Next Jetstream Çanaklı - Çanaksız Uydu Alıcısı

999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Next Jetstream Çanaklı - Çanaksız Uydu Alıcısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE TECHNOLOGY Satıcı Ünvanı: HİVZA İNŞAAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ OTOMOTİV NAKLİYE ÖZEL EĞİTİM TURİZM VE TEMİZLİK TAAH.TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463030123600019 Vergi Kimlik Numarası: 4630301236
    Bu ürün EGE TECHNOLOGY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Next Jetstream Otomatik Kanal Güncelleme Özellikli, Dahili Wi-Fi'lı Tak Kullan I.P.T.V. Uydu Alıcısı Tek Kumanda ile TV ve Uydu Alıcı Kontrolü 4 Digit LED Gösterge Xtream I.P.T.V. ve I.K.S. Desteği ile Kendi Segmentinde İlk 1 Yıl Ücretsiz Free I.P.T.V. Made in Türkiye Uydu Kanal Kapasitesi: 5.000 İşlemci Hızı: 600MHz Flash Hafızası: 8MB RAM Hafızası: 128MB İşletim Sistemi: RTOS & Next USB Giriş: 1 Adet HDMI Çıkış: Var Analog A/V (RCA) Çıkışı: Var Dijital Ses Çıkışı: Var (Koaksiyel) TKGS Desteği 4-Digit LED Göstergeli IR Alıcı Modül FullHD 1080p/i Video Çözünürlüğü Youtube & Hava Durumu Desteği Teletext & Altyazı Desteği Kayıt ve TimeShift Özelliği (USB Bellek ile) Dahili Wi-Fi FAT & NTFS Dosya Sistemi Desteği USB Medya Oynatıcı Özelliği Internet ve USB Aygıt Üzerinden Yazılım Güncelleme Sat. Channel Capacity: 5.000 Processor Speed: 600MHz Flash Memory: 8MB RAM Memory: 128MB Operating System: RTOS & Next USB Inputs: 1 Ports HDMI Output: Yes Analog A/V (RCA) Output: Yes Digital Audio Output: Yes (Coaxial) TKGS Support 4-Digit LED Display & IR Sensor FullHD 1080p/i Video Resolution Youtube & Weather Forecast Support Teletext & Subtitle Support Recording and TimeShift Function (with USB HDD) Integrated Wi-Fi FAT & NTFS File System Support USB Media Player Function Firmware Upgrading via Internet & USB Port Supported

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi Full HD
  • Renk Yeşil
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Ethernet Yok
  • HDMI Var
  • USB Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Next JETSTREAM Uydu Alıcısı

Next Jetstream uydu alıcısı sayesinde daha fazla kanal izleyebilirsiniz. ürün, pek çok uydu kanalı ve medyalar arasında dolaşma imkânı sunar. Uydu alıcısı, kaliteli iç yapısıyla uzun yıllar boyunca kullanmanızı sağlayarak insanların beğenisini kazanır. Cihaz, pratik kullanım olanağı tanır. Next kalitesine sahip olan bu cihaz, televizyonun dilediğiniz bir kenarına rahatlıkla yerleştirilebilir. Bu küçük kutu, yüksek çözünürlüklü yayınları izlemenize yardımcı olur. Yüzlerce yerli ve yabancı kanalı keyifli bir şekilde izleyebilmenizi sağlayan Next Jetstream uydu alıcısını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Tarafınıza gönderilen uydu alıcısının içinde televizyona bağlamanız ve kullanmanız için gerekli olan tüm materyaller mevcuttur. Televizyon kullanımını eğlenceli hâle getiren ürünün özelliklerinden bazılarıyla şunlardır:

  • Görüntü Kalitesi: Full HD
  • Wi-Fi: Var
  • HDMI: Var

Next Jetstream Uydu Alıcısının Özellikleri Nelerdir?

Next Jetstream Uydu Alıcısının Özellikleri Nelerdir?

