Nike Ba5876-082 Elmntl Bp Sırt Ve Okul Çantası 48 X 30 X 15 Cm

979 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kargo Bedava
1.199,99 TL

Ürün Bilgileri

Nike Ba5876-082 Elmntl Bp Sırt Ve Okul Çantası 48 X 30 X 15 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Smart Spor Satıcı Ünvanı: SONUÇ DIŞ TİCARET TEKSTİL İHRACAT İTHALAT VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0774068458500001 Vergi Kimlik Numarası: 7740684585
    Bu ürün Smart Spor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nike Elemental BKPK Sırt Çantası - 2.0 Ürün Detayı : Nike Elemental 2.0 Backpack KLASİK TASARIM, DAYANIKLI DEPOLAMA ÇÖZÜMÜ. Nike 2.0 Sırt Çantası, eski klasik modele yeni bir hava katar. Dayanıklı tasarım, 2 büyük bölmeye ve küçük eşyalar için 2 dış cebe sahiptir. Dolgulu omuz askıları ise destek ve rahatlık sunar. Çift fermuarlı ana bölme, geniş ve güvenli saklama alanı sunar. Kolay erişilebilen cepler, düzenli saklama alanı sağlar. Dolgulu omuz askıları ve arka panel destek sunar. Taşıma sapı, rahat bir taşıma seçeneği sağlar. Boyutlar: 48,5 cm Y x 30,5 cm G x 15 cm D Kumaş: %100 polyester Yıkanmaz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kumaş
  • Renk Siyah
  • Kapama Şekli Fermuarlı
  • Spor Türü Antrenman/Spor
  • Cep Tipi Cepli
  • Dış Materyal Tekstil
  • Ortam Casual/Günlük
  • Desen 3 Boyutlu

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester
Geri Bildirim Ver

Nike BA5876-082 ELMNTL BP 48 cm x 30 cm x 15 cm Sırt ve Okul Çantası

Nike BA5876-082 ELMNTL BP 48 x 30 x 15 cm sırt ve okul çantası, eğitim hayatında ve günlük yaşamda pratiklik sağlayan oldukça şık bir üründür. Çanta hem antrenmanlarda hem de gezilerde kullanılabilir. Siyahın en güzel tonu ile tasarlanmış bu ürün, birçok kıyafetle uyum sağlar. Şıklığın yanı sıra işlevsel bir yönü de olan bu çantayı başta gençler olmak üzere her yaştan birey rahatlıkla kullanabilir. Nike BA5876-082 ELMNTL BP sırt çantası özellikle bahar ve yaz aylarında tercih edilir. İdeal boyutlarda, kibar ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu anlamda çanta kadın,erkek ve çocuklar tarafından rahatlıkla tercih edilebilir.

  • Renk: Siyah Beyaz
  • Özellik: Sırt çantası
  • Boyut: 48 cm x 30 cm x 15 cm

Nike Ba5876-082 Elmntl Bp Sırt ve Okul Çantası Özellikleri

Nike Ba5876-082 Elmntl Bp Sırt ve Okul Çantası Özellikleri

Nike BA5876-082 ELMNTL BP siyah sırt çantası ideal boyutlarda tasarlanır. Kullanımı son derece kolay olan ürün fermuarlı ve cepli bir yapıya sahiptir. İçerisinde bulunan birçok göz düzenli kullanım sağlar. Hem bilgisayar ve kitap gibi malzemeler hem de kıyafetler rahatlıkla taşınabilir. Ürün aynı zamanda bir antrenman çantası olarak da kullanılabilir. Nike BA5876-082 ELMNTL BP siyah sırt çantası Nike kalitesi ile birinci sınıf malzemeler kullanılarak üretilir. Tasarım özellikleri ele alındığında ürünün, cinsiyet farkı gözetmeksizin kullanılabileceğini söylemek mümkündür. Nike BA5876-082 ELMNTL BP okul çantası, siyah zemin üzerine beyaz ''Nike'' amblemi ve yazısı basılır. Üründe siyah ve beyazın asil uyumu görülebilir.

Nike Elmntl Bp Sırt ve Okul Çantası Kullanışlı mı?

Nike Elmntl Bp Sırt ve Okul Çantası Kullanışlı mı?

Nike BA5876-082 ELMNTL BP 48 x 30 x 15 cm sırt ve okul çantası oldukça kullanışlı bir modeldir. Özellikle okulda öğrencilerin işlerini kolaylaştırır. İçine birden fazla kitap ve defter rahatlıkla sığar. Bunun yanında tablet ve bilgisayar gibi ürünler de çanta içerisinde taşınabilir. Nike BA5876-082 ELMNTL BP 48 x 30 x 15 cm sırt ve okul çantası, sporcular için de idealdir. Ayakkabıdan formaya, dizlikten bandanaya kadar A'dan Z'ye her şeyi bu çantaya sığdırmak mümkündür. Öte yandan sırt çantalarının artık metropol kentlerde takım elbiselerle dahi kombin edildiği bilinir. Bu nedenle işe giderken veya bir yerden bir yere seyehat ederken bu şık çantanın işlevselliğinden faydalanılabilir. Makyaj malzemeleri, iş dokümanları, powerbank, telefon, deodorant, hırka ve ceketler, dijital ürünler bu çanta ile rahatlıkla taşınabilir.

Nike Ba5876-082 Elmntl Bp Sırt ve Okul Çantası Sağlam mı?

Nike Ba5876-082 Elmntl Bp Sırt ve Okul Çantası Sağlam mı?

Nike BA5876-082 ELMNTL BP 48 x 30 x 15 cm sırt ve okul çantası son derece sağlamdır. Ürünün fermuarları her türlü esnemeye karşı dayanıklı olacak şekilde üretilir. Dikişleri de aynı şekilde oldukça dayanıklı iplikler kullanılarak birleştirilir. Aynı zamanda askıları da yüksek ağırlıkları taşıyabilecek kapasitededir. İç hacmi son derece geniş olan Nike BA5876-082 ELMNTL BP okul çantasının, sırt yapısı da ergonomiktir. Özellikle gençlerin anatomik gelişimlerine zarar vermez. Birçok kıyafet ile rahatlıkla kullanılabilir. Tasarım ve çizgileri ürünü spor kıyafetlere uygun hâle getirirken, rengi de onu klasik tarzın tamamlayıcısı yapar. Nike BA5876-082 ELMNTL BP 48 x 30 x 15 cm sırt ve okul çantası yorumları da kullanıcı memnuniyetini ortaya koyan önemli detaylardır. Birçok tüketici ürünün işlevsel ve estetik olduğundan bahseder. Siz de bu şık çantanın sağladığı konfordan faydalanmak için hemen Trendyol'dan sipariş edebilirsiniz. Ürünü birkaç tıklama ile kapınıza kadar getirebilir, sevdikleriniz için ideal bir hediye olarak da düşünebilirsiniz.