Neva Mentol Emaye Demlik Seti

414,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Neva Mentol Emaye Demlik Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Neva Satıcı Ünvanı: DİLEK TEKSTİL ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0297045180200019 Vergi Kimlik Numarası: 2970451802
    Bu ürün Neva tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Neva N2772 Sweet Premium Mentol Emaye Demlik Seti

Ürün Özellikleri

  • Materyal Emaye
  • Renk Turkuaz
Geri Bildirim Ver

Neva Mentol Emaye Demlik Seti

Neva marka emaye demlik seti, çay içmekten keyif alan müşterilerin sıkça tercih ettiği mutfak araç gereçleri arasında yerini alır. Bu set, demlik ile suluktan oluşur. El yakmayan sapları sayesinde Neva Mentol emaye demlik seti N2772 kullanan müşteriler tarafından oldukça beğenilir. Ayrıca estetik tasarımı sayesinde de son derece şık bir üründür. Mavi ve gold renklerin uyumu ile dizayn edilen Neva demlik, emayeden üretilir. 1.1 litrelik demlik ve 2.3 litrelik suluk kısmı sayesinde Neva Mentol setini hem kalabalık misafirlerinizi ağırladığınızda hem de gündelik hayatınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Modelin sap kısımlarında 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik olması da oluşabilecek paslanma sorununu ortadan kaldırır. Ürünün öne çıkan özellikleri ise şu şekilde sıralanabilir::

  • Emaye malzeme
  • Paslanmaz çelik saplar
  • Ergonomik tasarım

Neva Mentol Emaye Demlik Seti Özellikleri

Neva Mentol Emaye Demlik Seti Özellikleri

Neva Mentol emaye demlik seti kalitesiyle müşterilerin beğendiği bir üründür. İdeal boyutları sayesinde kullanılmadığı zamanlarda çok fazla yer kaplamaz. Böylece dilediğiniz yerde rahatça muhafaza edebilirsiniz. Demlik ve suluk kısımları emayeden olduğu için hem lezzetli hem sağlıklı çaylar hazırlayabilirsiniz. Neva Mentol serisinden mavi demliğin sapları paslanmayan çelik malzemeden tasarlanır. Ayrıca sap kısımları elinizi yakmaz ve ocaktan rahatlıkla alabilirsiniz. Modern çizgiler ve gold detaylar birleştirilerek üretilir. Tasarımı sayesinde mutfakta son derece şık durur ve müşteriler tarafından beğenilir. Neva Mentol setinin demlik hacmi 1.1 litre, alt hacmi ise 2.3 litre şeklindedir. Yüksek ısı geçirgenliği sayesinde kısa sürede çayınızı hazırlayabilirsiniz. Emaye demlik setinin yüzeyi oldukça pürüzsüzdür ve parlaklığını koruyabilme özelliğine sahiptir. Bu sayede kolayca eskimez ve uzun bir süre boyunca kullanıma devam edebilirsiniz.

Neva Mentol Emaye Demlik Seti N2772 Değerlendirmeleri

Neva Mentol Emaye Demlik Seti N2772 Değerlendirmeleri

Neva N2772 seti, dikkat çeken modern görüntüsü ve hızlı çay demleme özelliği ile müşteriler tarafından ilgi görür. Bu setin hem elde ve hem de bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği bulunur. Bu seti eliniz ile yıkamayı tercih ettiğiniz takdirde, yıkadıktan sonra kurulamanız gerekir. Bu sayede ürünün kullanım ömrü uzar ve deformeler oluşmaz. Kalabalık misafirlerinizi ağırlayabilecek kadar geniş hacme sahip olan bir üründür. Neva Mentol seti kaliteli materyalleri, şık tasarımı ve uyumlu renkleriyle müşteriler tarafından ilgi görür. Neva Mentol emaye demlik seti N2772 kullananlar lezzetli bir şekilde çay içme ve çay hazırlama deneyiminden yararlanırlar. Paslanmayan özelliği ve göz alıcı görüntüsü ile bu ürünü siz de memnuniyet ile satın alabilirsiniz. Neva Mentol demlik seti ile hızlıca çayınızı hazırlayabilir ve keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Neva Mentol Emaye Demlik Seti N2772 Fiyatları ve Yorumları

Neva Mentol Emaye Demlik Seti N2772 Fiyatları ve Yorumları

Neva Mentol emaye demlik seti N2772 fiyatları üretiminde kullanılan materyaller dikkate alınarak belirlenir. Lezzetli ve hızlı bir şekilde demlenen çayların keyfinden yararlanmayı isteyen müşteriler için ise oldukça uygun bir seçenek olur. Neva Mentol setin önemli özelliği saplarının 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelikten üretilen bir yapıya sahip olmasıdır. Sap kısımları el yakmadığı için çayınızı demledikten sonra ürünü ocaktan güvenle alabilirsiniz. Emaye demlik seti dikkat edilerek ve yıkama yönergilerine uyularak kullanıldığı müddetçe oldukça uzun ömürlüdür. Ürün emaye olduğundan dolayı çizilmelerden korunması tavsiye edilir. Dolayısıyla bu seti temizlerken zarar verebilecek sert fırça ve sünger kullanmanız önerilmez. Kalitesi ve şık tasarımı ile öne çıkan Neva Mentol emaye demlik seti N2772 yorumları için Trendyol’da müşterilerin önerilerini ve deneyimlerini inceleyerek bilgi sahibi olabilir, bu ürünü güvenle satın alabilirsiniz.