Niken Opel Astra J Kol Dayama Kolçak Siyah Araca Özel

1.189 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.189 TL
2.000 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL

Ürün Bilgileri

Niken Opel Astra J Kol Dayama Kolçak Siyah Araca Özel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOZOGLU ONLINE Satıcı Ünvanı: TOZOĞLU OTOMOTİV E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859144268600001 Vergi Kimlik Numarası: 8591442686
    Bu ürün TOZOGLU ONLINE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Niken araca özel kol dayama kolçak orta konsol kesinlikle vidalama gerektirmez aracınıza birebir uyumlu kolay montaj saklama haznesi süet kaplıdır oldukça geniş bir hacme sahiptir ve kolay temizleme olanağı sağlar. Birebir uyumlu özel üretimdir yeni tasarım,yeni sportif model! Diğer kolçakların aksine kol dayama bölgesi dolap kısmıyla havaya doğru kaldırılabilmektedir. Uzun seyahatlerinizde yada trafikte seyrederken sağ kolunuzun yorulabilir.Bu ürün bu gibi durumlarda size ekstra bir rahatlık ve konfor sunmaktadır. Iki koltuğun arasına monte ederek içerisini dolap niyetine cd kaset sigara gözlük vb eşyalarınızı koymak suretiyle kullanabilir. Üst bölüm kapaklı,kapak deri kaplamadır. Ve kolçak iç kısım ve kapak altı süet kaplamadır. Piyasada satılan üniversal her araca uyumlu kolçak ile karıştırmayın. Içi plastik degil süet kaplıdır koku yapmaz
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Opel Corsa
Geri Bildirim Ver