Nike Unisex El Çantası - Nk Acdmy Team M Duff - BA5504-657

134,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nike Unisex El Çantası - Nk Acdmy Team M Duff - BA5504-657

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike Nk Acdmy Team M Duff Futbol Çanta BA5504-657 Ölçüler - Yükseklik (boy): 35 cm - Genişlik (en): 48 cm - İç hacim (litre) :48 litre - Bölme: 2 bölmeli - Çanta içi bölme: Var - Yan cepler: Yok - Göğüs emniyet kemeri: Yok - %100 Polyester kumaş. -Üretim yeri: Vietnam Ürün kodu: BA5504-657 ÖZELLİKLERİ · Ayarlanabilir omuz askıları, kolay kullanım yan cepleri ve taşıma rahatlığı sağlayan çantanın başlıca özelliğidir. · Eğitim, seyahat, spor ve antrenman faaliyetleri için ideal yapıdadır. · Yükünüzü hafifletecek, size her daim gerekli olan bir araçtır. . Krampon ayakkabınızı rahatlıkla taşımanıza yardımcı olur. . Elde tutuş özelliğindedir. TALİMATLAR · Makinede yıkamayınız. · Gerekirse ıslak bir bez parçası ile temizleyiniz. · Ütü yapılması gerektirmez.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver

Nike BA5504-657 Nike Academy Team M Duff Unisex El Çantası

Antrenmanların ve okul günlerinin keyifli ve pratik geçmesi için rahat bir çantaya sahip olmak çok önemlidir. Nike Nk Acdmy Team M Duff el çantası ayarlanabilir omuz askıları ve kolay kullanıma sahip yan cepleri ile yer kaplayan eşyaların kurtarıcısı olur. Seyahat, eğitim ve spor aktivitelerinde yükünüzü hafifletecek bir çantaya ihtiyacınız olduğunda Nike Nk Acdmy Team M Duff el çantası bu görevi layıkıyla yerine getirir. İsteğe bağlı olarak omuzda, sırtta veya elde taşınabilir. Geniş iç yapısıyla her türlü etkinlikte kullanım için gerekli hacmi sağlar.

  • Ölçüler: Yükseklik(boy) - 35 cm, Genişlik(en) - 48 cm,
  • İç hacim: 48 litre,
  • Bölme: 2 bölmeli.

Nike Unisex El Çantası Özellikleri Nasıldır?

Nike Unisex El Çantası Özellikleri Nasıldır?

Nike Nk Acdmy Team M Duff el çantası, sportif tasarımı ve kaliteli materyalleriyle kullanım farkı gözetmeksizin cazip özelliklere sahiptir. Bir çantayı taşırken en dikkat edilen unsur, çantanın rahat hissettirmesidir. Nike Nk Acdmy Team M Duff el çantası %100 polyester yapısıyla leke tutmaz ve ütüye ihtiyaç duymaz. 2 bölmeli olmasıyla eşyaları kullanım alanlarına göre ayırma imkânı sağlar. Elde tutuş ve ayarlanabilir omuz askıları, kullanıcının tercihine göre değiştirilebilir. Unisex bir ürün olmasından dolayı cinsiyet fark etmeksizin herkese yakışır. Yan cepleri ile rahatça erişilebilir bir yapıda üretildiğinden kolay kullanım sağlar. 35×48 cm ölçüleri ve 48 litre iç hacimli tasarımıyla mükemmel bir taşıma kapasitesi sunar. Bu sayede her etkinlik için doğru bir çanta tercihi olur.

Nike Unisex El Çantasının İçi Geniş ve Kullanışlı mı?

Nike Unisex El Çantasının İçi Geniş ve Kullanışlı mı?

Nike Nk Acdmy Team M Duff el çantası, 35 cm yüksekliği, 48 cm genişliği ve 48 litre iç hacmi ile oldukça geniş ve kullanışlıdır. Eğitimde kullanılan kitaplar ve defterler rahatlıkla çantanın içerisine sığar. Aynı şekilde spor aktivitelerinde krampon veya farklı bir spor ayakkabısını zorlanmadan taşır. Kolay ayarlanabilir omuz askıları ile elde taşınabildiği gibi sırtta da taşınabilir. Bu nedenle günlük hayatta herhangi bir etkinlik için kullanıma uygundur.

İlgi çeken rengiyle her yerde ışıldama güvencesi verir. %100 polyesterden üretildiği için çamaşır makinesinde yıkamak yerine ıslak bir bez parçası ile temizlenebilir. Nike Nk Acdmy Team M Duff el çantası yorumlarında da bahsedildiği üzere, ürün neredeyse bir valiz niteliğinde olup geniş ve kullanışlı bir tasarıma sahiptir.

Nike Unisex El Çantasını Kimler Kullanılabilir?

Nike Unisex El Çantasını Kimler Kullanılabilir?

Nike Nk Acdmy Team M Duff el çantası, özellikle spor aktivitelerinde sık bulunan kişiler için mükemmel bir seçimdir. Bununla beraber yoğun bir seyahat temposuna sahip kişiler ve eğitim hayatında bol materyal kullanan öğrenciler, geniş hacimli Nike Unisex el çantasına ihtiyaç duyar. Esnek ve sportif tasarımı ile sokakları süsleyen Nike Unisex el çantası ütüye ihtiyaç duymaz. Dolayısıyla kolay yıpranmaz. Unisex kelime anlamı olarak ‘’her iki cinsiyete uygun, cinsiyet farkı gözetmeyen.’’ anlamına gelir. Bu nedenle Nike Unisex el çantasını dileyen herkes kullanabilir. Çantayla ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için trendyol üzerinden kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Böylece ürünün ihtiyaçlarınıza uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. Spor, eğitim ve seyahat gibi aktivitelerde böyle bir el çantasına ihtiyaç duyan herkes Trendyol’un bu ürün için sunduğu güvenli ödeme garantisi ile kolaylıkla satın alabilir. Siparişinizi oluşturduktan sonra kısa bir süre içerisinde çantanız adresinize teslim edilir.