Genel Markalar Iridium Buji - Imr9e-9hes

1.036,93 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.045,66 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.067,79 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.061,76 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Iridium Buji - Imr9e-9hes

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Moto Alfa Satıcı Ünvanı: SIRACEDDİN ÇELİKASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2995373015400001 Vergi Kimlik Numarası: 2400574359
    Bu ürün Moto Alfa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NGK Iridium Buji - IMR9E-9HES NGK spark plugs, binek araçlar ve motosikletlerden Formula 1 ve motosiklet yarışlarına kadar çok güvenilen bir orijinal ekipman üreticisi (OEM) olarak kendini kabul ettirmiştir. En yüksek kaliteyi sunma konusundaki kesin kararlılığı ve çıtayı sürekli olarak yükseltmesi sayesinde Niterra pek çok araç üreticisi için doğal tercih haline gelmiştir. Mümkün olan en iyi performansı sağlayan benzersiz tasarım Yüksek termal dayanıklılık için geniş sıcaklık dereceleri aralığı En yeni motor teknolojilerine uygun yüksek performanslı bujiler İridyum bujiler NGK iridyum bujiler şu an en yüksek kaliteli teknolojik çözümü sunmaktadır. Bu bujilerin orta elektrodunda bir iridyum alaşımı bulunur. Bu alaşım özel bir işlemle, lazer kaynağı kullanılarak yerleştirilir. Dünyanın en sert ve değerli metallerinden olan iridyum 2450°C sıcaklıkta erimeye başladığından kıvılcım aşındırmasına karşı çok dirençlidir. Bu metalin kullanımı sayesinde bujinin servis ömrü standart nikel bujilere göre ortalama iki kat uzamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Yedek Parça Tipi Buji
Geri Bildirim Ver