5
Uydu Alıcı kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Next 2023 Hd Uydu Alıcısı

729 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Next 2023 Hd Uydu Alıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UZMAN TV MEHMET KAYA Satıcı Ünvanı: MEHMET KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5330469321
    Bu ürün UZMAN TV MEHMET KAYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Full HD uydu alıcısının işlemci hızı 600 MHz’dir. RAM hafızası 64 MB olan cihazın flash hafızası 4 MB’dir
  • TKGS , Full HD 1080 video çözünürlüğü, Youtube, teletext, altyazı, hava durumu desteği ve USB medya oynatıcı özelliği bulunan Wi - Fi uydu alıcısını USB aygıt üzerinden güncelleyebilirsiniz.
  • Hazır kanal listesi, 5.000 uydu kanal kapasitesi ile Next 2023 HD uydu alıcısı kolay kurulum ve basit arayüze sahiptir. Dünya genelinde yayın yapan televizyon ve internet kanallarının yüksek çözünürlükte izlenmesini sağlar.
  • RF modülatör çıkışı, analog scart çıkışı ve bir adet HDMI portu, HDMI çıkışı ile sürekli olarak yazılım güncelleme desteği bulunur.
  • Yerli ve milli donanıma sahip ve FAT ile NFTS dosya sistemi desteği olan 8K uydu alıcısı, yüksek çözünürlük sunar.

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi Full HD
  • Renk Siyah
  • Wi-Fi Özelliği Yok
  • Ethernet Yok
  • HDMI Var
  • USB Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Next 2023 HD Uydu Alıcısı

Uydu alıcıları, bir evin olmazsa olmaz eşyalarından biri durumundadır. Temel eğlence aktivitelerinden biri olan ve evlerin baş köşesinde duran televizyonlardan iyi verim alabilmek için yapılacak olan uydu alıcısı seçimi büyük önem taşır. Next 2023 HD uydu alıcısı özellikleri arasında olan Full HD görüntü kalitesi, hazır kanal listesi, kolay kurulumu ve basit arayüzü sayesinde bu seçimi yaparken size kolaylık sağlar. Next HD uydu alıcısı içinde barındırdığı özellikleri ve görüntü kalitesiyle öne çıkar. Kolay kurulumu ve tak çalıştır özelliği ile zahmet göstermeden çalıştırmanızı sağlar. Bunların yanı sıra içinde bulunan hazır kanal listesiyle çalıştırdığınız andan itibaren izlemeye başlama olanağı sunar. Siz de keyifli vakit geçirmek için bu cihazı tercih edebilirsiniz. Ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Full HD görüntü kalitesi
  • Tak çalıştır özelliği
  • Kayıt alma imkanı

Next 2023 HD Uydu Alıcısı Özellikleri

Next 2023 HD Uydu Alıcısı Özellikleri

Masaüstü kullanımı olan siyah renkteki bu uydu alıcısı, MPEG4 Full HD görüntü kalitesine sahiptir. Kurulumu kolaydır ve tak çalıştır özelliği sayesinde kurulumunu yaptığınız anda çalışmaya hazırdır. Çalıştırdıktan sonra ise hazır kanal listesi ve basit arayüzü oldukça pratik bir kullanım sağlar. Next 2023 HD uydu alıcısında Wi-Fi ve USB desteği de bulunur. Türkiye üretimli olan bu uydu alıcısında 5000 kanal kapasitesi mevcuttur. İşlemci hızı 600 MHz olup flash hafızası ise 4 MB’tır. RAM hafızası ise 64 MB’tır. İşletim sistemi RTOS & Next olan bu ürünün 1 adet USB girişi, 1 adet HDMI portu, analog scart ve modülatör çıkışı bulunur. Alıcı üzerinde LED göstergeli bir ön panel de yer alır. Full HD 1080p/i video çözünürlük kalitesi ile keyifli bir seyir sunar.

Next 2023 HD Uydu Alıcısı Avantajları

Next 2023 HD Uydu Alıcısı Avantajları

Next 2023 masaüstü dijital HD uydu alıcısının önemli avantajlarından biri, tak çalıştır özelliği ve içindeki hazır kanal listesi sayesinde size pratik bir kullanım sağlamasıdır. Full HD 1080 p/i video çözünürlüğü de size keyifli bir izleme imkanı sunar. Bu ürünün öne çıkan bir diğer avantajı ise kayıt alabilme ve Time Shift özelliği sayesinde yayını durdurabilme imkanıdır. Uydu alıcısının içerisinde bulunan Youtube desteği sayesinde siz de televizyonunuzdan uygulamayı açarak dilediğiniz gibi video izleyebilirsiniz. Next 2023 HD uydu alıcısı incelemelerine bakıldığında üründen alınan memnuniyet görülür. Özellikle görüntü ve ses kalitesinin yanında kanal geçişleri ile ilgili yorumlar da göze çarpar. 5000 kanal kapasitesi sayesinde ise dünyadan tüm kanallara erişiminizi sağlar. Ayrıca medya oynatma özelliği ile USB bellek kullanarak size ait medyaları da izleyebilirsiniz.

Next 2023 HD Uydu Alıcısı Fiyatları ve Kullananların Yorumları

Next 2023 HD Uydu Alıcısı Fiyatları ve Kullananların Yorumları

Next 2023 HD uydu alıcısı fiyatı; görüntü kalitesi, kanal kapasitesi, bellek ve ek özellikleri dikkate alınarak kendi pazarına uygun olacak şekilde belirlenir. Next 2023 HD uydu alıcısı yorumları ise bu ürünün bir fiyat performans ürünü olduğunu gösterebilir. Bu ürünün tak çalıştır özelliği sayesinde kolayca kurabilir, 1080p çözünürlük kalitesiyle keyifli bir seyir deneyimi yaşayabilirsiniz. İçerisindeki ek özelliklerden olan kayıt ve Time Shift teknolojileri ise kullanım kolaylığı ve konfor sağlar. Bu uydu alıcısı sayesinde televizyonunuzdan Youtube’a erişim sağlayarak izleme seçeneklerinizi artırırsınız. Tüm bu özelliklerle donatılan cihaz ile keyifli film geceleri düzenleyebilir, net görüntüler izleyebilirsiniz. Siz de evinizde bu kolay kurulumlu, Full HD özellikli Next 2023 uydu alıcısını kullanmak isterseniz online alışverişin güvenilir adresi Trendyol ile ürüne ulaşım sağlayabilirsiniz.