Nike Bliss Training Luxe Trousers Kadın Koşu Yürüyüş Pantolunu Cv

2.344,58 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: XS
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Bliss Training Luxe Trousers Kadın Koşu Yürüyüş Pantolunu Cv

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FULLSTAR Satıcı Ünvanı: BOĞAZİÇİ GLOBAL MARKALAR GİYİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0619124664200001 Vergi Kimlik Numarası: 6191246642
    Bu ürün FULLSTAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HAZIRLA Model S beden giymektedir ve boyu 170 cm'dir. Nike Bliss Training Trousers Kadın Eşofman Altı Nike
  • kadın, erkek, çocuk fark etmeksizin her bireyin içinde daha fazla hareket potansiyeli olduğu görüşünü savunuyor ve kişilerin içindeki bu potansiyeli maksimum seviyeye çıkarmak için sportif kıyafet alanındaki çalışmalarını günden güne geliştiriyor. Nike Bliss Training Kadın Eşofman altı, daha fazla hareket amaçlı tasarlanmış, çok tercih edilen modellerden biri. Nike Bliss Training Trousers kadın eşofman altı aktivite esnasında kullanıcıya sunduğu birçok konforun yanı sıra sade tasarımı ve özenli detaylarıyla rahat ve cool bir görüntü sağlıyor. Spor Yaparken de Şık Olma İddiası Spor yapmayı yaşam tarzı haline getiren kadınların şıklığı da bu yaşam tarzının bir parçası olarak benimsemiş olma ihtimalinin yüksek olduğu biliniyor. Bu gerçeklikten yola çıkılarak tasarlanmış olan Nike Bliss Training Trousers kadın eşofman altı, minimal çizgisi ve bileğe doğru daralan ve böylece silüeti daha ince gösteren kesimiyle ön plana çıkıyor. Eşofman altının bileğe doğru daralması özellikle yoga, pilates, dans gibi aktivitelerde sporcuya büyük fayda sağlıyor. Dri- Fit Teknolojisi İle Terlemeden Spor Yapma Olanağı Nike Bliss Training Trousers kadın eşofman altı, Nike'ın çoğu performans ürünü gibi Dri-Fit teknolojisiyle üretilmiş olduğundan, teri kumaşın yüzeyinde tutma özelliğine sahip. Böylece kullanıcı spor aktivitesi sırasında kurumak için zaman kaybetmiyor. Nike Bliss Training Trousers kadın eşofman altı, sağlam kumaş yapısıyla uzun süreli kullanım imkanı sunuyor. Nike Bliss Training Trousers kadın eşofman altı, her türlü spor aktivitesinde sporcuya maksimum düzeyde konfor ve rahatlık sağlamaya yönelik tüm donanımları bünyesinde bulunduruyor. Stüdyo Dersleri İçin İdeal Özellikler Nike Bliss Training Trousers kadın eşofman altı, elastik yüksel bel bandı sayesinde rahatça bele oturuyor. Eşofman altının üst bölümünün bol olması, antrenmanlarınız esnasında hareket özgürlüğü ve rahat kullanım imkanı sağlıyor. Nike Bliss Trousers Training kadın eşofman altı
  • özellikle dans, bar ve yoga gibi stüdyo dersleri için tercih edilen en ideal modellerin başında geliyor. . Elastik paçası sayesinde eşofman altının sabit tutulabilmesi hareketleri kolaylaştırıyor. Nike Bliss Training Trousers Kadın Eşofman Altının Öne Çıkan Özellikleri Yalın çizgisi ve özenli tasarımıyla spor yaparken de şık olmak isteyenler için idealdir. Bileğe doğru daralan standart kesimi sayesinde vücudu ince gösterir. Üst bölgenin bol oluşu rahatlık sağlar. Elastik paçalar hareket esnasında eşofman altını sabit tutarak dikkat dağılmasına engel olur. Dri-Fit teknolojisi sayesinde ter kontrolü sağlanır, sporcu kuru kalarak rahat eder. Normal yükseklikteki elastik bel bandı rahattır ve beline tam oturur. El cepleri küçük eşyaların taşınmasında kolaylık yaratır. Kumaş kalitesi sayesinde cildin daima nefes almasına olanak tanınır. Çamaşır makinesinde yıkanabilir. Dayanıklı ve koruyucu özelliğe sahiptir. %80 naylon %20 spandeks materyalden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Kumaş Özellik Ter Tutmayan
  • Materyal Polyester
  • Renk Siyah
  • Bel Normal Bel
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Boy Standart
  • Ortam Günlük

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni80% Naylon, 20% spandeks

Yıkama Talimatları

  • type 1
Geri Bildirim Ver