New Well Autumn Eyeshadow Palette - 03

107,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

New Well Autumn Eyeshadow Palette - 03

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOYNER Satıcı Ünvanı: BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0520004396300013 Vergi Kimlik Numarası: 5200043963
    Bu ürün BOYNER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Autumn eyeshadow palette - 03 Tek bir far paletinde 6 farklı renk sunan autumn eyeshadow palette - 03, doğal güzelliği gözlerine taşımanı sağlıyor. Palette bulunan renkleri dilersen tek tek kullanabileceğin gibi dilersen de tarzını yansıtan tonları harmanlayarak da gözlerine uygulayabilirsin. Yüksek pigmentasyona sahip olan far paleti oldukça kolay uygulanabiliyor. Far paletinin içeriğinde koruyucu özelliğe sahip olan "benzyl benzoate" bulunuyor. Amyl cinnamal sayesinde ise ürünün mükemmel kokusu gün boyu seninle kalıyor. Capryl glycol'un nemlendirici özelliği göz kapaklarının üzerinde far uzun süre kalsa dahi nem dengesini korumasına yardımcı oluyor. Böylece göz kapaklarında herhangi bir kuruma meydana gelmiyor. Autumn eyeshadow palette - 03 nasıl kullanılır? Kremsi dokusu sayesinde parmakların ile dahi hızlıca uygulayabileceğin paleti, gün boyu kalıcı özelliğinden dolayı rahatlıkla kullanabilirsin. Sıcak renklerin mükemmel tonlarını bulabileceğin far paletini gün içerisinde olabileceği gibi özel gün ve gecelerde de değerlendirebilirsin. Far paletini kullanırken koyu renkleri göz kapağının katlanma bölgesine ve kirpik altına uygulayabilirsin. Açık tonları ise daha çok göz pınarların ve kaşının hemen altındaki alan için kullanabilirsin. Renk geçişi sağlamak için ise palette pek çok renk alternatifi seni bekliyor. Doğru uygulama sayesinde daha iri ve dikkat çeken gözlere sahip olabilirsin. Etkileyici bakışların yaratıcısı olan palet vazgeçilmezin olmaya aday. Palette bulunan renkler teninde de aynen göründüğü gibi etkileyici bir görüntü sunuyor. Iddialı renk tonları ile sınırsız sayıda göz makyajına imza atabilirsin.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver