Neva Color Premium Kalıcı Krem Saç Boyası 0.11 Yoğun Mavi

90,60 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
169 TL'ye 8 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Neva Color Premium Kalıcı Krem Saç Boyası 0.11 Yoğun Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kozmeti Satıcı Ünvanı: VATAN MARKET-SİNAN ŞİŞECİ ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140063921
    Bu ürün Kozmeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜSTÜN FORMÜL İLE İLERİ RENK TEKNOLOJİSİ! Nevacolor Kalıcı Krem Saç Boyası'nın güçlü formülündeki: BİSABOLOL, saç derisini güçlendirir, rahatlatır ve canlandırır. KATYONİK BİLEŞİM, boyayı saça yerleştirir ve saçın üst tabakasını (Cutide) kaplar. KOLAJEN, saçın yenilenmesine, beslenmesine ve keratinin yeniden yapılanmasına yardımcı olur. MİKROPİGMENTLER, boyanın saça nüfuz etmesini kolaylaştırır, renk yoğunluğunun saça iyi yerleşmesini ve her renk tonunda daha uzun süre kalıcılığını sağlar. SONUÇ: Saçınızda Sağlık ve Doğallık
  • Yoğun ve Parlak Renkler! GÜVENLİK TALİMATLARI: Saç boyaları ciddi alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Kutunun iç yüzeyine basılmış olan Kullanım Kılavuzunu dikkatle okuyun ve eksiksiz uygulayın. Ürün onaltı yaşın altındaki kişilerin kullanımına uygun değildir. Geçici "kara kına" dövmeleri alerjik reaksiyon riskini artırabilir. Ürünü kullanmayın: Yüzünüzde bir kızarıklık varsa veya saç deriniz çok hassas ise
  • saç derinizde yıpranma, zedelenme, kaşıntı, yara, çizik ya da kesik varsa - Daha önce saç boyası kullandığınızda saç derinizde uyumsuzluk veya sorun gözlemlediyseniz - Daha önce "kara kına" reaksiyonu yaşanmışsa. Ürünü kaş ve kirpikleri boyamak için kullanmayın! Ürünün gözle temasından kaçının. Gözle teması halinde derhal bol suyla yıkayın ve tıbbi yardım alın! Uygun tek kullanımlık eldiven kullanın. Saçları ürünü uyguladıktan sonra iyice durulayın. Ürünü çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayın! Ürünün her kullanımından 48 saat önce, Nevacolor ya da başka bir marka saç boyası ürününü evvelden kullanmış olsanız dahi "DUYARLILIK TESTİ' yapmanız zorunludur! (DUYARLILIK TESTİ için Kullanım Kılavuzu'na bakınız!) İçerir: Fenilendiaminler, Rezorsinol, Aminotenol, a-Naptol ve %2'nin üzerinde Amonyak. PROFESYONEL KULLANIM İÇİNDİR!

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Beyaz
  • Tip Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Neva Color Tüp Boya 0.11 Yoğun Mavi ile Çarpıcı Saçlar

Mavi renkli saç boyaları, normal saç renklerine kıyasla saçlarına sıra dışı görünüm katmak isteyen kullanıcılar için canlı bir seçenektir. Neva Color 0.11 ile popülerleşen renkli saçlara sahip olmak günümüzde çok kolaydır. Birçok ünlü isimlerinde de renkli saç tercih etmesi ile popülerleşen 0.11 yoğun mavi renkli saç boyaları, özgün ve dikkat çeken renkli saç boyalarıdır. Bu günlerde her yaştan kullanıcının saçlarının herhangi bir kısmında veya tamamında kullandığı Neva Color 0.11 yoğun mavi, saçlara cesur bir enerji veriyor. Kullanıcıların kendi saç renklerine ve zevklerine göre tercih edebileceği mavi renk saç boyaları arasında Neva Color mavisi ile saçlara ışıltı katar. Kullanıcıların saç renklerini değiştirmek istediğinde saçlara şık ve gösterişli bir hava katacak olan mavi renk saç boyaları, her zaman revaçta olan renkli boyalar arasındadır. Neva Color 0.11 yoğun mavi kullananlar memnuniyetlerini dile getirir.

