Nike Revolution 6 Next Nature Erkek Ayakkabı.

2.949 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 44
Beden Tablosu
37,5
38,5
39
40
40,5
41
42
42,5
43
44
44,5
45
45,5
46
47
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
3.249 TL
Kargo Bedava
3.299 TL
Kargo Bedava
3.399 TL

Ürün Bilgileri

Nike Revolution 6 Next Nature Erkek Ayakkabı.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WORS SHOES Satıcı Ünvanı: MEHMET ÜZÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9960618423
    Bu ürün WORS SHOES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike Revolution 6 Next Nature Erkek Ayakkabı DC3728-003

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Siyah
  • Astar Materyali Tekstil
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Persona Cool & Comfort
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen Düz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni45% Air Mesh, 35% Sentetik Kauçuk, 20% Deri/Sentetik

Yıkama Talimatları

  • Type 4
Geri Bildirim Ver

Nike Revolution 6 Next Nature Erkek Ayakkabı

Günlük hayat koşturmacasında ayak sağlığı dikkat edilmesi gereken hususlar arasında yer alır. Nike Revolution 6 Next Nature erkek ayakkabı DC3728-003 seçeneği ile ayak sağlığınızı koruyabilirsiniz. Pek çok kişinin beğenisini kazanan ürün, hemen her açıdan insan anatomisine uygun şekilde dizayn edilir. Ürün hafif dış taban üretimi ile dikkat çeker. Bu özellik ile ayakta yokmuş hissi yaratıp günü daha verimli geçirmenizi sağlar. Nike Revolution 6 modeli adımlara yastık etkisi veren esnek yapısıyla zemine daha yumuşak basmanızı sağlar. Ayakkabı siyah renk tonundadır. Aynı zamanda ürün, orijinal Nike sertifikasına sahiptir. Çeşitli kontrollerden geçerek satışa sunulur. Hem hafif hem de dayanıklı yapısı ile beğeni kazanır. Siz de ayak sağlığınız ve rahatlığınız açısından yoğun rağbet gören bu ürünü güven içerisinde tercih edebilirsiniz.

  • Konforlu ve şık tasarım
  • Dayanıklı yapı
  • Orijinal sertifika

Kullanışlı Nike Revolution Next Nature Erkek Ayakkabı

Kullanışlı Nike Revolution Next Nature Erkek Ayakkabı

Nike Revolution 6 erkek ayakkabı, ortopedik taban tasarımı sayesinde gün içerisinde uzun süreli kullanımlarda dahi rahat hareket imkanı sunar. Topuk ve dil kısımlarındaki temas noktaları, yumuşak yapısı sayesinde giyip çıkarma işlemlerinde ayağınızı acıtmaz. Bilek kısmının düşük kesimli olması hareket özgürlüğünü destekleyen özelliklerden biridir. Model siyah renge sahip olduğundan dolayı son derece kolay bir şekilde kullanılır. Pek çok farklı renk tonundaki giysilere uyum sağlar. Ürün tasarımı sayesinde günlük hayatta sadelikten yana olan kişilerin favorileri arasında yer alır. Marka, hedef kitlenin beklentilerini göz önünde bulundurur. Nike Revolution 6 Next Nature erkek ayakkabı DC3728-003 kullananlar tarafından yapılan yorumlarda da müşterilerin deneyimlerini görmeniz mümkündür. Tamamen müşteri memnuniyeti gözetilerek üretilen bu model sayesinde uzun süre rahat bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz.

Nike 6 Next Nature Erkek Ayakkabı Yorumları

Nike 6 Next Nature Erkek Ayakkabı Yorumları

Nike DC3728-003 seçeceği, konforunun yanı sıra kaliteli ve dayanıklı yapısı ile dikkat çeker. Ürün deforme olmadan uzun süreli kullanımlara uygun bir şekilde üretilir. Ayakkabının geniş beden aralığının olması pek çok kişiye hitap eder. Ergonomik yapısının yanı sıra yüksek tasarım özelliği ile yaz, kış her zaman ön planda olan seçenekler arasında yer alır. Özellikle yaz aylarında hava alan fileli kumaşı sayesinde terlemeyi önleyip ayak kokusunun önüne geçer. Bu seçeneğin topuk kısmı, çok yönlü hareket kolaylığı sağlar. Ayakkabı modelinin tabanı, farklı zeminlerde tutuş sağlar. Taban, zeminde kaymayı engeller ve olası spor kazalarının önüne geçer. Nike Revolution 6 Next Nature erkek ayakkabı DC3728-003 yorumları modele dair hem fikir hem de bilgi sahibi olmanızı sağlar. Siz de bu model sayesinde rahat ve konforlu bir ayakkabıya sahip olabilirsiniz.

Revolution 6 Next Nature Erkek Ayakkabı Fiyatı

Revolution 6 Next Nature Erkek Ayakkabı Fiyatı

Pek çok insan ayakkabı alırken dış tasarım, üretim malzemesi, taban yapısı, renk gibi detaylara dikkat eder. Nike Revolution 6 Next Nature erkek ayakkabı DC3728-003 fiyatı da merak edilen konular arasında yer alır. Modelin sahip olduğu tüm özellikler, fiyat konusunda önemli rol oynar. Ayakkabının dikkat çeken ve etkileyici tasarımı göz önünde bulundurulup satış rakamları incelendiği zaman fiyat performans açısından orantılı olduğu görülür. Bu model çok yönlü kullanım alanına sahiptir. Sunduğu tüm avantajlar ile müşterilerden tam not almayı başarır. Siz de Nike Revolution 6 Next Nature erkek ayakkabı DC3728-003 satın alıp bu avantajlardan yararlanabilirsiniz. Trendyol ile bu ürünün fiyat aralıklarından özelliklerine kadar tüm detaylar hakkında kapsamlı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca seçeneği de hızlı ve kolay bir şekilde temin edebilirsiniz.