Neutrogena Soothing Clear Yağsız Nemlendirici 75 ml

123,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kurumsal Fatura
123,90 TL
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kurumsal Fatura
160,49 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Neutrogena Soothing Clear Yağsız Nemlendirici 75 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saldoscare Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Saldoscare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neutrogena Soothing Clear Yağsız Nemlendirici 75 ml ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Neutrogena Soothing Clear Yağsız Nemlendirici Zerdeçal asırlardır zengin antioksidan içeriği ve yatıştırıcı özelliği ile bilinir. Neutrogena Soothing Clear Yağsız Nemlendirici stres eğilimli cildi nemlendirmeye ve sakinleştirmeye yardımcı olur. Neutrogena Soothing Clear Yağsız Nemlendirici Ciltte yapışkan bir his bırakmayan hafif jel formülü sayesinde gözenekleri tıkamadan hızlıca emilir. Neutrogena Soothing Clear Yağsız Nemlendirici Karma veya sivilcelenmeye yatkın hassas ciltler için uygundur. Johnson And Johnson Sıhhi Malz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Tip Şişe
  • Form Krem
Geri Bildirim Ver

Neutrogena Soothing Clear Nemlendirici 75 ml

Neutrogena Soothing Clear nemlendirici 75 ml içerisinde bulunan faydalı özlerle fazlasıyla işinize yarayacaktır. Özellikle kış aylarında ihtiyaç duyulan ürünlerden biri de nemlendiricilerdir. Kuru cilde sahip olan kişilerin özellikle temin etmesi gereken ürünler arasında el ve yüz kremleri gelmektedir. Sadece kuru cilde sahip olanlar değil aynı zamanda yağlı cilde sahip olanlar için de kullanılmasında fayda olan bu çok amaçlı krem yağsız bir nemlendiricidir. Kışın zorlu hava koşullarından dolayı eller çatlayabilir, yüz daha donuk bir hal alabilir. Bu tür durumları önlemek için zengin içeriklere sahip bir nemlendirici oldukça faydalı olacaktır.

 
  • Zengin içerikleri ile cildinizi koruyacak ve nemlendirecektir.
  • 70 ml ebadında satışa sunulmaktadır.
  • Yağsız bir nemlendirici olmasından dolayı her cilt tipi tercih edebilir.

Neutrogena Soothing Clear Nemlendirici İçeriği

Neutrogena Soothing Clear Nemlendirici İçeriği

Neutrogena Soothing clear yağsız nemlendirici cildinizin çatlamasını ve kurumasını fazlasıyla önleyecek, kışı daha sağlıklı bir şekilde atlatmanıza yardımcı olacaktır. Sadece kış aylarında değil yaz aylarında da içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. 75 ml ebadı size fazlasıyla yetecek ve bol bol kullanmanızı sağlayacaktır. İçerisinde bulunan zerdeçal çok eski zamanlardan beri antioksidan içeriği bulundurduğundan yatıştırıcı yanıyla bilinmektedir. Cildiniz stresliyse krem fazlasıyla sakinleştirecektir. Günün her saatinde kullanılabilecek ve asla yapış yapış bir his vermeyecektir. Jel kıvamı ile gözeneklerini asla kapatmayacak bu sayede cildinizdeki gözenekler hava almaya devam edecek ve hızlı bir emilim sağlayacaktır. Gözenekleri kapanan ciltler sağlıksız olmaktadır. Bu yüzden kullanacağınız ürünün gözeneklerinize zarar vermemesine dikkat etmeniz gerekmektedir.

 

Neutrogena Soothing Clear Nemlendirici Kullanımı

Neutrogena Soothing Clear Nemlendirici Kullanımı

Neutrogena Soothing clear yağsız nemlendirici 75 ml kullananlar ürünü en uygun şekilde nasıl kullanabileceğini düşünmektedir. Cildinize temas ettirmeden önce cildinizi muhakkak yıkamanız ve arındırmanız gerekmektedir. Daha sonra oval hareketlerle masaj yapar gibi cildinize kremi yedirmeniz ve masaj yapmanız doğru olacaktır. Doğru bir kullanım sağlayıp gerekli ölçüde dikkat ederseniz yüzünüze ve uyguladığınız bölgelere olan faydasını görmeye başlarsınız. Gözenekleri tıkamayan bu ürün cildinizde leke bırakmayacak ve aydınlatıcı özelliği ile cildinizi aydınlatacaktır. Mineral, yağ ve sülfat içermemektedir. Tamamı ile doğal ve zengin içeriğe sahip olan bu krem hafif olduğundan suratınızda nemlendirici olduğunu bile size hissettirmeyecektir. Uzun zamandır kendinize ve cilt tipinize uygun bir nemlendirici arıyorsanız Neutrogena Soothing clear nemlendirici 75 ml tam size göredir.

 

Neutrogena Soothing Clear Nemlendirici Fiyatı ve Yorumları

Neutrogena Soothing Clear Nemlendirici Fiyatı ve Yorumları

Yağsız bir nemlendirici olan Neutrogena Soothing clear yağlı ciltlerin de korkmadan kullanabileceği bir üründür. Ayrıca sivilce gibi cilde zarar verecek ve tahriş edecek yan etkileri de yoktur. Bu yüzden bu hesaplı ve avantajlı ürünü alan kişiler memnuniyet duyar. Özellikle kış mevsiminde soğuk ve kuru havalarda cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlar. Sevdiklerinize de önerebileceğiniz bu ürünü çeşitli kampanya ve indirim dönemlerinde de tercih edebilirsiniz. Ürün hakkındaki yorum ve değerlendirmeleri inceleyerek diğer kullanıcıların deneyimleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Neutrogena Soothing clear nemlendirici 75 ml fiyat ve diğer detayları ile birlikte sayfada yer almaktadır. Dilerseniz ürün yorumlarını detaylı bir şekilde inceledikten sonra ürünü Trendyol’dan hızlı ve pratik bir şekilde sipariş verebilirsiniz.