  • Göz Alıcı Mavi Saçları
  • Evde Renkli Saç Boyama
  • Neva Color Mavisi

Neva Color Tüp Boya ile Yoğun Mavi Saçlar

Neva Color Tüp Boya ile Yoğun Mavi Saçlar

Mavi renk saç boyaları her kullanıcıya ve saç tipine uygun olması ile sıkça tercih edilen renkli boyalar arasındadır. Yoğun mavi Neva Color, özellikle açık tenli kullanıcılarda yoğun ve koyu rengiyle dikkatleri saçlara toplar. Orta tonlu cilt tiplerine de uyum sağlayan pastel ve koyu mavi saç renkleri saçlara etkileyici bir hava katar. Her yaştan her kullanıcının sahip olabileceği göz alıcı mavi saçlar 0.11 Neva Color ile renkleniyor. Saçları maviye boyatmak artık her zaman her yerde oldukça pratikleşir. Gün içerisinde kuaföre gitmeye vakit ayırmak zorunda kalmadan da Neva Color 0.11 yoğun mavi satın aldıktan sonra ev ortamında da dikkatli bir şekilde saç boyama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Saç boyama işlemine başlamadan önce saçınız alt tonundaki renge göre saç açıcı kullandıktan sonra saçı maviye boyama işlemini başlatabilirsiniz.

Neva Color Tüp Boya ile Evde Renkli Saç Boyama

Neva Color Tüp Boya ile Evde Renkli Saç Boyama

Günümüzde renkli saç denince akla gelen ilk renk olan mavi renk saç boyaları popülerliğini uzun zamandır koruyor. Evde renkli saç boyama ile; istenilen her zaman kolaylıkla boyanabilecek saçlar, mavinin göz alıcı tonuyla saçlara ve kullanıcılarına farklı bir hava katar. Neva Color tüp boya ile kuaföre gitme zahmetine gerek kalmadan evde de rahatlıkla saçlar maviye dönüşebilir. Kullanıcılar saçını maviye boyamadan önce, eğer koyu renkli bir saç rengine sahipse mavi rengin saçta tutması için saçlarını açıcı ile açmaları gerekiyor. Sarı veya açık renk saça sahip kullanıcıların ise saç açıcı kullanmadan mavi saç rengini saçlarına uygulayabilirler. Neva Color tüp boya 0.11 yoğun mavi AVMKOZ_558010 saçlara uygulanmadan önce, saç açıcı, mavi saç boyası, karıştırma kabı, saç boyama fırçası, eldiven, bez, mavi tonlu şampuan ve saç kremi gereklidir.

Neva Color Tüp Boya Yoğun Mavi Yorumları

Neva Color Tüp Boya Yoğun Mavi Yorumları

Saçlar Neva Color ile boyanmaya başlanmadan önce gerekli hazırlıkların yapıldığından emin olunmalıdır. Eksik hiçbir malzeme kalmadığında saç boyama işlemine başlanabilir. Saçları maviye boyamadan önce yapılması gereken malzemeler tamamlandıktan sonra da Neva Color 0.11 yoğun mavi yorumları birkaç önemli arasında püf detay bulunmaktadır. Bunlardan ilki, saçların 24-48 saat öncesinden yıkanmış olmasıdır. Doğal bir şekilde yağlanan saçlar boyayı içerisine daha iyi hapseder, bu sayede daha uzun süre kalıcılığa sahip olur. Saç açıcı işlem uygulanmadan önce saça besleyici ve proteinli maskeler uygulanması saçı daha sağlıklı kılacağı için bir gece öncesinden saça bakım yapılması Neva Color tüp boya 0.11 yoğun mavi kullananlar tarafından tavsiye edilir. Saçlar iyice taranıp bölümlere ayrıldıktan sonra ise boyanmaya hazır hale gelir. Geniş ürün yelpazesine sahip olan Neva Color kozmetiğin mavi renk saç boyası Trendyol’da her bütçeye uygun fiyatlarda sunulur.