New Essentials Anti-Aging Etkili Kolajen Serum (Hyaluronic Acid + B5 + Beta Glukan)-30 ml

289 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

New Essentials Anti-Aging Etkili Kolajen Serum (Hyaluronic Acid + B5 + Beta Glukan)-30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: New Essentials - Türkiye Satıcı Ünvanı: FER KOZMETİK İLAÇ VE GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385153545200001 Vergi Kimlik Numarası: 3851535452
    Bu ürün New Essentials - Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • New Essentials Anti-Aging Etkili Kolajen Serum ( Collagen + B5 + Beta Glukan)-30 ml
  • İçeriğindeki Hidrolize Kolajen ile cildin kolajen dengesini sağlamasına yardımcı olur.
  • Hyaluronik asit ile güçlendirilen bu formül aynı zamanda Beta Glukan içeirği sayesinde cilt bariyerinin güçlendirilmesine katkı sağlar.
  • KULLANIM ŞEKLİ: Temizlenmiş yüzün her iki tarafına 3'er doz uygulayın. Boynunuz için de bir doz uygulayın. yüzünüzün alt kısmından başlayarak dairesel hareketlerle cilde bastırmadan hafifçe uygulayın. Krem veya makyaj uygulamasından önce biraz bekleyin.
  • UYARILAR:3 Yaş altı çocuk kullanımı için uygun değildir. Göz içi ile direk temas ettirmeyiniz. Temas halinde bol su ile durulayınız. Yutmayınız. Cildin alerjik reaksiyon göstereceğini bildiğiniz bir hammadde içerikte var ise kullanımı durdurunuz.
  • İÇERİK:Aqua, Glycerin,Panthenol, Phytol, Isomalt, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Collagen,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hyaluronic Acid, Beta-Glucan,Maltodextrin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum, Ethylhexylglycerin,Triethanolamine.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Kolajen
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Dengeleyici
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

New Essentials Kolajen Serum %5 Panthenol ve %1 Hyaluronik Asit %1 Beta Glukan 30 ml

Kolajen serum ürünlerine yaşlanmak istemeyen ve kırışıklıklardan kurtulmak isteyen kişiler başta olmak üzere pek çok farklı kişi tarafından her zaman ihtiyaç duyulur. New Essentials kolajen serum ürünü, özel olarak üretilen zengin ve besleyici formülü sayesinde büyük beğeni toplar. Tüm cilt tiplerinde kullanıma uygun olan, son derece etkili bir yaşlanma karşıtı üründür. Düzenli kullanıldığı takdirde gözle görülür yaşlanma karşıtı etki yaratır. Kırışıklıkları, kızarıklıkları ve lekeleri azaltır. Cildi parlak bir görünüme kavuşturur. New Essentials kolajen serum %5 panthenol ve %1 hyaluronik asit %1 beta glukan 30 ml kullananlar düzenli kullanımında elde ettikleri iyileşmeden ötürü memnun kalır. Siz de canlı ve dinç cilt görünümüne kavuşmak, yaşlılık lekelerinden kurtulmak için bu ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Yüksek gençleştirici etki
  • Sağlık açısından uygunluk
  • Canlı ve dinç cilt görünümü

Kaliteli New Essentials Kolajen Serum 30 ml Özellikleri

Kaliteli New Essentials Kolajen Serum 30 ml Özellikleri

Gençleştirici etkiye sahip olan ve insan sağlığı için uygun olan tıbbi ürünler her zaman ön plana çıkar. Tüm bu özelliklere sahip olan bu ürünün içeriğinde %6 panthenol ve %1 hyaluronik asit, %1 beta glukan bulunur. New Essentials kolajen serum 30 ml hacmiyle uzun süreli kullanım imkanı sunar. Tip1 deniz kolajeni içeriği, cildin esnemesini ve rahatlamasını sağlar. Panthenol içeriği, cildi esnekliğe, yumuşaklığa ve pürüzsüzlüğe kavuşturur. Hyaluronik asit içeriği, cildin yüksek bir şekilde su tutmasını sağlayarak cildi daha dolgun ve taze bir görünüme kavuşturur. Beta glukan içeriği ise gençleştirici etki yaratır. Cildi besleyici ve nemlendirici etkiye sahiptir. Bu sayede yaşlanmayı geciktirir ve yatıştırır. Hijyenik olan bu ürünü düzenli bir şekilde kullanarak cildinizi eski gergin ve genç görünümüne kavuşturabilirsiniz.

Kullanışlı New Essentials Kolajen Serum 30 ml

Kullanışlı New Essentials Kolajen Serum 30 ml

Yaşlılıktan dolayı meydana gelen kırışıklıklardan ve lekelerden kurtulmak istiyor olabilirsiniz. Bu ürün sayesinde bu sorunlardan kurtulmak mümkündür. Pratik oluşu sayesinde büyük bir kullanım kolaylığı yaratan bu ürünü evde kendi başınıza kullanabilirsiniz. Cildinizde gördüğünüz kırışıklık ya da yaşlılık lekesi olan bölgelere günde 3 doz şeklinde bu ürünü sürebilirsiniz. Antioksidan görevi görerek cilt tonunun ışıltılı ve parlak olmasını sağlar. Ayrıca cildin kolajen dengesini de sağlayarak kalite kaybı yaşamasını ya da sağlık sorunlarına yol açmasını önler. Cilt için C vitamini etkisi yaratır. Cildin daha yumuşak, esnek ve güçlü olmasını sağlar. 3 yaşından büyük olan herkesin kullanımına uygundur. Siz de yaşlanmak istemiyorsanız ve cildinizin daima genç görünmesini istiyorsanız New Essentials kolajen serum %5 panthenol ve %1 hyaluronik asit %1 beta glukan 30 ml hacimli ürününü tercih edebilirsiniz.

Uygun New Essentials Kolajen Serum 30 ml Fiyatları ve Yorumları

Uygun New Essentials Kolajen Serum 30 ml Fiyatları ve Yorumları

New Essentials kolajen serum %5 panthenol ve %1 hyaluronik asit %1 beta glukan 30 ml fiyatı ürünün kalitesi ve üretim maliyeti gibi tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Zengin içeriği ile yaşlanma karşıtı olan ürün, paraben, alkol, sülfat gibi insan sağlığı açısından tehdit unsuru olan maddeleri içermez. Cildin herhangi bir noktasına pratik bir şekilde uygulanabilir. Gösterdiği yüksek gençleştirici etkisi sayesinde müşterilerin övgüsünü toplar. Sahip olduğu zengin ve güçlü içeriği ile bariyer güçlendirici bir üründür. Ayrıca cilt protein sentezini de güçlendirerek cildi genç ve güçlü bir görünüme kavuşturur. New Essentials kolajen serum %5 panthenol ve %1 hyaluronik asit %1 beta glukan 30 ml yorumlarını görmek için Trendyol’un ürün değerlendirmelerine göz atabilir, uygun ve avantajlı fiyat imkanı ile bu ürüne sahip olabilirsiniz.