak yorumlarını okuyabilirsiniz. Salon, mutfak, balkon, banyo, yatak odasında ortamında kullanılabilen bu dekoratif yapay yaprağı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.