Neutrogena Canlandırıcı Pembe Greyfurt Günlük Peeling Jel 150 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kurumsal Fatura
128,90 TL
Kurumsal Fatura
126,90 TL
Kurumsal Fatura
129,95 TL
Kurumsal Fatura
229 TL149 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Neutrogena Canlandırıcı Pembe Greyfurt Günlük Peeling Jel 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saldoscare Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Saldoscare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neutrogena Pembe Greyfurt Canlandırıcı Günlük Peeling Jel 150 ml - Neutrogena® Canlandırıcı Günlük Peeling Jel FaydalarıNeutrogena® Canlandırıcı Günlük Peeling JelHer gün temiz, ferah ve ışıltılı bir cilt için canlandırıcı günlük peeling jel.Neutrogena® Canlandırıcı Günlük Peeling Jel ÖzellikleriFerahlatıcı peeling jel, güçlü MicroClear® teknolojisi ve doğal olarak elde edilmiş eksfoliyanlarla cildi derinlemesine temizleyerek cilt kusurlarının azalmasına ve yeniden oluşumunu engellemeye yardımcı olur.Tıkanmış gözenekleri açar ve cildi kurutmadan nazikçe temizler. Pembe greyfurt aroması duyularınızı harekete geçirerek cildinize ferah bir his kazandırır.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Cilt Tipi Atopik
  • Form Jel
  • Hacim 0 - 2 L
Geri Bildirim Ver

Neutrogena GRK-01224 Canlandırıcı Günlük 150 ml Peeling Jel

Neutrogena, cilt bakımında kaliteli ürünleriyle adından söz ettirir. Farklı problemlere odaklanan marka, cildin görünümünü düzeltmeyi hedefler. Neutrogena 150 ml canlandırıcı günlük peeling jel de beğenilen ve sıkça kullanılan bir üründür. Lekelenmeye eğilimli ciltler için uygun olan peeling jel, yüzü kurutmadan temizleme özelliği gösterir. Söz konusu ürün sayesinde özellikle ergenlik döneminde karşılaşılan sivilce başta olmak üzere çeşitli problemler iyileşir. Ayrıca ürün, yeni problemlerin oluşmasını da engeller. Tüm cilt tipleri için uygun olan Neutrogena 150 ml canlandırıcı günlük peeling jel, gözle görünür sonuçlar ortaya koyar.

  • MicroClear® teknolojisi kullanılarak üretilmiştir.
  • Doğal olarak elde edilmiş eksfoliyanlarla cildi derinlemesine temizler.
  • Tıkanmış gözenekleri açar.

Neutrogena Canlandırıcı Günlük Peeling Jelin İçeriği Nedir?

Neutrogena Canlandırıcı Günlük Peeling Jelin İçeriği Nedir?

Neutrogena 150 ml C vitaminli canlandırıcı günlük peeling jel, zengin ve cilde faydalı içerikten oluşur. Üründe bulunan pembe greyfurt, oldukça iyi bir potasyum kaynağıdır. Bu sayede cildi leke ve kırışıklık belirtilerine karşı korur. Genellikle sivilce tedavisinde kullanılan greyfurt A, E, K ve C vitaminleri içerir. Neutrogena 150 ml canlandırıcı günlük peeling jel içinde yer alan C vitamini, renk düzensizliğini giderir. Kolajen üretimi destekleyen C vitamini, güneşten gelen zararlı ışınlara karşı da korur. Neutrogena canlandırıcı günlük peeling jelin içinde minik parçacıklar bulunur. Parçacıklar, yüzle temas ettiğinde erimeye başlar. Dolayısıyla yüzde bulunan ölü deri, etkili bir şekilde uzaklaşır. Üründe marka tarafından geliştirilen MicroClear® teknolojisi kullanılır. Bu teknoloji, sivilceye neden olan fazla sebum üretimini ortadan kaldırır.

Neutrogena Canlandırıcı Günlük Peeling Jel Ne İşe Yarar?

Neutrogena Canlandırıcı Günlük Peeling Jel Ne İşe Yarar?

Neutrogena 150 ml canlandırıcı günlük peeling jel akne, sivilce ve siyah nokta gibi problemler yaşayan kişilerin sıkça tercih ettiği bir üründür. Peeling jelin cilt problemlerine odaklanarak, etkili sonuçlar ortaya koyması birçok kişi tarafından kullanılmasını sağlar. Ürün, cildi temizleme özelliğine sahiptir. Cilt, Neutrogena 150 ml canlandırıcı günlük peeling jel sayesinde temiz ve parlak bi hâl alır. Gözenekleri de etkili şekilde temizleyen ürün, cilde parlaklık kazandırır. Kullanan kişiler, sağlıklı ve canlı görünüme kavuşur. Kusurların azalmasına yardımcı olan Neutrogena 150 ml canlandırıcı günlük peeling jel, cildi kurutmayan etkiye sahiptir. Nazikçe temizlik yapan içerik, cilde ferah bir his kazandırır. Neutrogena 150 ml canlandırıcı günlük peeling jelin hem temizleme esnasında hem de sonrasında ortaya koyduğu rahatlama, beğenilen özellikler arasında yer alır.

Neutrogena 150 ml Canlandırıcı Günlük Peeling Jel Nasıl Kullanılır?

Neutrogena 150 ml canlandırıcı günlük peeling jelin etkilerini tam olarak ortaya koyabilmesi için kullanım şekline dikkat edilmesi gerekir. Ürün, günlük kullanıma uygundur. Uygulamaya başlamadan önce alerji testi yapılması tavsiye edilir. Sabah ve akşam uygulanması önerilen peeling jelin düzenli olarak kullanılması oldukça önemlidir. Neutrogena 150 ml canlandırıcı günlük peeling jel uygulamadan önce cilt ıslatılır. Üründen bir miktar alınır ve dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanır. Peelingin göz altlarına ve dudaklara sürülmemesi gerekir. Neutrogena 150 ml canlandırıcı günlük peeling jel, gözle temas ettiyse su ile iyice yıkanmalıdır. Uygulama işleminin ardından, cilt yıkanır ve kurulanır. Sonrasında isteğe göre nemlendirici krem uygulanabilir. Ürün hakkında yapılan eleştirileri Neutrogena 150 ml canlandırıcı günlük peeling jel yorum ve değerlendirmeler bölümüne göz atarak öğrenebilirsiniz. Trendyol sayesinde Neutrogena canlandırıcı günlük peeling jel 150 ml fiyatına bakarak, alışverişinizin kolay ve ekonomik olmasını sağlayabilirsiniz.