New Well Dövme Kapatıcı Porselen Fondoten 01 Açık Ten Rengi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
94,95 TL
Kurumsal Fatura
108,50 TL
Kurumsal Fatura
169,90 TL

Ürün Bilgileri

New Well Dövme Kapatıcı Porselen Fondoten 01 Açık Ten Rengi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOBE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ZEKİ SOBACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720021867
    Bu ürün SOBE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dövme ve izleri kapatır porselen makyaj fondoteni

Ürün Özellikleri

  • Kapatıcılık Yüksek
  • Renk Lacivert
  • Kullanma Amacı Matlaştırıcı
Geri Bildirim Ver

New Well 01 Açık Ten Rengi Dövme Kapatıcı Porselen Fondöten

New Well 01 porselen açık ten rengi dövme kapatıcı fondöten, trendeki pek çok kusuru kapatmak için üretilen ürünlerden biridir. Bu fondöten, yüksek kapatıcı formülü sayesinde dövmeleri örtme konusunda bile son derece etkilidir. Bu ürünü kullanarak, görünmesini istemediğiniz ayrıntılardan kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Fondöten, bu kapatıcı özelliğinin yanı sıra cildinizin nefes almasına da izin verir. Pek çok yönden beklentileri karşılayan bu fondöten, kullanıcılardan tam not alır. Yıllardır sevilerek kullanılan kapatıcıyı hatasız bir görüntü yaratmak için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Fondöten, sağlam ve kullanışlı bir paketleme yapılarak kullanıcılara gönderilir. Bu sebeple New Well 01 porselen dövme kapatıcı fondöten size ulaştıktan sonra uzun süre rahatlıkla deneyimleyebilirsiniz.

  • Kapatıcılık: Yüksek
  • Cilt Tipleri: Tüm Cilt Tipleri
  • Paket Formu: Tüp

New Well Dövme Kapatıcı 01 Renk Fondötenin Özellikleri Nelerdir?

New Well Dövme Kapatıcı 01 Renk Fondötenin Özellikleri Nelerdir?

New Well porselen fondöten, dövmeyi bile kapatabilecek formüle sahip kozmetik ürünüdür. Fondöten, izleri kapatarak porselen bir makyaj görünümü sunar. Bahsi geçen kapatıcıyı kullanarak kaliteli makyajlar yapabilirsiniz. Ürün, tüp formuna sahip olduğundan rahat kullanılır ve oldukça hafiftir. Ayrıca fondötenin tüp şeklindeki yüzeyi oldukça sağlam olduğu için içindeki ürünün kurumasını engeller. Kapatıcı, cildinizdeki renk eşitsizliklerini gidererek problemlerden kurtulmanıza yardımcı olur. İstediğiniz zaman sürebileceğiniz kapatıcı, temel makyaj malzemeleri arasındaki yerini alır. New Well 01 porselen açık ten rengi dövme kapatıcı fondöten, özel günler dâhil olmak üzere günün pek çok farklı anında kendinizi kusursuz hissetmenizi sağlar. Fondöten cildinizde görünmesini istemediğiniz kusurları giderir ve sağlıklı bir görüntü oluşturur. Kapatıcının dokusu oldukça yumuşaktır. Bu sebeple yüz başta olmak üzere ihtiyaç duyduğunuz birçok noktada bu kapatıcıyı kullanabilirsiniz.

New Well 01 Açık Ten Rengi Fondöten Hangi Cilt Tonuna Uygundur?

New Well dövme kapatıcı fondöten, açık ten rengine sahip olan insanlar için 01 tonuna sahiptir. Fondötenin bu rengini; beyaz tenli, sarışın veya kumral kişiler tercih edebilir. Yüksek kapatıcılık sağlayan New Well, açık ten rengine sahip kişilerle de kolaylıkla uyum sağlar. Bahsi geçen kapatıcı, zengin içeriği sayesinde yüzünüzün pamuksu bir yumuşaklığa ulaşmasına yardımcı olur. Ürün, kendisini deneyimleyen kişiler tarafından tam not alır. Fondöten; pürüzsüz, renk eşitliği olan ve sağlıklı bir cilde sahip olmanızı sağlar. Fondötenin korunaklı paketi, tüketicinin güvenilir bir şekilde ürünü saklamasına destek olur. Bu sebeple New Well 01 porselen açık ten rengi dövme kapatıcı fondöteni son kullanma tarihine kadar rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. Yüzünüz başta olmak üzere bu yüksek kapatıcılığa sahip olan ürünü vücudunuzun pek çok yerinde kullanabilirsiniz.

New Well 01 Açık Ten Rengi Porselen Fondötenin Kapatıcılığı

New Well 01 porselen açık ten rengi dövme kapatıcı fondöten, oldukça etkilidir. Bu kozmetik ürün, cildinizi yormadan yüksek kapatıcılık sağlar. Fondötenin formülü, dövmeyi bile kapatabilecek kadar güçlüdür. Bu sebeple ürünü; yüzünüzde ya da vücudunuzdaki herhangi bir yerde rahatlıkla deneyimleyebilirsiniz. Fondöten aynı zamanda vücudunuzdaki görünmesini istemediğiniz izleri de kapatır. Kısa sürede istediğiniz görünüme ulaşmanıza destek sağlayan kapatıcıyı tüm cilt tipleri rahatlıkla tercih edilebilir. Ayrıca 30 ml boyutundaki bu ürünü uzun süre kullanılabilirsiniz. Ürünü sizden önce almış ve sürmüş kişilerin deneyimlerinden faydalanmak için New Well 01 porselen açık ten rengi dövme kapatıcı fondöten yorumlarını Trendyol’dan okuyabilirsiniz. Cildinizde sağlıklı bir görünüm oluşturmak için New Well 01 porselen açık ten rengi dövme kapatıcı fondöten siparişini platform üzerinden uygun fiyatlarla verebilirsiniz.