Nike Tanjun Unisex Koşu Ayakkabısı 812655-011

2.195 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 36
35,5
36
36,5
37,5
38
38,5
39
40
40,5
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
2.899 TL

Ürün Bilgileri

Nike Tanjun Unisex Koşu Ayakkabısı 812655-011

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sports7 Satıcı Ünvanı: SPORTS7 MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781108033900001 Vergi Kimlik Numarası: 7811080339
    Bu ürün Sports7 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike Tanjun Unisex Koşu Ayakkabısı 812655-011

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Kullanım Alanı Spor
  • Renk Beyaz
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Ek Özellik Bağcıklı
  • Ortam Günlük

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni92% Pamuk, 8% Elastan

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Nike 812655-011 Tanjun Unisex Koşu Ayakkabısı

Kendinize uygun ve rahat bir ayakkabı bularak gün boyu keyifli bir şekilde zaman geçirmek istersiniz. Spor yaparken, koşularınızda, yürüyüşlerinizde ya da günlük işlerinizde ayaklarınızı rahat ettirecek bir ayakkabı sahibi olarak kendinizi memnun etmek istersiniz. Yumuşak ve elastik tabanı, esnek üst kısmı ve %20 geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen yapısı ile Nike Tanjun Siyah Unisex Koşu Ayakkabısı size aradığınız konforu sunar. Özel yastıklama teknolojisi ile size gün boyu rahatlık sunar. Koşularınızda rahat edebilmeniz için tasarlanan özel yapısı ve dikişsiz üst kısmı ile sporlarınızı konforlu bir şekilde yapabilirsiniz. Ayağınızın şeklini alan ve sizi saran özel tasarımı ile gün boyu rahat bir ayakkabı içerisinde tüm işlerinizi yapabilirsiniz.

  • Köpük orta taban
  • Ayağınızın şeklini alan özel tasarım
  • Esnek ve nefes alabilir dikişsiz üst kısım

Nike Tanjun Siyah Koşu Ayakkabısının Kalıbı ve Taban Yapısı Nasıldır?

Nike Tanjun Siyah Koşu Ayakkabısının Kalıbı ve Taban Yapısı Nasıldır?

Enjekte birimli tabanı ile size gün boyu konfor sunan Nike 812655-011 Tanjun Unısex Koşu Ayakkabısı ile kendinizi mutlu edebilirsiniz. Köpük orta tabanı, waffle dış tabanı ve ultra hafif özel yastıklaması sayesinde ayaklarınızı gün boyu rahat ettirir. Düşük bilekli, dolgulu ve zarif yapısı ile şık bir görünümü vardır. Nefes alan, dikişsiz üst kısmı sayesinde ayaklarınızı terletmez ve size gün boyu rahatlık sağlar. Ayağınızın şeklini alan özel elastik yapısı sayesinde size rahat bir deneyim sunar. Koşularınızda, antrenmanlarınızda ve günlük hayatınızda kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. %20 geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen Nike Tanjun Siyah Unisex Koşu Ayakkabısı çevre dostu özelliği ile de sizi memnun eder. Böylece ayağınızın şeklini alan, özel yastıklaması ile rahat tabanı sayesinde sizi rahat ettiren çevre dostu bir ayakkabıya sahip olabilirsiniz.

Nike Tanjun Unisex Koşu Ayakkabısı Kullanışlı mıdır?

Nike Tanjun Unisex Koşu Ayakkabısı Kullanışlı mıdır?

Modern ve şık görüntüsü, düşük bilekli ve dolgun yapısı, rahat tabanı ile Nike 812655-011 Tanjun Unısex Koşu Ayakkabısı oldukça kullanışlıdır. Günlük yaşantınızda, yürüyüşlerinizde, antrenmanlarınızda rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Sade ve şık bir tasarıma sahip olan Nike Tanjun Siyah Unisex Koşu Ayakkabısı her kombininize uyum sağlar ve tarzınızı yansıtmanıza yardımcı olur. Esnek, nefes alabilir ve dikişsiz üst kısmı sayesinde ayağınızı terletmez. Esnek dokusu sayesinde ayağınızın şeklini alan ve sizi saran rahat bir ayakkabı ile gün boyu kendinizi mutlu hissedersiniz. Stil bir görünüme sahip olurken aynı zamanda kendinizi rahat hissedeceğiniz ayakkabıyı ayağınızdan çıkartmak istemeyeceksiniz. Nike Tanjun Siyah Unisex Koşu Ayakkabısı fiyatı uygundur. Böylece rahat, kullanışlı, tarz ve hafif bir ayakkabıyı bütçenizi sarsmadan satın alabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Nike Tanjun Unisex Koşu Ayakkabısının Dayanıklılığı Nasıldır?

Nike Tanjun Unisex Koşu Ayakkabısının Dayanıklılığı Nasıldır?

%20 geri dönüştürülmüş özel malzemelerden üretilen ve tasarımı ile sizleri memnun eden Nike Tanjun Siyah Unisex Koşu Ayakkabısı dayanıklı ve kalitelidir. Özel yastıklama teknolojisi ile üretilen tabanı, esnekliği ile ayağınızı saran özelliği ve dikişsiz üst tabanı ile uzun zamanlar boyunca kullanabilirsiniz. Antrenmanlarınızda rahatça kullanabileceğiniz gibi günlük hayatınızda da dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ayaklarınızı rahat ettiren ve nefes alan yapısı ile sizleri memnun eden Nike 812655-011 Tanjun Unısex Koşu Ayakkabısı kaliteli malzemelerden üretilen yapısı ile de size dayanıklı bir ayakkabı sunar. Hafif yastıklaması ve esnekliği ile ayağınızda güzel bir tutuş sağlar ve gün boyu sizi rahatsız etmez. Nike Tanjun Siyah Unisex Koşu Ayakkabısı yorumlarına bakarak satın almak istediğiniz ayakkabı hakkındaki tavsiyeleri okuyabilirsiniz. Böylece sizin için kaliteli, ayağınızı saran özel yapısı ile rahat ve esnek yapısı ile ideal bir ayakkabıya kolayca ulaşabilirsiniz. Uygun fiyatı ile de bütçenizi sarsmadan satın alabilir ve uzun yıllar boyunca ayakkabınızı güvenle kullanabilirsiniz.