Next Jetstream uydu alıcısı, otomatik kanal güncelleme özellikli bir üründür. Cihaz tarafınıza gönderildiğinde dâhilî Wi-Fi bağlantılı olduğundan dolayı kolaylıkla takıp çalıştırabilirsiniz. Tarafınıza gönderilen kutu içinden kanal geçişi yapmak ve kontrol sağlamak için kumanda da çıkar. Bu sayede televizyon ve uydu alıcısı için bu kumandayı kullanabilirsiniz. Türkiye’de üretilen bu cihaz birbirinden farklı 5 bin kanala erişim sağlamanıza yardımcı olur. Ayrıca Next Jetstream uydu alıcısı, kullanıcılara HD kalitesinde görüntü sunar. Kaliteli görüntü sayesinde sevdiğiniz programları net ve canlı bir şekilde izleyebilirsiniz. Bahsi geçen ürünün ışık, ses ve kontrast gibi görüntü ayarlarını ekran üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Ürün, sahip olduğu kullanışlı özellikleri sayesinde kullanıcılardan tam not alır. üründe USB girişi de mevcuttur. Bu sebeple ürün, uydudan ve USB’den gelen görüntüleri kaliteli şekilde oynatır.

Next Jetstream Uydu Alıcısı Ne İşe Yarar?

Next Jetstream Uydu Alıcısı Ne İşe Yarar?

Cihaz, televizyona kolaylıkla bağlanarak 5 binden fazla kanalı Full HD olarak izleyebilmenize olanak tanır. Next Jetstream uydu alıcısı, oldukça kaliteli ve uzun ömürlüdür. Yeşil rengiyle evinizin dizaynına şık bir katkı sağlarken minimalist tasarımıyla da kablo kalabalığının önüne geçer. Ürün, yüksek görüntü kalitesine sahiptir. Bu sebeple televizyon karşısında geçirdiğiniz sürenin çok daha keyifli olmasına yardımcı olur. Cihaz son derece basit kontrol edilebildiği için kullanıcı dostu özelliktedir. Next Jetstream cihazının Wi-Fi desteği, favori Youtube kanallarınızı daha geniş bir ekranda izlemenize imkân sağlar. Uydu alıcısı sayesinde kanal bölümünden rehberi istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Ayrıca daha sık izlediğiniz kanalları ön plana alarak sevdiğiniz programlara daha kısa sürede ulaşabilirsiniz. Ürün, çanakla ya da tek başına tam anlamıyla HD görüntü deneyimi vadeder.

Next Jetstream Uydu Alıcısı Nasıl Kullanılır?

Next Jetstream Uydu Alıcısı Nasıl Kullanılır?

Next Jetstream uydu alıcısı, televizyon izlemeyi seven herkesin keyifli vakit geçirmesini sağlar. Oldukça basit tasarıma sahip olan cihaz oldukça kullanışlı ve kalitelidir. Uydu alıcısının hassas sinyal özelliği sayesinde Türksat kanalları arasında istediğiniz gibi gezme imkânını sağlarsınız. Ürünün çok dilde yayın alma hizmeti bulunur. Bu sayede cihaz, kullanıcıların kişisel tercihlerine de yanıt verir. Ürünü kullanırken Teletext desteğine de başvurabilirsiniz. Ürün, televizyon ekranında interaktif işlemler yapmanızı sağlar. Tarafınıza kumandasıyla gönderilen uydu alıcısını, kutudan çıkan adaptörle elektriğe bağlayıp, diğer kabloyla da televizyonla iletişimini sağlayabilirsiniz. Bu sayede cihazı kısa sürede kullanmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz ürünü sizden önce alıp kullanmış kişilerin deneyimlerinden faydalanmak için Next Jetstream uydu alıcısı yorumlarını okuyabilirsiniz. Ayrıca siz de keyifli bir şekilde televizyon izlemek istiyorsanız platform üzerinden Next Jetstream uydu alıcısını sipariş edebilirsiniz.