Nike Air Max 90 Terrascape 'black Lime Ice' Siyah Renk Unisex Sneaker Ayakkabı

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Beden: 37,5
36
36,5
37,5
38
38,5
39
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Air Max 90 Terrascape 'black Lime Ice' Siyah Renk Unisex Sneaker Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sports7 Satıcı Ünvanı: SPORTS7 MAĞAZACILIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781108033900001 Vergi Kimlik Numarası: 7811080339
    Bu ürün Sports7 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike Air Max 90 Terrascape 'Black Lime Ice' Siyah Renk Unisex Sneaker Ayakkabı
  • %100 Orijinal Ürün
  • Daha iyi bir gezegen için yüksek teknoloji ve doğal bileşenleri bir araya getiren Air Max Terrascape 90, sürdürülebilir malzemeler kullanarak bizi tamamen yeni bir spor ayakkabı tasarımı dünyasına getiriyor.
  • Crater Foam topuğun rastgele efektleri, doğanın kendiliğindenliğini kucaklarken, aynı topuk şeridi ve kapsüllü orta taban, %7,2 geri dönüştürülmüş kauçuktan yapılmıştır.
  • Spor ayakkabının Nike Grind dış tabanı %2,9 geri dönüştürülmüş kauçuktan ve dokunsal dokulu üst kısım da geri dönüştürülmüş malzemeden yapılmıştır - vamp ve yakada %75 geri dönüştürülmüş polyester ve %100 geri dönüştürülmüş polyester bağcıklar.
  • Daha fazla dayanıklılık ve görünümü tamamlamak için şeffaf çamurluğu %76 geri dönüştürülmüş TPU'dan yapılmıştır. Toplamda, bu yeni siluet, ağırlıkça en az %20 geri dönüştürülmüş malzemeden yapıldı ve hepimiz için yeni bir ayak izi türü yarattı.
  • Stok Kodu: DH2973-001

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Nike Air Max 90 Terrascape 'Black Lime Ice' Siyah Renk Unisex Sneaker Ayakkabı DH2973-001

Ayakkabı seçimlerinde dikkat edilen en önemli koşullardan biri modelin rahat ve ayağı sıkmayan bir yapıda olmasıdır. Aynı zamanda birçok kişi dış görünüşe önem verir ve şık bir ayakkabı seçmeye özen gösterir. Nike Air Max 90 Terrascape 'black lime ice' siyah renk unisex sneaker ayakkabı DH2973-001 ile hem rahatlığı hem de şıklığı yakalayabilirsiniz. Hem kadın hem de erkek giyime uyan bu ayakkabı, ayağa ihtiyacı olan desteği sağlar. Beden, kalıp, iç hacim, ayağı destekleyen noktalar ve üretildiği malzemeler ayak sağlığı için özenle seçilip tasarlanır. Tüm bu gereksinimleri sağlayan Nike Air Max 90 Terrascape 'black lime ice' ayağa gerekli desteği sağlarken ayak parmakları için hareket özgürlüğü sunar. Sağladığı konforla müşterilerin gözdesi haline gelir.

  • Konforlu ve kullanışlı
  • 4 cm taban yüksekliği
  • Spor ve şık

Sevilen Nike Air Max Unisex Sneaker Ayakkabı Özellikleri

Sevilen Nike Air Max Unisex Sneaker Ayakkabı Özellikleri

Ortopedik ayak tabana sahip olan Nike Air Max Sneaker unisex özelliğiyle kadınların ve erkeklerin vazgeçilmezi haline gelir. Gizli dolgu taban tasarımına sahip olmasıyla kısa boylu kişilerin tercih edebileceği bir üründür. Taban kısmındaki silikon malzemeli aparat ile boyu olduğundan uzun gösterir. Kauçuk taban özelliği ile yere konforlu basmayı sağlar. Rahat bir yapıya sahip olan dolgu topuk tasarımı 4 cm uzunluğa sahiptir. Özellikleri ile oldukça konforlu bir kullanım olanağı sağlayan Nike Air Max 90 Terrascape 'black lime ice' siyah renk unisex sneaker ayakkabı DH2973-001 kullananlar tarafından tavsiye edelir. Air zoom taban teknolojisi özelliğine sahip olan bu model, gelecek olan darbelere karşı kuvvetli ve pek çok aktiviteye uygun olacak şekilde tasarlanır. Nike Air Max 90 LTR bağcıklı tasarımı ve siyah rengi ile müşterilerin gözdesi haline gelir.

Air Max Sneaker Ayakkabı Kullanımı

Air Max Sneaker Ayakkabı Kullanımı

Klasik ve şık giyim tarzına uygun üretilmiş olan bu model, her yaştan kadın ve erkeğin kullanımına uygun tasarlanır. Aynı zamanda her mevsim kullanıma uygun olması ile müşterilerin ilk tercihi haline gelir. Kauçuk taban özelliğine sahip olması sebebiyle kış aylarında yağmur ve kar gibi olumsuz hava şartlarında kaymayı önler. Yüksek aşınma dayanımı, kayma direnci ve kimyasallara karşı dayanıklılık göstermesi gibi üstün özellikleri sebebi ile Nike Air Max 90 Terrascape 'black lime ice' siyah renk unisex sneaker ayakkabı DH2973-001 satın alanların vazgeçilmezi olur. Geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen bu ayakkabı doğa dostudur. Nefes alabilir yapısı ile ayak sağlığı için özel malzemelerle tasarlanmış olan Nike Air Max 90 terrascape 'black lime ice' siyah renk unisex sneaker ayakkabı DH2973-001 yorumları kullanışlılık açısından olumlu değerlendirmeler içerir.

Air Max 90 Terrascape Sneaker Ayakkabı Fiyatı

Air Max 90 Terrascape Sneaker Ayakkabı Fiyatı

Nike Air Max 90 Terrascape 'black lime ice' siyah renk unisex sneaker ayakkabı DH2973-001 fiyatı ürünün üretiminde kullanılan malzemelere ve tasarımına göre belirlenir. Görünüşüne önem veren kadın ve erkeklerin kombinlerinde kullanabileceği şık bağcıklı tasarımı ile her yaşa hitap eder. Siyah rengi sayesinde kombin derdini ortadan kaldırırken, spor ve şık kombinlerle uyum sağlayan bu model, giyimine dikkat edenleri cezbeder. Konforlu olması ile ayak sağlığını korur. DH2973-001 kodu ile satışa sunulan bu ayakkabı, uyumlu kalıbı ile ayak yapısına göre şekil alırken, iç hacmi sayesinde parmakların sıkışmasını önler ve hareket özgürlüğü sağlar. Dışarıdan gelebilecek herhangi bir darbeye karşı dayanıklıdır ve uzun süre yıpranmadan kullanılır. Konforlu ve oldukça kullanışlı özelliklere sahip olan bu ürünü Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile siz de satın alabilirsiniz.