NewVario Cam Kumlama Folyosu 50 cm x 2 m

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NewVario Cam Kumlama Folyosu 50 cm x 2 m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Newvario Satıcı Ünvanı: NEW LINE DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631127406800001 Vergi Kimlik Numarası: 6311274068
    Bu ürün Newvario tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Newvario Cam Kumlama Folyosu Kullanım Alanları: Ev, duşa kabin ve ofis camlarında ve cam yüzeylerde son derece başarılıdır. Kendinden Yapışkanlıdır, arkasındaki taşıyıcıyı kaldırıp aşağıdaki belirtilmiş yüzeylere uygulama yapabilirsiniz. Ürünümüz su yalıtım özelliklidir, ve suya karşı üstün dayanımı vardır, temizliği çok kolaydır, insan sağlığına zararlı etkisi yoktur. Güvenlik kontrol filmi sınıfında yer alan uygulama ve kaplama sınıfına girmektedir. Cam filmleri yüksek ışık ve güneş ışığından etkilenmeleri en alt seviyede tutarak UV ışınlarının etkilerini azaltır. Bu işyerleri kuaför, kafe, ibadet yerleri, ofis, dış cepheli plaza, rezidans ve benzeri yerlerdir. Cam Kumlama Filmi Ev ve işyerlerinde mobilya, perde gibi eşyaların solmasını engellemektedir. Camın kırılmasından sonra camın dağılmasını engelleyerek herhangi bir yerinizde çizikler veya kesikler olmamasını sağlar. Dışarıdan gelen rahatsız edici güneş dışarıdan içerisinin gözükmesini istemediğiniz ofis ortamlarında dış bina cam yüzeylerinde uygulanabilir. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cam Filmi Uygulama Yöntemi: Amatör olarak siz dahi uygulayabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Elinizde bulunan Cam filmini camlarınızın kenar ölçülerinden en az 1 cm taşacak şekilde ÖZEN GÖSTEREREK kesiniz.Maket bıçağı kullanabilirsiniz. Camlarınızı güzel biçimde temizleyiniz, Camın yüzeyine ve filmin zar tabakasını açtıktan sonra film yapışkan yüzeyine bolca CAMSİL sıvıyı sıkıyorsunuz. Cama döşediğiniz filmi uygun konuma getirdikten sonra altta kalan CAMSİL SIVISINI hiçbir boşluk ve sıvı kalmayıncaya kadar çekiyorsunuz. Çekme aparatının ucuna peçete sarasanız filme zarar vermezsiniz :) Daha sonra kenarlarını yine MAKET BIÇAĞI yardımıyla kesiyor ve temizliyorsunuz. Hava sıcak/soğuk koşullarına göre 6-12 saat arası kurumaya bırakıyorsunuz. Daha sonra camın kenarındaki kalan atık kısımları temizlenir.
Geri Bildirim Ver