Neutrogena Hydro Boost City Shield Nemlendirici Hafif Krem Spf25 50 ml

340 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Neutrogena Hydro Boost City Shield Nemlendirici Hafif Krem Spf25 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİLERCE SHOP Satıcı Ünvanı: EMİNE DİLER HOPOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4030248632
    Bu ürün DİLERCE SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hydro Boost® City Shield Neutrogena® olarak, nemlendirmenin doğal görünen cildin temeli olduğunu biliyoruz. Ancak, hava kirliliği, sert hava koşulları ve güneşe maruz kalmak gibi Zorlu çevre koşulları ve yoğun bir yaşam tarzı cildin nem seviyesine ve doğal koruma kalkanına zarar verebilir. Bu, ciltte erken yaşlanmaya ve ışıltı kaybına neden olabilir. Neutrogena® Hydro Boost® City Shield nemlendirici hafif krem SPF 25 cildin doğal koruma kalkanını güçlendirir, nemini artırır ve ışıltılı bir cilt için cildi zararlı UV ışınları ve hava kirliliğine karşı korur. - Nemi artırır ve cilt bariyerini güçlendirir: Hyaluronik Asit içeren bu hafif krem, cilde sadece yoğun bir nem sağlamakla kalmaz, aynı zamanda günden güne cilt beriyerini güçlendirir böylece cilt kendini dış etkenlere karşı koruyabilir. - Cildi hava kirliliğine karşı korumaya yardımcı olur: Antioksidan içeren formülü, cildin hava kirliliğinin yarattığı hasara karşı korunmasına ve gençlik ışıltısını korumasına yardımcı olur. - Güneş hasarına karşı koruma sağlar: Helioplex® teknolojisi ile cilden erken yaşlanmasına neden olabilen UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek bir koruma sağlar. Kullanım: Her sabah, yüz bakım rutininizin son adımı olarak dairesel hareketlerle yüzünüze uygulayın. Çok hafif ve yağsız dokusu, makyajdan önce ideal bir zemin hazırlar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver