Nike Wearallday Erkek Günlük Ayakkabı Cj1682-101

2.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 45
Beden Tablosu
38
40,5
45
46
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
3.500 TL

Ürün Bilgileri

Nike Wearallday Erkek Günlük Ayakkabı Cj1682-101

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pikaa City Satıcı Ünvanı: ERKAN ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0020799920
    Bu ürün Pikaa City tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike Wearallday Günlük Ayakkabı Nike Wearallday erkek sneaker ayakkabı, tüm gün ayağınızda olsa bile asla rahatsız olmayacağınız ve kendinizi bulutların üzerinde yürüyormuş gibi hissedeceğiniz bir erkek spor ayakkabı modelidir. Nike Wearallday spor ayakkabı ayağınıza büyük bir rahatlık sağlar, bu da Wearallday modellerini vazgeçilmez bir parçanız haline getirir. Dayanıklı üst sayada dikişsiz tasarım her ayak tipine kolayca uyum ve rahatlık sağlar. Ofis hayatınızda, okulda veya dışarıda güzel yürüyüşe çıkarken tercih edebileceğiniz Wearallday erkek günlük ayakkabı hayatınızın her alanında size eşlik edebilecek bir tasarıma sahiptir. Klasik renkleri, sade ve şık tasarımıyla her tarza kolayca uyum sağlar. Nike Wearallday erkek sneaker yumuşak dolgulu bir bilek ve dil kısmına sahiptir. Bu da gün boyu ayaklarınızın yumuşak dolgular sayesinde konforlu hissetmesini sağlar. Ayrıca üst sayada kullanılan file kumaş nefes alır bir yapıdadır. Bu da ayaklarınızın ayakkabının içinde tüm gün nefessiz kalmasını önleyerek kötü koku ve bakteri oluşumunun önüne geçer. Ayaklarınız gün boyu kuru kalırken aynı zamanda ferah ve temiz deneyim yaşarsınız. Alt bölümde kullanılan Waffle alt taban ise yere sağlam bir tutuş sağlar ve hareketlerinizi kısıtlamadan rahat ve güvenle adım atmanızı sağlar. Ayrıca ayakkabının topuğunda bulunan çekme ucu sayesinde de daha kolay giyme imkanı sunar. Ürün Özelikleri İsminin hakkını taşıyan Nike Wearallday sneaker tam bir giy çık ayakkabısıdır ve bütün gün ayaklarınız inanılmaz bir konfor sunar.
  • Dayanıklı üst kumaş nefes alır yapıda olması sayesinde ayaklarınızı tüm gün kuru, temiz ve ferah tutar.
  • Üst kumaşın dikişsiz yapısı daha ortopedik bir kullanım sunar.
  • Yumuşak köpük orta taban, adımlarınız sırasında ayaklarınıza rahatlık sağlar.
  • Her yaşa ve her cinsiyete hitap eden Nike markası, şüphesiz spor ayakkabı denildiğinde aklımıza gelen ilk spor giyim&ayakkabı markalarından birisidir. Nike spor ayakkabı, giyim ve aksesuar ürünlerini adresinde kolaylıkla bulabilir ve güvenle alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
Geri Bildirim Ver