Nike Nlke Pro Siyah Spor Kadın Tayt Cz6497-010 Cz6497-010

1.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
XS
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Nlke Pro Siyah Spor Kadın Tayt Cz6497-010 Cz6497-010

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FENOMENSPOR Satıcı Ünvanı: SERPİL AYIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3234504320600000 Vergi Kimlik Numarası: 4910299244
    Bu ürün FENOMENSPOR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike Pro Siyah Spor Kadın Tayt CZ6497-010

Ürün Özellikleri

  • Boy / Ölçü Uzun
  • Materyal Polyester
  • Desen Düz
  • Stil Sokak Stili
  • Renk Bej
  • Bel Normal Bel
  • Koleksiyon Lisanslı
Geri Bildirim Ver

Nike Pro Siyah Spor Kadın Tayt CZ6497-010

Tayt adı verilen giysi türü, kullanımı yaygın olan ürünler arasında yer alır. Kadınların sıklıkla tercih ettiği bu ürün, model bakımından da ilgi çeker. Farklı kombinler yapabilmek için bu gibi belli başlı parçaları dolabınıza dahil edebilirsiniz. Nike Pro kadın tayt, kaliteli kumaştan üretilir. Seneler boyunca kombinlere eşlik edecek olan ürün, lastikli yapısı ile beğeni toplar. Rahat hareket edebilmeyi mümkün kılması kıyafetlere olan ilgiyi de artırır. Siyah renkli bu tayt, farklı pek çok parça ile rahatlıkla kombinlenebilir. Hareket edebilme noktasında bireyleri sınırlandırmayan kıyafet, özellikle spor yaparken giyilir. Yürüyüş ve spor yaparken mevcut kıyafeti tercih ederek bedeninizin rahat bir şekilde hareket edebilmesine katkıda bulunabilirsiniz. Estetik duruşu ve dikiş kısımlarının şıklığı ile hoş bir ürün halini alır. Detaylı bilgi aldıktan sonra sipariş oluşturabilirsiniz.

  • Spor tarz
  • Siyah renk
  • Elastik kumaş

Nike Pro Siyah Spor Kadın Tayt CZ6497-010 Özellikleri

Nike Pro Siyah Spor Kadın Tayt CZ6497-010 Özellikleri

Nike Pro siyah spor kadın tayt, sahip olduğu özellikler sayesinde müşterilerin beğenisini kazanan kıyafetler arasında bulunur. Belirli oranda dar olmasının yanı sıra bir o kadar da içerisinde rahat hareket edilmesini sağlar. Taytlar, farklı yaş gruplarına hitap eder. Çocuk, genç ve yetişkinler tarafından sıklıkla tercih edilir. Tişörtler ile kombinlenebileceği gibi çeşitli gömlekler ile bir arada da kullanılabilir. Kadınlara yönelik tasarımları sayesinde dikkat çeken ürünün esnek yapısından siz de yararlanabilirsiniz. Bu model, vücudu saran yapısı ile birlikte gün içerisinde hareket etme olanağı sunar. Spor yaparken kolaylık elde etmek ve istediğiniz hareketleri yapabilmek için bu gibi esnek kıyafetlerden yana tercihte bulunabilirsiniz. Yoga ya da meditasyon gibi faaliyetlerde bulunurken de bu taytı giyebilirsiniz. Beden ölçünüzü v dikkate alarak seçim yapabilirsiniz.

Konforlu Nike Pro Siyah Spor Kadın Tayt CZ6497-010

Konforlu Nike Pro Siyah Spor Kadın Tayt CZ6497-010

Kıyafet seçimi yaparken farklı pek çok faktör göz önünde bulundurulur. Renk ve tasarım, giysi seçimi sırasında dikkate alınan ayrıntılar arasında yer alır. Terletme yapmayan kumaşları özellikle seçerek yaz günlerinde rahat edebilirsiniz. Dar ya da bol kesim kıyafetleri benzer özelliklere sahip olan parçalar ile bir arada kullanabilirsiniz. Nike Pro siyah spor kadın tayt CZ6497-010 yorumları, çoğu kişi tarafından beğenilen kombin fikirleri ortaya koyar. Bu gibi tavsiye içerikli alanları detaylı şekilde inceleyerek seçiminizi yapabilirsiniz. Müşterilerin tavsiyeleri üzerine kendi görüşlerinizi katarak tarzınız ile uyuşacak bu ürünü satın alabilirsiniz. Uzun zaman boyunca kullanımı mümkün olan kıyafetler arasında bu tayt da yer alır. O nedenle günlük hayatınızda kullanabilirsiniz. Farklı kiloya sahip kişiler tarafından sıklıkla tercih edilen ürün, her zaman kullanım rahatlığı sunar. Sunduğu rahatlık sayesinde güven içinde seçim yapabilirsiniz.

Nike Pro Siyah Spor Kadın Tayt CZ6497-010 Fiyatları

Nike Pro Siyah Spor Kadın Tayt CZ6497-010 Fiyatları

Nike Pro siyah spor kadın tayt CZ6497-010 kullanım alanı geniş olan kıyafetlerden biridir. Genellikle tercihini rahatlıktan yana yapan kişiler tarafından satın alınır. Yürüyüş ya da koşu yaparken konfor sağlayan bu ürünü temin ederek farklı biçimlerde değerlendirebilirsiniz. Okula giderken ya da tatil günlerinde rahat hareket edebilmek için sıklıkla kullanılır. Nike Pro siyah spor kadın tayt CZ6497-010 fiyatı da müşterilerin kıyafet bütçelerine uygun niteliktedir. Sağladığı fayda ve kullanım alanının genişliği, ürünlerin fiyat aralığının belirlenmesinde etkilidir. Bilek ve bel kısmını tamamen sardığından dolayı özellikle hamilelik döneminde de tercih edilir. Karın kısmına yapılan baskıyı azaltan ürün, hamilelik süreci boyunca rahat edebilmeye yardımcı olur. Trendyol üzerinden ürünün kumaş yapısı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Bunun yanı sıra beden ölçüsü hakkında yapılan paylaşımları da dikkate alarak sipariş oluşturma işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.