Neutrogena Neutrogena Hydro Boost J Kavanoz Vücut Kremi 200 Ml

110 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
119,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Neutrogena Neutrogena Hydro Boost J Kavanoz Vücut Kremi 200 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tamer OnlineShoph Satıcı Ünvanı: İBRAHİM TAMER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8170289917
    Bu ürün Tamer OnlineShoph tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neutrogena Hydro Boost Kavanoz Vücut Kremi, jel formülü ile kolayca emilir. Hafif yapısı sayesinde cildi yağlandırmadan nemlendirir ve ferah bir his oluşturur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver

Neutrogena Hydro Boost J Kavanoz Vücut Kremi

Cilt sürekli olarak neme ihtiyaç duyar ve bu nem ihtiyacının en iyi şekilde karşılanması cilt sağlığı için önemlidir. Neutrogena Hydro Boost nemlendirici tüm vücuda uygulanabilen jel yapıya sahip bir cilt bakım ürünüdür. Düzenli kullanımda etkisini gösteren jel nemlendirici ihtiyacınız olan nemi en etkili şekilde karşılamaktadır.

 
  • Jel yapı
  • Hyaluronik asit içerikli
  • Hafif formül

Neutrogena Hydro Boost Vücut Kremi Özellikleri

Neutrogena Hydro Boost Vücut Kremi Özellikleri

Sağlıklı bir cilde sahip olmanın baş etkenlerinden biri cildin iyi bir şekilde nemlendirilmesidir. Dışarıdan gelen etkenler cilde zarar verebilir ve sahip olduğu nemi kaybedebilir. Cilt sahip olduğu nemi kaybederse daha kuru hissedecektir, böylelikle elastikiyetini kaybedebilir. Böyle bir durumun yaşanmaması için Neutrogena j kavanoz vücut kremi ürününü tercih edebilirsiniz. Hydro Boost tüm vücutta kullanıma uygundur. Gün boyu cildi nemlendirir. Yağsız ve jel formda olduğu için hafif bir formüle sahiptir ve ağırlık yapmamaktadır. Ayrıca gözeneklerin tıkanması gibi bir problem de yaşanmamaktadır. Yoğun geçen günlerinizde uygulayacağınız bu nemlendirici sayesinde ferahlığı kolayca hissedebilirsiniz. Ürünün içeriği Hyaluronik Gel Matrix teknolojisi ile geliştirilmiştir. Sahip olduğu hyaluronik asit kendi ağırlığının 1000 katı kadar su tutabilmektedir. Bunun sonucunda nem, cildin epidermis katmanında hapsolmaktadır. Böylelikle cilt nemli kalmakta ve neme ihtiyaç duyduğunda ise ona geri vermektedir.

 

Neutrogena Hydro Boost Vücut Kremi Kullanımı

Neutrogena Hydro Boost Vücut Kremi Kullanımı

Sahip olduğu jel formülü sayesinde kolayca emilen Neutrogena Hydro Boost kavanoz krem 200 ml boyutu ile uzun süreli kullanım sağlamaktadır. Tüm vücut için kullanabileceğiniz bu nemlendirici hafif ve ferahlatıcı bir etkiye sahiptir. İçeriğinde yer alan hyaluronik asit sayesinde nemi tutar ve gün içerisinde ihtiyacı olduğunda kullanır. Cildinizin eski sıkılığını ve esnekliğini kaybettiğini düşünüyorsanız Hydro Boost vücut kremini düzenli olarak kullanabilirsiniz. İyice temizlemiş olduğunuz cildinize yavaş ve dairesel hareketler ile kremi uygulayabilirsiniz. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa uygulamanız yeterli olacaktır. Krem 24 saat boyunca nemi hapsedebilmektedir. Klinik çalışmalarla desteklenen vücut kremi düzenli kullanımda pürüzsüz ve yumuşak cilt elde etmenizi sağlayabilmektedir. Siz de uzun ve yoğun geçirdiğiniz günlerde cildinizin maruz kalabileceği olumsuz etkilerden kurtulmak için bu nemlendirici jel formlu kremi kullanabilirsiniz.

 

Neutrogena Hydro Boost Vücut Kremi Fiyatları ve Yorumları

Neutrogena Hydro Boost Vücut Kremi Fiyatları ve Yorumları

Jel formüle sahip olan Hydro Boost vücut kremi özel formülü ile kullanıcıların ihtiyaç duyduğu nemi karşılamaktadır. Hafif bir yapıya sahip olduğu için ciltte yağlı bir his bırakmaz ve ferahlatıcı bir his verir. Gözenekleri tıkamadan cildi nemlendirir. Hyaluronik asit sayesinde 24 saat nemlendirici etkisini devam ettirir. Özellikle soğuk ve kuru havalarda cildinizin nem ihtiyacı artacaktır. Bu gibi zamanlarda düzenli olarak gün içerisinde bu nemlendiriciyi kullanarak etkili bir sonuç alabilirsiniz. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Dilerseniz Neutrogena Hydro Boost yorumları ve değerlendirmeleri kısmını inceleyerek diğer kullanıcıların deneyim ve görüşlerine ulaşabilirsiniz. Kullanıcıların ürün hakkındaki fikirlerini aldıktan sonra karar verebilirsiniz. Neutrogena Hydro Boost fiyat ve diğer detayları ile birlikte sayfada bulunmaktadır. Yoğun bir nemlendirici etkisi almak istiyorsanız ürüne Trendyol’dan ulaşabilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.