Newton Yayınları 8.sınıf Allstar Matematik Soru Bankası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 11 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Newton Yayınları 8.sınıf Allstar Matematik Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: M.T.R. Satıcı Ünvanı: MESUT GEZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3950693874
    Bu ürün M.T.R. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Umberto Eco
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Newton Yayınları 8.Sınıf Allstar Matematik Soru Bankası

Newton Yayınları All Star matematik kitabı pek çok öğrenci tarafından tercih edilen, oldukça eğitici ve yardımcı bir kitaptır. Matematik zor bir ders olduğu için yardımcı kaynaklardan destek almak gerekir. Hem derslerde hem de sınavlarda başarılı olmak için düzenli olarak soru çözülmelidir. Farklı soru kalıplarını görmek sınav başarısını ciddi oranda artırır. Newton Yayınları All Star kitabı da öğrencilerin matematik üzerine pratik yapmasına, derste öğrendiklerini pekiştirmesine ve soru çözümlerini hızlandırmasına yardımcı olur. Newton Yayınları 8. sınıf Allstar matematik soru bankası liseye geçiş sınavına girecek öğrencilerin yardımına koşar, son senelerinde müfredata ve sınav sistemine uygun sorular çözmelerini sağlar. Çeşitli formüllerin nasıl kullanılması gerektiği ve yoruma dayalı çözümlerin pratiği örnekler üzerinden öğrenilir.

  • Akıllı tahta uyumlu
  • Videolu çözümler
  • Beceri temelli sorular

All Star Matematik Kitabının Zengin Özellikleri

All Star Matematik Kitabının Zengin Özellikleri

Newton Yayınları 8. sınıf matematik kitabı pek çok öğrencı ve öğretmen tarafından tavsiye edilir. Ortaokulun son senesinde konular zorlaştığı için yardımcı bir kaynak kullanmak iyi sonuçlar oluşturur. Öğrenciler örnekleri çözerken konuları da anlamaya, pekiştirmeye başlar. Ayrıca çözemedikleri yani eksik kaldıkları konuları da pekiştirebilirler. Bu sayede sınavlara tüm konulara hakim bir şekilde girerler. Çözemedikleri soruları videolu çözümler ile anlayabilirler. All Star matematik 8. sınıf kitabı içerisinde yer alan karekodlar soruların vıdeolu çözümlerini görmenizi sağlar. Bu videolar oldukça açıklayıcı bir dille anlatılır. Öğretmenler çözümleri anlatırken sorunun köküne iner, bu sayede o soru kalıbına benzeyen örnekleri her zaman çözebilmeleri sağlanır. Öğrenciyi yormayan, kolaydan zora doğru ilerleyen ve sınav sistemine uygun olan örneklere sahip olan kitap, matematiği severek öğretmeyi amaçlar. ÖSYM tarzı soruların da bolca olması liseye geçiş sınavına hazırlanmanıza yardımcı olur.

Matematiği Sevdiren Soru Bankası

Matematiği Sevdiren Soru Bankası

Eğer matematik soruları çözerken zorlanıyorsanız ya da konuları pekiştirmek için farklı örnekler çözmek istiyorsanız Newton All Star 8. sınıf matematik soru bankasını tercih edebilirsiniz. Ürün, ortaokulun son senesindeki öğrencilerin matematik alanında temel beceriler elde etmesine yardımcı olur. Formüllerin nasıl kullanılması ve farklı örneklerin nasıl yorumlanması gerektiğini bilmiyorsanız All Star ile kendinizi geliştirebilirsiniz. Liseye geçerken hazırlıklı olmak istiyorsanız Newton Yayınları çözmeye başlayabilirsiniz. Öğretmenlerin tercih ettiği test kitabı, yeni nesil örnekler ile matematiğe olan bakış açılarının değişmesine yardımcı olur. MEB müfredatına uygun olan örnekler ve videolu çözümler ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılar. Matematik zorlu bir ders olduğu için farklı soru çeşitlerinin görülmesi sınav başarı oranını ciddi oranda artırır. Okul derslerinde de yardımcı olacak kaynak niteliğindeki 8. sınıf All Star matematik soru bankasını tercih edebilirsiniz.

Newton All Star Soru Bankası Trendyol’da

Newton All Star Soru Bankası Trendyol’da

Liseye geçiş sınavına hazırlanıyorsanız Newton soru bankasını tercih edebilirsiniz. Netlerinizi yükseltmek, bir adım önde ilerlemek ve istediğiniz liseye ulaşmak istiyorsanız Newton Yayınları 8. sınıf All Star matematik soru bankası satın alarak hemen çözmeye başlayabilirsiniz. Kitap içerik bakımından da oldukça zengindir, popüler soru çeşitlerini tek bir kitapta toplayan yayın, sınav sistemiyle uyumludur. Konuların sıralaması ile derste işlenenler aynıdır. Bu özelliği sayesinde derste öğrendiklerinizi aynı gün içinde tekrar edebilir, örnekler ile konuları destekleyebilirsiniz. Newton Yayınları 8. sınıf LGS All Star matematik denemesi çözerek ÖSYM sınavlarına kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Denemeler temel matematik becerilerine sahip herkesin çözebileceği, kolay ve zor örneklere sahiptir. Tarayıcı testler sınav odaklı oldukları için liseye giriş sınavları ile benzer mantığa sahiptir. Netlerinizin yükselmesini ve okul sınavlarında başarı yüzdenizin artmasını istiyorsanız All Star test kitabını tercih edebilirsiniz.