NewVario Mobilya Kaplama Folyosu Papatya Desenli 45 Cm X 2 Metre

129 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NewVario Mobilya Kaplama Folyosu Papatya Desenli 45 Cm X 2 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Newvario Satıcı Ünvanı: NEW LINE DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631127406800001 Vergi Kimlik Numarası: 6311274068
    Bu ürün Newvario tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 metre ve katları olarak istediğiniz uzunlukta sipariş verebilirsiniz. Örnek: 6 metre almak istiyorsanız 45cm x 2 metre seçerek 3 adet olarak sepetinize eklerseniz size 6 metrelik kesilmeden tek parça folyo kargo edilecektir. Ürün özelliği: Yapışkanlı folyolar eski ve yıpranmış ağaç,metal,mermer,fayans yüzeylerde kullanılabilir,kullanılan yüzeyde yeni bir görüntü yaratarak eski görüntüden eser bırakmaz. Arkasında bulunan kağıdı sökerek yapıştırma işlemini yapabilirsiniz,kağıdı söktüğünüz zaman yapışkanlı kısım ortaya çıkar. Uygulama Yöntemi: Yapışkanlı folyolar yapıştırıldığı zaman sağa sola vs...çekme şansı olmadığı için kaplanacağı yüzeye önceden su veya camsil sıkılması tavsiye edilir,yapıştırma sırasında havası alınarak hem camsil hemde havası dışarı çıkartılır,ufak tefek kalan camsil kırıntılarının önemi yoktur birkaç gün içinde kendiğinden uçacaktır ufak tefek kalan hava kabarcıklarınıda toplu iğne batırarak düzeltebilirsiniz. Havasını almak için ufak ragle veya bir bez kullanabilirsiniz. Yapıştırıldığı yüzeyde uzun yıllar kalıcılığını muhavaza eder,asla ve asla düşme ve kalkma yapmaz. Su ve nemin olduğu ortamlara kullanılabilir,asla kalkma yapmaz. Banyoda,duş yapılan kısımda,mutfakta tezgah kısmında ve tezgahın alın kısmında gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Nemli ve su gören ortamlarda kullanılabilir. %100 silenebilir kir,pis tutmaz. Köşe dönüşlerde tam yapışma sağlanması için mutlaka saç kurutma makinası ile ısıtılarak yapıştırma yapılmalı.
Geri Bildirim Ver