Nikon Nikon D750 Body Dslr Fotoğraf Makinesi

65.000 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nikon Nikon D750 Body Dslr Fotoğraf Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAPAN BIÇAĞI Satıcı Ünvanı: İSMAİL BİLGİLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1730171692
    Bu ürün TAPAN BIÇAĞI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nikon fotoğraf makinesi 24MP çözünürlüğüyle çarpıcı keskinliğe sahip manzara fotoğrafları çekmeyi mümkün kılar. Model ekranı 90 dereceye kadar yukarı, 75 dereceye kadar aşağı eğilerek film çekme avantajı sunar.
  • Cihazda bulunan Grup Alan AF modu karanlıkta bile yüksek çözünürlükte resim çeker.
  • Son teknoloji DSLR fotoğraf makinesinin sahip olduğu Expeed 4 görüntü işlemcisi, makinenin genel performansının artmasını destekler.
  • Modelin Wi-Fi özelliği bulunur. Uyumlu bir akıllı telefon ile fotoğraf makinesindeki resimleri Wireless Mobile Utility uygulaması üzerinden cihazınıza aktarabilirsiniz.
  • Nikon D750 fotoğraf makinesinde bulunan Picture Control 2.0 özelliği, video çekerken keskinleştirme yaparak kontrast ve doygunluk kontrolü yapmanıza olanak tanır.
  • Dayanıklı ve hava sızdırmayan gövde tasarımı Nikon D7500 Body fotoğraf makinesini darbelere karşı korur.
  • Modelin 6,5 fps'ye kadar arka arkaya çekim hızı özelliği bulunur. Bu sayede hızlı hareket eden nesneleri yüksek netlikte arka arkaya çekebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Nikon D750 Body DSLR Fotoğraf Makinesi

Çeşitli amaçlar için gerçekleştirilen fotoğraf çekimlerinde yüksek çözünürlük sunan makineler tercih edilir. 24 megapiksel çözünürlüğe sahip kamerası ile ultra gerçekçi sahneler çekmenizi sağlayan Nikon D750 Body DSLR fotoğraf makinesi keyifli bir çekim deneyimi sunar. Profesyoneller ve hobi amaçlı olarak fotoğrafçılık ile ilgilenenler için uygun özellikleri bulunur. 750 gram ağırlığıyla hafif bir yapıya sahiptir. Çekim öncesinde ve esnasında kolay taşıma imkanı sunar. Eğlenceli bir deneyim ve kaliteli sonuçlar için tercih edebileceğiniz ürün, üstün özellikleriyle öne çıkar. Farklı efektlere sahip olan modlarıyla fotoğraflar üzerinde çeşitli düzenlemeler yapabilirsiniz. Kullanım kolaylığı sunan teknolojilerle donatılan ürünü satın alarak amaçlarınız doğrultusunda nitelikli çekimler gerçekleştirebilirsiniz. Uzman görüntüleme teknolojisine sahip ürünü satın alarak hatıralarınızı biriktirebilir, gerçekçi görüntüler elde edebilirsiniz.

  • Yüksek çözünürlüklü kamera
  • Zaman aralıklı çekim
  • Dönebilir LCD monitör

Kaliteli Çekimler İçin Nikon D750 Fotoğraf Makinesi

Kaliteli Çekimler İçin Nikon D750 Fotoğraf Makinesi

Kompakt bir tasarıma sahip olan ürün, taşıma çantasıyla birlikte kolay bir şekilde taşınır. Hafif yapısıyla ağırlık hissi bırakmadan rahat bir deneyim yaşamanızı sağlar. Saniyede 6,5 fps hızında çekim gücüne sahiptir. Time lapse olarak adlandırılan zaman aralıklı çekim özelliğiyle pratik bir kullanım sunar. Özgün fotoğraflar çekmenizi sağlayan Nikon D750 Body kullanışlı nitelikleriyle öne çıkar. Çektiğiniz fotoğrafları inceleyebileceğiniz, video çekimlerinde sahnelerini kontrol edebileceğiniz döner monitör ekran bulunur. Tamamen açılan ekran 90 derece açıyla yukarıya ve 75 derece açıyla aşağıya eğilir. 8.1 cm genişliğe sahip olan LCD ekran, basit arayüzüyle kullanım kolaylığı sağlar. Nikon D750 Body DSLR fotoğraf makinesi kullananlar dahili Wi-Fi bağlantısı aracılığıyla çekilen fotoğrafları akıllı telefonlarıyla paylaşır. Uygulama aracılığıyla çektiğiniz fotoğrafları telefona aktarabilirsiniz. Pratik kullanımıyla öne çıkan ürünü satın alarak keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Nikon D750 Fotoğraf Makinesi Özellikleri ve İncelemesi

Nikon D750 Fotoğraf Makinesi Özellikleri ve İncelemesi

Seri çekim yapılması gereken anları başarılı bir şekilde yakalayan ürün FX ve DX biçimlerinde çekimler yapmanızı sağlar. Hızlı bir şekilde yakalamak istediğiniz hareketli anlar 6,5 fps aracılığıyla yüksek çözünürlüklü bir şekilde aktarılır. Nikon DSLR fotoğraf makinesi özel film menüsüne sahip olup çektiğiniz videoları bir alanda biriktirmenizi sağlar. Deklanşör hızı, diyaframı ve ses düzeyini kontrol edebileceğiniz panele sahiptir. 1080p çözünürlüğe sahip videolar çekebilir, yüksek görüntü kalitesine sahip filmler oluşturabilirsiniz. Net ve kaliteli sahneler yakalayabilmenizi sağlayan ürün, 100 ila 128000 aralığında ISO değerlerine sahiptir. Keskin hatlı fotoğraflar yakalamanızı sağlayan ürün aracılığıyla ışık ayarlarını sahneye uygun bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Çarpıcı renklere sahip fotoğraflar çekebileceğiniz ürün, geniş dinamik aralığıyla öne çıkar. Farklı sahnelere uygun ayarlara sahip ürün aracılığıyla fotoğraf çekme keyfini yaşayabilirsiniz.

Avantajlı Nikon D750 Fotoğraf Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Nikon D750 Fotoğraf Makinesi Fiyatları ve Yorumları

Full HD video kaydı ve yüksek çözünürlüklü kareler yakalama imkanı sunan ürün, fotoğrafçılığı profesyonel veya hobi amaçlı olarak gerçekleştirenlere hitap eder. Yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesiyle fotoğraf çekimlerini keyifli bir hale getirir. Sahip olduğu fonksiyonel özelliklerle öne çıkan ürün, ergonomik tasarımıyla konforlu bir çekim deneyimi sunar. Hafif yapısı ve ele tam olarak oturan gövdesiyle kontrolü elinizde tutmanızı sağlar. Nikon D750 Body DSLR fotoğraf makinesi fiyatı bütçe dostu alışveriş imkanı sunan uygun aralıklarda yer alır. Kaliteli materyallerin kullanımı ile tasarlanan ürün, uzun ömürlü kullanım avantajı sunar. Deneyimli müşteriler tarafından yazılan Nikon D750 Body DSLR fotoğraf makinesi yorumları aracılığıyla ürünün kullanımı ve özellikleri hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol’dan bütçe dostu alışveriş yapabilir, fotoğraf çekimi için ekipman ihtiyaçlarınızı avantajlı bir şekilde karşılayabilirsiniz.