Nike Cw3411-402 Downshifter 11 Erkek Koşu Ayakkabı

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 42
38,5
40
40,5
41
42,5
43
44
44,5
45
45,5
46
47,5
49,5
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
2.999 TL
Kargo Bedava
3.299 TL
2. Ürüne %4 İndirim
Kargo Bedava
3.396 TL
750 TL'ye 85 TL İndirim
Kargo Bedava
3.419,05 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nike Cw3411-402 Downshifter 11 Erkek Koşu Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: giuseppe Satıcı Ünvanı: YUSUF BARIŞ ÇÖNDEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2630558875
    Bu ürün giuseppe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike cw3411-402 downshifter 11 erkek koşu ayakkabı cinsiyet:Erkek sezon:Fw21

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Dış Materyal Tekstil
  • Renk Mavi
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni0% 100 Deri ve Tekstil

Yıkama Talimatları

  • type 4
Geri Bildirim Ver

Nike CW3411-402 Downshifter 11 Erkek Koşu Ayakkabı

Rahat ayakkabı tercihi spor ayakkabı seçimlerinde önemli bir koşuldur. Erkekler için antrenman verimini artırmak amacıyla ayağa uygun ve doğru bir spor ayakkabı tercih edilir. Nike downshifter erkek koşu ayakkabısı hareketlere uygun ve konforlu oluşu ile dikkatleri üzerine çeker. Yapılan hareketlerin doğru formda uygulanmasında kolaylık sağlar. Fitness, yürüyüş, koşu, basketbol ve futbol gibi birçok spor dalına uygun bu ürün rahatlığı sağlamaya odaklı bir modeldir. Konforlu oluşu ile daha uzun süre antrenman yapma imkanı sağlar. Ayağı acıtmaz ve ağırlığı dengeli bir şekilde yayar. Eklemlere yük bindirmeyen, nefes alabilen bir yapıya sahip olan Downshifter 11 CW3411 kötü koku oluşumunu engeller. Böylece hem spor performansı hem de sağlıklı oluşuyla erkeklerin gözdesi olur.

  • Nefes alabilen kumaş
  • Rahat ve konforlu
  • Uzun süre antrenman imkanı

Konforlu Nike Downshifter Erkek Koşu Ayakkabı Özellikleri

Konforlu Nike Downshifter Erkek Koşu Ayakkabı Özellikleri

Konforlu olmayan ayakkabılar duruş bozukluğu, bel ve sırt ağrısı gibi sağlık problemlerine sebep olabilir. Nike CW3411-402 Downshifter 11 erkek koşu ayakkabı ayağın şeklini alarak yumuşak bir şekilde sıkmadan sarar. Nefes alabilen özelliği ile uzun süreli antrenmanlarda terleme yapmaz. Bu sebeple bakteri ve iltihap oluşumunun önüne geçer. Uzun süreli kullanımlarda da ayakta yara oluşumu görülmez. Ayağın orta iç kısmının destekleyerek içe basmayı önler. Böylece uzun süreli kullanımlarda da çabuk aşınmaz ve eskimez. Bağcıklı modeli ile dikkatleri üzerine çeken Nike Downshifter 11 erkek koşu ayakkabısı erkeklerin gözdesi haline gelir. Aynı zamanda günlük kullanım için de uygundur. Esnek ve hafif oluşu ile gün içerisinde oldukça rahat hissettirir. İş hayatında da tercih edilen CW3411 özellikle gün boyu ayakta çalışmak durumunda olan erkeklerin vazgeçilmezi olur.

Nike Downshifter Erkek Koşu Ayakkabı Kullanımı

Nike Downshifter Erkek Koşu Ayakkabı Kullanımı

Hem klasik hem spor giyim tarzına uyan, günlük kullanımın yanı sıra iş, okul ya da seyahatlerde de sevilerek tercih edilen bu model her yaştan erkeğe hitap eder. Yaz aylarında gömlek ve şort gibi kıyafetler ile gün içerisinde rahat olmanızı sağlar. Mavi rengi ile kot pantolonlara çok yakışarak kombininizi tamamlar. Ayak yapısına göre kolay şekil alan yapısı sayesinde, gün boyu rahatlığı sağlar. Konforunuz düşünülerek tasarlanmış Nike CW3411-402 Downshifter 11 erkek koşu ayakkabı yorumları rahatlık ve kullanışlılık açısından olumlu değerlendirmeler içerir. Terletmeyen yapısı ile ayak sağlığını korur. Özellikle taraklı ayaklara sahip olan müşterilerin ilk tercihi haline gelir. Nike CW3411-402 Downshifter 11 erkek koşu ayakkabı kullananlar değerlendirmelerinde dayanıklı ve uzun ömürlü olduğunu belirtir. Nike CW3411 esnek yapısıyla hemen yıpranmaz ve uzun süre kullanılır.

Nike Downshifter Erkek Koşu Ayakkabı Fiyat Seçenekleri

Nike Downshifter Erkek Koşu Ayakkabı Fiyat Seçenekleri

Nike CW3411-402 Downshifter 11 erkek koşu ayakkabı fiyatı üretildiği malzemeye göre belirlenir. Bağcıklı olan bu model kişinin isteğine göre birçok şekilde kombinlenir. Ortopedik yapısı ile olası sağlık problemlerinin önüne geçer. Konforsuz olan ayakkabılar bacak ağrıları ve dizlerde kıkırdak problemleri gibi çeşitli hastalıklara sebebiyet verebilir. Nike Downshifter 11 CW3411 yumuşak tabana sahip olması ile konforlu bir deneyim sunar. Nefes alabilen yapısı ile gün oluşabilecek kötü kokuların önüne geçer. Sağlığınız düşünülerek tasarlanmış olan bu model rahatlığına düşkün olan erkeklerin gözdesi haline gelir. Rengi sayesinde kolay kombin imkanı sunan Nike CW3411-402 Downshifter 11 erkek koşu ayakkabı satın alarak sağlığınızı koruyabilirsiniz. Hem konforlu oluşuyla gün boyu rahatlık sağlayan hem de sağlık problemlerinin oluşmasını önleyen bu ürünü, uygun fiyat avantajı ile Trendyol üzerinden siz de satın alabilirsiniz.