Direct NEXUS Temassız Dijital Ateş Ölçer

668 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Direct NEXUS Temassız Dijital Ateş Ölçer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmahanem Satıcı Ünvanı: PLANET ITRİYAT KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730071405000001 Vergi Kimlik Numarası: 7300714050
    Bu ürün Farmahanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Direct nexus temassız dijital ateş ölçer Sadece 1sn doğru ve kesin sonuç beden yada obje ölçüm modu kolay kullanım 0-3 cm ölçüm uzaklığı geniş lcd ekran fda onaylı 20 ölçüm hafıza Ecza deposundan temin edilmektedir-Ervbzr-

Ürün Özellikleri

  • Çalışma Tipi Pilli
  • Ölçüm Şekli Uzaktan
  • Tür Dijital
Geri Bildirim Ver

Direct Nexus Temassız Dijital Ateş Ölçer

Çeşitli dönemlerde yaşanan sağlık sorunlarına karşı ateş seviyesi kontrol altında tutulmaya çalışılır. Hastalık sürecini tek başına geçirenler için kolay kullanımlı temassız dijital ateş ölçer ideal çözümler sunar. Küçük ya da büyük her yaş için uygun kullanımı ile ateşinizi sürekli olarak kontrol edebilirsiniz. Böylece periyodik olarak ölçüm yapıldığı için tehlikeli bir durumda müdahale etme fırsatı yakalanır. Vücudun ateş seviyesi son derece önemlidir. Beklenmedik hallerde gerçekleşen ateş yükselmeleri sonrasında havale geçirme gibi olumsuz durumlarla karşılaşılabilir. Bu tarz sağlık problemlerine izin verilmemesi adına pratik şekilde bu cihazı kullanabilir, sağlığınızı kontrol altında tutabilirsiniz. 1 saniye gibi kısa bir sürede doğru ölçümler gerçekleştiren bu cihazla uzun süreli güvenli kullanımlar elde edebilirsiniz.

  • Hızlı ve kesin sonuç
  • Kolay kullanım konforu
  • Obje ya da beden ölçümü

Hızlı Sonuç Veren Direct Nexus Ateş Ölçer

Hızlı Sonuç Veren Direct Nexus Ateş Ölçer

Yenidoğan bebekler ilk aylarda ateşlenme sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Bebeğin bünyesi güçsüz ve savunmasız olduğu için bu tarz durumlar tehlikeli bir hal alabilir. Bebek sağlığı için grip, soğuk algınlığı gibi problemlere karşı sürekli olarak ateş seviyesi kontrol edilmelidir. Bu dönemde oldukça hassas olan bebekler, ateşlerini ölçtürme konusunda zorluk çıkarabilir. Vücuda temasta bulunmadan hızlı sonuç veren bu ürünü tercih edebilirsiniz. Böylece hassasiyeti yüksek olan bebeğinizi rahatsız etmeden periyodik kontroller sağlamanız mümkün bir hale gelir. Direct Nexus temassız dijital ateş ölçer yorumları incelendiği zaman ürünün kolay kullanım özelliğinin öne çıktığı görülür. Hem beden hem obje ısısı ölçmede yardımcı olan bu ürün, fonksiyonel kullanımlarla pek çok kişinin ideal tercihi olarak öne çıkar. Siz de hem sağlık kontrolleri hem de diğer ihtiyaçlarınız için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Kullanım Kolaylığı ile Direct Nexus Dijital Ateş Ölçer

Kullanım Kolaylığı ile Direct Nexus Dijital Ateş Ölçer

İhtiyacınız sırasında bekleme gibi zaman kaybı faktörlerinden kurtularak kısa sürede işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Direct Nexus temassız dijital ateş ölçer fiyatları bütçenize uygun şekilde size sunulur. Kullanım kolaylığı sunan bu ürün tüm cilt tipleri için hızlı sonuçlar verme özelliği gösterir. Ten ya da obje üzerinde ölçüm gerçekleştirerek oda sıcaklığından bağımsız olarak kesin sonuçlar elde edebilirsiniz. Taşınabilir olması ile seyahatlerinizde de ideal kullanımlar yakalayarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Direct Nexus temassız ateş ölçer her yaş için kullanım sunar. Sağlık problemlerine karşı periyodik verilere ihtiyaç duyulduğu zaman kolay kullanım ve hızlı sonuç verme özelliği ile işlevsel hale gelir. Dijital ekranı sayesinde ölçümlerinizi anında görerek yanılmaların önüne geçebilirsiniz. Ürün ayrıca hafızasında 20 ölçümü saklayarak geriye dönük verileri elde etmenize yardımcı olabilir. Günlük hayat ihtiyaçlarınız için ürünü tercih edebilirsiniz.

İhtiyaca Uygun Direct Nexus Dijital Ateş Ölçer

İhtiyaca Uygun Direct Nexus Dijital Ateş Ölçer

Günlük hayatın pek çok noktasında çeşitli ölçümlere gereksinim olabilir. Özellikle yemek tariflerinde ideal oranı yakalamak için sıcaklığın doğru olması fayda sağlar. Bu tarz durumlarda Direct Nexus temassız dijital ateş ölçer tercihlerinizle işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Yoğurt yapımında sütün doğru sıcaklıkta olması, kıvamı tutturmak için önemli bir püf noktadır. Bu tarz özel tarifler için sıcaklığı kısa sürede ölçerek kesin sonuçlar elde edebilirsiniz. Kişisel ihtiyaçlarınız özelinde pek çok durum için bu ürünü tercih ederek işinizi kolaylaştırma konforunu hissedebilirsiniz. Temassız özelliği ile herhangi bir noktaya temas olmadan hijyenik kullanımlar elde edebilirsiniz. Sıcaklık bilgisini öğrenmek istediğiniz her ürün için ölçüm gerçekleştirebilirsiniz. İlgili bölgeye 0 ile 3 cm aralığında yaklaştırarak kısa sürede ölçüm gerçekleştirebilirsiniz. Sağlık sektörü başta olarak pek çok alanda kolay ve ideal kullanımlar sunan bu ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.