Neva N3231 3 Çaydanlık Grizay Havana

999,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Neva N3231 3 Çaydanlık Grizay Havana

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Novella Home Satıcı Ünvanı: BAKKALOĞLU TEKSTİL İNŞAAT OTOMOTİV GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0133004899900017 Vergi Kimlik Numarası: 1330048999
    Bu ürün Novella Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutfakların vazgeçilmezi emaye, pürüzsüz yüzeyi ile sofralarınızı şıklık ve sağlıkla buluşturdu. Emaye, yiyecek ve içeceklerin daha lezzetli ve sağlıklı olmasını sağlar. Türk kültürünün vazgeçilmezi olan demleme çaylarınıza, lezzet katma fırsatını sizlere sunduk. Neva Emaye ürünler bulaşık makinesinde yıkanabilir. Tüm ısıtıcılarda, alevli ocaklarda, indüksiyon ocaklarda ve fırında güvenle kullanılabilir. Ergonomik yapısı ve 3 katlı tasarımı sayesinde, 3 farklı çaydanlık olarak kullanım çeşitliliğine fırsat tanıyan yeni ürünümüz şimdi mutfaklarınızda. Mini Demlik Setini kahvaltı sofralarınızda, orta boy demlik ile birlikte akşamları ve büyük boy demlik ile birlikte kalabalık sofralarınızda kullanabilirsiniz.3 katını birden kullanmak istediğinizde ise hem siyah çay, hem de bitki çayını aynı anda demleyebilme özelliği sunuyor. Alt Suluk, orta demlik ve mini demlik emayedir.Parlaklığını koruyan emaye dış yüzeye sahiptir.Paslanmaz çelik saplara sahiptir.Saplar paslanmaz çelik yüzeyi bakteri barındırmayan pvd titanyum kaplamadır. Emaye 900 derecelik fırınlarda pişirilerek emaye kaplama olarak üretilir. İçerisinde bakteri barındırmaz. Renkleri ve parlaklığını yitirmez. Dış yüzeyi parlak olduğundan kolay temizlenebilir ve çizilmez. Zamanla renk değişimine maruz kalmaz.Kötü Koku ve tat vermeyen hijyenik yapıya sahiptir. Emaye çaydanlıklarda demlenen gerek siyah çay gerekse bitki çayları vitaminini ve tadını ortaya koyacaktır.Gövde emaye, saplar paslanmaz çelik olduğundan farklı metallerden dolayı saplar ısınma yapmaz.Ürün suluk, orta demlik ve mini demlik olmak üzere her parçası ateşe , indüksiyon ocağa ve alevli ocaklara uygundur. Malzeme: Suluk ve Demlik Emaye Krom Paslanmaz Saplar Dolum kapasitesi:3 katlı kullanıldığında 4 lt kapasiteli , Küçük Boy Demlik 500 ml Orta Boy Demlik 1200 ml Büyük Boy Demlik 2300 ml Ek Özellikler:1 adet kapaklı mini boy demlik1 adet kapaklı orta boy demlik 1 adet kapaksız alt suluk Kilitli (Krom) Kapak (Çay Dökme Esnasında Düşmeyen Kapak)Demlik Altı Buhar Deliği (Buhar Deliği Sayesinde Taşmayan Su) İki boy demlik için 2 adet kapak gönderimi yapılacaktır. Uyarı: Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Tüm ısıtıcılarda, alevli ocaklarda, indüksiyon ocaklarda ve fırında güvenle kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Emaye
  • Hacim 3 L +
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver