NEUTRON Wi-fi Smart Dış Mekan Alarm Ve Güvenlik Sistemi - Manyetik Kontak

299 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NEUTRON Wi-fi Smart Dış Mekan Alarm Ve Güvenlik Sistemi - Manyetik Kontak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Neutron Türkiye Satıcı Ünvanı: DOĞANSAN BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0308079493300001 Vergi Kimlik Numarası: 3080794933
    Bu ürün Neutron Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Güvenliğiniz ve huzurunuz bizim önceliğimiz! Wi-Fi Smart Dış Mekan Alarm ve Güvenlik Sistemi - Manyetik Kontak, evinizin veya işyerinizin dış mekanlarında olağanüstü bir güvenlik sağlamak için tasarlanmıştır. Bu akıllı güvenlik sistemi, manyetik kontak teknolojisiyle donatılmıştır. Kapılarınızı, pencerelerinizi veya diğer erişim noktalarınızı korumak için kullanabileceğiniz manyetik sensörlerle birlikte gelir. Bu sensörler, herhangi bir hareket algılandığında veya bir kapı veya pencere açıldığında size anında bildirim gönderir. Wi-Fi özelliği sayesinde, sistemi kolayca evinizin veya işyerinizin mevcut Wi-Fi ağına bağlayabilirsiniz. Mobil cihazınıza veya bilgisayarınıza indirebileceğiniz özel bir uygulama üzerinden güvenlik sisteminizi uzaktan kontrol edebilirsiniz. Böylece, herhangi bir yerden canlı görüntü izleme, alarm durumunda bildirim alma ve sistemi etkinleştirme veya devre dışı bırakma gibi özelliklere erişebilirsiniz."

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver