Nike Erkek Mavi Basketbol Ayakkabısı Ck5707-002

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Erkek Mavi Basketbol Ayakkabısı Ck5707-002

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yeni nesil hızlı tepki kabiliyeti. Nike basketball'un yeni air zoom bb nxt modeliyle oyununa odaklan. Stil, oyuncuların hafif ve güvende hissetmelerine yardımcı olmak ve hızlı tepki kabiliyeti sunmak üzere tasarlanmıştır. Her adımda enerji kazanacak ve en önemli anlarda kuvvetini ivmeye dönüştüreceksin. Güçlü bir bitiriş için geliştirildi üç katmanlı nike react köpük, orta tabandaki iki katman ve taban astarından oluşur. Her bir katman hafif, hızlı tepki veren yastıklama sunarak maç boyu zinde hissetmesine yardımcı olur. Enerji kazan ayak parmaklarının kökünün altındaki iki zoom birimi, her adımında enerjiyi emmeye yardımcı olur. Daha sonra bu enerjiyi geri kazandırarak defans oyuncularını geçmen için ihtiyacın olan ekstra gücü sağlar. Hafif ve dayanıklı güçlendirilmiş katmanlardan işlevsel bir şekilde faydalanan file
  • burun, topuk ve ayağın orta kısmında destek sunar. Bu sayede ağırlık oluşturmadan destek sağlar. Farklı yönlerde tutuş dairesel dış taban deseni çok yönlü hareketler için tutuş sağlar. Stil, yastıklamadan en iyi şekilde faydalanmak için zoom birimlerinin konumuna göre tasarlanmıştır. Rahatlık için ayarlandı aşil tendonunu destekleyen kesiğe sahip yumuşak köpük dil kısmı ve dolgulu bilek kısmı, ayağını sıkıca sarar ve rahattır. Sporcu odaklı air zoom bb nxt, sporcuların ayaklarına değil becerilerine odaklanmalarına ve zinde hissetmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Ayak tarağının yan ve orta kısımlarında konumlandırılan üç katmanlı hafif yastıklama (taban astarı ve 2 köpük katmanı) ile 2 zoom biriminin kombinasyonu, çok yönlü hızlı tepki kabiliyeti sunar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Spor Branşı Basketbol
Geri Bildirim Ver