Neutrogena Norveç Formülü Besleyici Bakim Kremi 300 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Kurumsal Fatura
104,21 TL
1 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura
114,40 TL
Kurumsal Fatura
114,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Neutrogena Norveç Formülü Besleyici Bakim Kremi 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Saldoscare Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Saldoscare tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neutrogena® Norveç Formülü Besleyici Bakım Kremi Faydaları Yoğun besleyici formülü ile cildinizi anında rahatlatır. Gün boyu korunan cilt, sağlıklı bir görünüm kazanır. İçeriğindeki Norveç Formülü®’nün ciltteki gerginliği alarak cildi rahatlattığı klinik olarak kanıtlanmıştır. Formülü E vitamini ile zenginleştirilmiştir. Cildi, dış etmenler nedeniyle oluşabilecek kuruluğa karşı korumaya yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Krem
  • Tip Kavanoz
  • Hacim 250 - 499 ml
Geri Bildirim Ver

Neutrogena Norveç Formülü Besleyici Bakım Kremi 300 ml

Cilt kaybettiği nemi geri kazanmak ister ve buna ihtiyaç duyar. Cİldinizin kaybettiği nemi geri kazanması için Neutrogena Norveç formülü besleyici bakım kremi kullanabilirsiniz. Özenle formüle edilen bu krem güçlü bir besleyicilik sağlar ve cildinizi etkili bir şekilde nemlendirir. Böylelikle gün boyu cildinizin nemli kalacak ve sağlıklı görünüm kazanacaktır.

 
  • E vitamini ile zenginleştirilmiş
  • Besleyici ve onarıcı
  • Norveç formülü ile hazırlanmış

Neutrogena Norveç Formülü Besleyici Bakım Kremi Özellikleri

Neutrogena Norveç Formülü Besleyici Bakım Kremi Özellikleri

Cildinizin yoğun bir şekilde nemlendirici ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız besleyici bakım kremini kullanabilirsiniz. Neutrogena Norveç formülü besleyici bakım kremi 300 ml içeriği itibarıyla antioksidan etkisi gösteren E vitaminine sahiptir. E vitamini cildi yoğun şekilde nemlendirirken kuru ciltler için oldukça yoğun bir nemlendirici etki sağlayabilir. Kullanacağınız besleyici bakım kremi sayesinde cildiniz ihtiyacı olan sağlıklı görünüme kavuşur. Norveç formülü ile özel olarak hazırlanmış olan kremin cilt gerginliğini giderdiği klinik olarak kanıtlanmıştır. Cildi anında rahatlatan besleyici bakım kremi gün boyu cildinize etkili koruma sağlar. Çok kuru ve hassas ciltler için bile anında etki gösteren krem cildin ihtiyaç duyduğu nemi geri kazandırır. Soğuk ve kuru havalarda bu kremi sürebilirsiniz. Cilt bariyerinin korunmasına yardımcı olan Neutrogena besleyici bakım kremi cilde canlılık ve parlaklık kazandırır.

 

Neutrogena Norveç Formülü Besleyici Bakım Kremi Kullanımı

Neutrogena Norveç Formülü Besleyici Bakım Kremi Kullanımı

Cilt tipleri genetik faktörler sebebiyle, dış etkenlerden dolayı veya beslenme şeklinden farklılık gösterir. Bazılarının cildi kuru ve hassasken bazılarının yağlı olabilir. Cilt tipleri birbirinden farklılaşsa da neme ihtiyaç duyar. Dış etmenlerden dolayı cilt nem kaybeder ve bu sebeple ciltte gerginlik olur. Kurumanın etkisiyle ortaya çıkan gerginliğin giderilmesinde Neutrogena besleyici bakım kremini tercih edebilirsiniz. Norveç formülü ile özel olarak üretilen bakım kremi antioksidan etkisine sahip olan E vitaminini içeriğinde barındırır. Böylelikle krem kuru ciltler üzerinden yoğun ve besleyici bir etki oluşturur. Neutrogena Norveç formülü besleyici bakım kremi özellikleri bakımından nem konusunda cildin ihtiyaçlarını en iyi şekilde giderir. Böylelikle sağlıklı ve canlı bir cilt görünümüne sahip olursunuz. Kremin etkisi uzmanlar tarafından klinik olarak da kanıtlandığı için pek çok kişi bu ürünü güvenle kullanmaktadır. Neutrogena markasını kendini dünya çapında kanıtlamıştır ve besleyici bakım kremi de sahip olduğu ürünlerden biridir. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Neutrogena Norveç formülü besleyici bakım kremi yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

 

Neutrogena Norveç Formülü Besleyici Bakım Kremi Fiyatı

Neutrogena Norveç Formülü Besleyici Bakım Kremi Fiyatı

300 ml gramaja sahip olan besleyici bakım kremi uzun süre kullanıma uygundur. Sizi daima dış etmenlerden kaynaklı cilt kuruluğu ve gerginliğinden korur ve cildinizin ihtiyaç duyduğu nemi geri kazandırır. E vitamini ile zenginleştirilmiş Norveç formülüne sahip olan Neurogena Norveç formülü besleyici bakım kremi kullananlar tarafından da oldukça sevilmekte ve tercih edilmektedir. Kış mevsiminde, yağmur, kar gibi soğuk hava koşullarında ve güneşin ısısından kaynaklı cilt kurumasında bu kremi kullandığınızda etkili bir sonuç alabilirsiniz. 24 saat nemlendirme sağladığı için gün içerisinde cildiniz sahip olduğu nemi koruyacaktır. Yoğun ve besleyici formülü sayesinde ciltte oluşan gerginliğin etkilerini en aza indirecek ve cildi rahatlatacaktır. Cildinizin parlak ve canlı bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız Neutrogena besleyici bakım kremini tercih edebilirsiniz. Sahip olduğu pratik ve ergonomik ambalajı sayesinde daima yanınızda taşıyabilirsiniz. Neutrogena Norveç formülü besleyici bakım kremi fiyatı ve değerlendirmelerine Trendyol’dan kolayca ulaşıp ürün hakkında ilgili bilgileri elde edebilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.