Next Oto Opel Astra Tweeter Hoparlör Krom Çerçevesi Astra J

520 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Next Oto Opel Astra Tweeter Hoparlör Krom Çerçevesi Astra J

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Next Oto Satıcı Ünvanı: FATİH PATAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4922268753800017 Vergi Kimlik Numarası: 7230183979
    Bu ürün Next Oto tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Metal üzeri krom kaplamadır · çift taraflı bantıyla pratik ve kolay montaj · yapıştıracağınız yüzeyi alkol ispirto vb malzemelerle iyice temizleyin.2 dk kurumasını bekleyin ve ürünü yapıştırın. · kuru ortamda montaj yapınız. · montaj sırasında ortam sıcaklığı 15 - 35 °c arasında olmalıdır. Ortam sıcaklığı 15°c altında ise yüzeyi saç kurutma makinesi v.B. Ile ısıtarak montaj yapınız. · yapıştırılacak parçanın bantlarını sökmeden önce montaj tatbikatı yapınız. · yapıştırılacak yüzeyi pamuklu bez ve tiner ispirto veya alkol ile temizleyiniz. Yapıştırılacak yüzeyi su silikon benzin mazot gibi yağlı maddeler ile temizlemeyiniz. · ürün üzerindeki çift taraflı bandın koruyucu yüzeyini sökünüz. · yapıştırılacak yüzeye primer uyguladıktan sonra 5 dakika bekleyip yapıştırın. · ürünü monte ediniz. Montaj işleminde yumuşak bez veya parmak uçları ile ürün üzerinden sıvazlayarak oturtunuz. Parça üzerine 1-2 dakika süreli baskı uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Opel Astra
Geri Bildirim Ver