1
Basketbol Topu kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Nike Nk3285507 Basketbol Topu 280

1.039,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Nk3285507 Basketbol Topu 280

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MERKEZSPOR Satıcı Ünvanı: ÖREN KAYA GIDA İNŞ.NH.M.VE E.E.K.İ.İT.Y.VE PAZ.LT.ŞT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0660005818200017 Vergi Kimlik Numarası: 6600058182
    Bu ürün MERKEZSPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Her türlü dış zeminde oynamaya uygun Nike Baller Outdoor 7 No Kauçuk Basketbol Topu - NKI3285507 Açık hava maçları için özel olarak tasarlanan Nike Baller Basketbol topu, dayanıklı, derin kanallı dış yüzeyiyle daha iyi el hizalaması, tutuş ve top kontrolü sağlar. Özellikler: * Yumuşak yastıklamalı kauçuk ve sert çakıl taşı dokulu dış yüzey üstün tutuş sunar * Kalıplı derin kanal tasarımı, hizalama ve kontrol sağlar * Üstün şekil koruma için yuvarlak butil iskeletli'dir. * Nike tarafından özel olarak geliştirilen bir basketbol topudur. * Boyutu : 7 no (13 yaş ve üzeri yetişkinler için uygundur.) * Ölçüler : Çevre 77-78 cm , Ağırlık 600 -620 gr * Yüzeyi : Kaliteli kauçuk kaplama malzemeden üretilmiştir%88 kauçuk/%6 polyester/%3 naylon/%3 lateks * Renk: Turuncu-siyah * 8 panele sahiptir * Kullanım alanı: Her türlü dış mekan zemininde oynamaya uygundur * Federasyon onayı: Yok

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Top Bedeni 7 Numara
  • Pompa Durumu Pompaya ihtiyaç yoktur
Geri Bildirim Ver

Nike Baller Basketbol Topu

Basketbol oynamak keyif verici bir aktivitedir. Açık havada yapılan basketbol maçları, kalabalık bir grupla düzenlenen karşılaşmalar, sporun heyecanını arttıran özellikleriyle dikkat çeker. Basketbol oynarken tercih edeceğiniz topun kalitesi önemlidir. Topun elinize rahat bir şekilde oturması, kavrama gücünün yüksek olması ve oyun esnasında aldığınız keyfi artırması gerekir. Topu kontrol edebilmek oyun esnasında başarıyı arttırır. Bu noktada tercih edebileceğiniz Nike Baller basketbol topu oyun sırasında yaşanabilecek durumları göz önünde bulundurularak tasarlanmış bir üründür. Yüksek kavrayış gücü sağlayan özel yapısı sayesinde oyundan alacağınız keyfi artıran Baller basketbol topuna siz de kolayca sahip olabilirsiniz. Bu ürünün bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Derin oyuklara sahip kanal yapısı
  • Uygun dış yüzeyiyle yüksek kavrama
  • Her türlü zemin için uygun tasarım

Açık Hava Maçları İçin Uygun Seçenek

Açık Hava Maçları İçin Uygun Seçenek

Spor salonu içerisinde oynanacak oyun için ihtiyaç duyulan materyallerle açık havada yapılacak maçlar için gereksinim duyulan materyaller farklılık gösterir. Açık havada bir basketbol maçı planlamak istiyorsanız bu aktivite için uygun olan topu tercih etmeniz gerekir. Nike Baller top dayanıklı yapısıyla açık havada düzenlenen maçlarınız için ideal kullanım özelliği gösterir. Aktif olarak kullanılan topların kısa zaman içerisinde deforme olması, basketbol sevenler tarafından sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Nike Baller basketball topu dayanıklı yapısıyla bu gibi durumların önüne geçerek, satın aldığınız ürünü uzun süreler boyunca kullanmanıza olanak sağlar. Kalıbının derin oluklara sahip olması nedeniyle hakimiyeti artırarak oyunları daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Yüzey tasarımında yer alan kabartmalar sayesinde kolay bir şekilde tutabileceğiniz Nike Baller topun kir tutmayan yapısıyla oyununuzu verimli bir forma sokabilirsiniz.

Herkes İçin Nike Baller Basketbol Topu

Herkes İçin Nike Baller Basketbol Topu

Nike tarafından tasarlanan ürün, 7 numara olması özelliğiyle basketbol sporunun farklı yaş gruplarınca benimsenmesini, oyunun etiğinin erken yaşlardan itibaren kavranmasını amaçlar. Nike Baller 7 numara olması özelliğiyle 12 yaş grubundan itibaren bütün basketbolseverler tarafından kullanımı uygundur. Bu yaş grubuna hitap eden özellikleri neticesinde, 12 yaş ve üzeri olmak üzere basketbol sporuna ilgi duyan herkesin ileri ya da temel düzeyde becerilerini geliştirmesine olanak sağlar. Nike Baller outdoor 7 no kauçuk basketbol topu tasarım özellikleriyle basketbol yeteneklerinin geliştirilmesi, antrenmanlarla becerilerin artırılması adına ideal özellik gösterir. Ürünün tasarımı ve üretiminde kauçuk kullanılması neticesinde elde tutumu kolaylaştıran, hakimiyeti artıran bir yapıya sahiptir. Hem kapalı alanlarda hem de açık alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz Nike Baller 7 numara basket topu ile isabetli şutlar atabiliyor olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Nike Baller Basketbol Topu Fiyatları ve Yorumları

Nike Baller Basketbol Topu Fiyatları ve Yorumları

Marka tarafından ilgili branşın incelikleri göz önünde bulundurularak detaylandırılan, hakimiyeti ve rotasyon kabiliyetini arttıran özellikleriyle öne çıkan Nike Baller basketbol topu 7 numara sahada becerilerinizi sergileyebilmeniz adına oldukça nitelikli bir üründür. Ürünü satın alarak kişisel antrenmanlarınızda kullanabilir, hakimiyetinizi artırıp rotasyon kabiliyetinizi üst seviyelere çıkarabilirsiniz. Maçlarda kendinizi gösterebilmeniz adına ilgili becerileri kazanabileceğiniz ürünle oyunu geliştirebilir, kabiliyetinizi sergilemenin keyfini yaşayabilirsiniz. Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz ürün için filtreleme özelliğini kullanarak sizin için uygun seçeneği analiz edip satın alabilirsiniz. Nike Baller basketbol topu fiyatı araştırması yapabilir, bütçenize uygun seçeneği tercih edip satın alabilirsiniz. Nike Baller basketbol topu yorumlarını okuyarak diğer müşterilerin ürünle ilgili fikirlerini öğrenebilirsiniz. Kaliteli ve nitelikli alışverişin tadını çıkarabilir, satın aldığınız ürünle ilgili derinlemesine bilgi sahibi olmanın ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.