NewToys Satranç Ve Çarpışan Sayılar, Satranç, Dama, Çarpışan Sayılar, 9 Taş, Satranç Ve Dama, Dokuz Taş

239 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NewToys Satranç Ve Çarpışan Sayılar, Satranç, Dama, Çarpışan Sayılar, 9 Taş, Satranç Ve Dama, Dokuz Taş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sezgistore Satıcı Ünvanı: AYHAN YANGIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9360446317
    Bu ürün Sezgistore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • +7 YAŞ ZEKA OYUNUDUR.
  • HAMMADDE: Ahşap / Plastik İÇERİK: 1 adet oyun platformu, 102 adet plastik taş, 1 adet taş torbası
  • ÇARPIŞAN SAYILAR OYUNCU SAYISI: 2 Oyuncu
  • NASIL OYNANIR: Oyun bir adet ahşap platform üzerinde 2 adet tablo ve 102 adet oyun taşıyla oynanır. Küçük tablo kontrol paneli büyük tablo ise aksiyonun gerçekleştiği yerdir. Oyuna kura ile başlanır. İlk oyuncu kendi rengindeki taşını kontrol paneli üzerinde ilk satıra herhangi bir sayının üzerine koyar. İkinci oyuncu ise taşını kontrol panelinde 2. satırda istediği bir rakam üzerine üzerine koyar ve çarpma işlemi sonucunda ulaştığı sayıyı ana tabloda kendi taşı ile kapatır. Sıra rakip oyuncuya geçer. Sırası gelen oyuncu kontrol panelinde renk fark etmeksizin istediği bir taşla oynayarak çarpma işlem sonucunu ana tablo üzerinde kapatır. Oyuncular kendileri için gerekli rakamları kapatmaya çalışırken rakiplerinin de olası hamlelerini engellemeye çalışırlar. Oyun bu şekilde devam eder.
  • KAZANMA KRİTERLERİ Oyun 1: Ana tabloda kendi taşlarını çapraz, yatay ve dikey olarak 4'lü yapan oyuncu oyunun galibi olur. Oyun 2: Tüm taşlar kullanıldığında ana tablo üzerinde en çok 4'lü yapan oyuncu oyunu kazanır.
  • KAZANIMLAR Strateji geliştirmeye, matematiksel düşünmeye teşvik eder, Beyin jimnastiği yaptırır, Hafıza, görsel algı ve dikkat düzeyini arttırır, İlişki kurma beceresini arttırır, Çarpım tablosunu eğlenerek öğretir.
  • DOKUZ TAŞ NASIL OYNANIR:2 kişi ile 9'ar piyonla oynanır.
  • AMAÇ: Her oyuncu yatay yada dikey olarak taşlarını üçlü yapmaya çalışır. Taşların üçlü yapılmasına PER denir. Çapraz yapılan PER' in hiçbir anlamı yoktur. OYUNUN AKIŞI Taşlar oyuncular sırayla platforma yerleştirilir. Taş diziliminde PER yapılırsa rakip oyuncunun platformdaki taşlarından bir tanesi oyun dışına alınır. Her iki oyuncunun ellerindeki taşlar bittikten sonra hamle yapmaya başlarlar. Hamle ile amaç yine PER yapmaktır. Her yapılan PER için rakip oyuncunun bir taşı alınır. PER yapan oyuncu rakip oyuncunun PER olmayan taşlarından birini alır. Rakip oyuncunun tüm taşları PER ise herhangi bir taşını alır. Çapraz PER ile rakip oyuncunun taşı alınamaz. Oyuncular yaptıkları PERleri iler geri yaparak rakibin taşlarını yiyebilirler. Oyuncular dokundukları taşı oynamak zorundadırlar. Bir oyuncu en az 3 dakika içinde hamle yapmak mecburiyetindedir. 3 dakika içinde hamle yapmayan oyuncu sırasını kaybeder. Oyun tahtasında 3 taşı kalan oyuncu taşlarını istediği gibi hareket ettirebilir. Yani en yakındaki nokta ile en uzağındaki nokta arasında herhangi birine taşını koyabilir.
  • KAZANMA KRİTERLERİ 2 Taşı kalan oyuncu oyuncu oyunu kaybeder. Taşlar kilitlenirse oyun tahtası üzerindeki taşlar sayılır, fazla taşı olan oyunu kazanır. Taşlar eşitse kazanan kura ile belirlenir.
  • KAZANIMLAR Strateji kurmaya teşvik eder, Matematiksel düşündürür, Beyin jimnastiği yaptırır, Görsel algıyı arttırır.
Geri Bildirim Ver