NiceTech Dikkat Atölyesi Doğal Ahşap Mangala Matematik Ve Strateji Oyunu

199 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NiceTech Dikkat Atölyesi Doğal Ahşap Mangala Matematik Ve Strateji Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Celicido Satıcı Ünvanı: ERCAN SAYDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7540519696
    Bu ürün Celicido tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahşap Mangala Türk Zeka ve Strateji Oyunu Kaliteli Ahşap Malzemeden Mangala Oyunu Ahşap mangala oyunu sağlığa zararlı madde içermez. Tamamen ahşaptan üretilmiştir. İçerisinde 51 Adet Beyaz taş bulunur. Bağlantı noktalarından sağlam menteşelidir. Açılıp kapanırken zorluk çıkarmaz. Ön tarafında metalden kilit sistemi bulunur. Kolaylıkla taşıyabilir ve istediğiniz her yere götürebilirsiniz. Evinizde, piknikte, kampta veya her yerde rahatlıkla oynanabilir. Ürün Ölçüleri: Kapalı Kutu Ölçüleri: 22,5 x 16 x 4 Açık Kutu Ölçüleri: 45,5 x 16 x 2 Paket İçeriği: 1 Adet Ahşap Mangala (51 Adet taş ) Mangala Nasıl Oynanır? Türk zeka ve strateji oyunu mangala 2 kişi ile oynanır. Oyun tahtasının üzerinde 12 adet kuyu vardır. Her oyuncunun sağ tarafında taşları toplayacağı bir boşluk vardır. Mangala oyununda 51 adet taş vardır ve taşların renkleri önemli değildir. Oyunda amaç sağ taraftaki boşlukta en çok taşı biriktirmeyi başarmaktır. Her kuyuya 4 er adet taş konur ve oyuna kura ile başlanır. Oyuncu herhangi bir kuyusundaki taşları alarak soldan sağa doğru taşlarını dağıtır. Dağıtmaya başlayan oyuncu sola doğru her kuyuya bir taş bırakmak zorundadır. Oyuncu bir kuyudan bir taş alırsa aldığı kuyuya bırakmak zorunda değildir. Dağıttığı taşlardan son koyduğu taş kendi hazinesine gelen oyuncu tekrar oynama hakkı kazanır Dağıttığı taşlardan son koyduğu taş rakibin kuyusundaki taşları çift sayı yaparsa bu kuyunun taşlarını kendi hazinesine alma hakkı kazanır. Dağıttığı taşlardan son taş kendi kuyularından boş bir kuyuya denk gelirse o kuyunun karşısındaki rakibin kuyusundaki taşları alma hakkı kazanır ve kendi kuyusundaki bir taşı da alır. Oyunculardan herhangi birinin bölgesinde yer alan taşlar bittiğinde oyun seti biter. Oyunda kendi bölgesinde taşlarını ilk bitiren oyuncu, rakibinin bölgesinde bulunan tüm taşları da kazanır. Son ana kadar oyunu kimin kazanacağı belli değildir. Ahşap malzemeden üretilmiştir ve sağlığa zararlı madde içermez. Taşları beyaz camdır.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver