5
Süt kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

NİLKY Badem Sütü Glütensiz Bitkisel Bazlı Laktosuz Vegan 1 Lt

125 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
149 TL139 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

NİLKY Badem Sütü Glütensiz Bitkisel Bazlı Laktosuz Vegan 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KahveUstaları Satıcı Ünvanı: KAAN YAZGAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9440376261
    Bu ürün KahveUstaları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri: Dövülmüş ve kavrulmuş bademden elde edilen bir süt ürünüdür. Laktozsuz ve kolesterolsüzdür. Kalsiyum, potasyum, e vitamini, d vitamini ve a vitamini içeren nilky badem sütü ile sağlıklı bir hayata adım at! Hafifliği ve tadı gününe keyif katarken doğaya da katkıda bulunmanı sağlar. Hayvansal sütlere kıyasla 1/6 oranında daha az karbon ayak izi bırakan, toprak alanı ve su tüketimini minimuma indiren nilky badem sütü ile geleceğini değiştir! Içindekiler: Su, şeker, Badem , tuz, aroma verici(vanilya), stabilizer(gellan gam), mineral(kalsiyum), emilgatör(ayçiçek lesitini), asitlik düzenleyici(sodyum hidroksit), vitaminler(e ve b12). Alerjenler: Alerjenler koyu renk ve altı çizili olarak belirtilmiştir. Uyarı : ? sitemizde satışı yapılan tüm ürünlerin içerik ve alerjen bilgileri bilgi amaçlı olarak yer almaktadır. ? içerik ve alerjen bilgilerini sürekli kontrol ediyor ve güncelliyoruz ancak en doğru bilgiyi ürün ambalajının üzerinde bulabilirsiniz. ? alerjiniz ya da özel bir durumunuz varsa ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışınız ve ürün ambalajı üzerindeki etiket bilgilerini mutlaka kontrol ediniz. ? ürün ambalajı ile sitede yer alan bilgiler arasındaki farklardan doğabilecek problemlerde firmamız sorumlu değildir. ? vegan bakkal'da satılan hiçbir ürün ilaç değildir, hastalıkların önlenmesi veya iyileştirme edilmesi amacıyla kullanılamaz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 2 L
  • Paketleme Tetra Pak
  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Tip Bitkisel
Geri Bildirim Ver

Nilky Badem Sütü 1 Lt Vegan Glutensiz Laktozsuz

Sağlıklı beslenmek, hayat standartlarınızı yükseltir. Bu yüzden yenilen gıdalar ve içerikleri, büyük önem arz eder. Nilky badem sütü, kavrulmuş ve dövülmüş bademden hazırlanan bir süt ürünüdür. İçeriğinde laktoz bulunmaz. Kolesterolsüz olarak hazırlanan ürün içerisinde D vitamini, A vitamini ve E vitamini bulunur. Vegan olarak üretilen süt, oldukça hafiftir. Gaz ve şişme yapmaz. Nilky badem sütü 1 lt vegan glutensiz laktozsuz özelliği ile size sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralar. Rahat tüketilir ve hazmı kolaydır. İçerisinde su, şeker ve badem bulunur. Tat vermesi için vanilya aroması da eklenir. Hayvansal gıda tüketmeyen kişiler için tercih edilebilir bir üründür. Vegan tüketim yapan müşteriler tarafından da sıklıkla tüketilir. Alerjik testlerden geçen bu ürünü gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

  • Glutensiz ve Laktozsuz
  • Zengin içerik
  • Uygun fiyat

Nilky Badem Süt 1 Lt Vegan İçeriği

Nilky Badem Süt 1 Lt Vegan İçeriği

Dövülmüş ve kavrulmuş bademden oluşan badem sütü Nilky, kolay içime sahiptir. Vanilya ile tatlandırılan ürün, lezzetli tadıyla damağınızda kalır. İçeriğinde su, badem ve şeker bulunur. Aroma olarak da vanilya eklenir. Tamamıyla vegan olarak üretilen süt, şişkinlik ve hazımsızlık yapmaz. A, D ve E vitaminleri ile içeriği zenginleştirilen sütü sağlıklı bir tüketim alışkanlığı haline getirebilirsiniz. Laktozsuz ve kolesterolsüz olarak hazırlanan ürün içeriğinde hayvansal gıda bulunmadığı için bozulma yapmaz. Açıldıktan sonra 4 - 5 gün içerisinde tüketmeniz tavsiye edilir. Nilky badem sütü 1 lt vegan glutensiz laktozsuz kullananlar, sütü içtiklerinde yaşadıkları şişkinlikten eser kalmadığını belirtir. Lezzetli tadı ile yumuşak bir içime sahip olan ürün, rahatlıkla tüketilebilir. Sağlık standartları kapsamında üretilen bu gıda, tüm alerji testlerinden geçer ancak yine de içeriği okunarak tüketilmesi tavsiye edilir.

Nilky Badem Süt 1 Lt Vegan Hazırlanışı

Nilky Badem Süt 1 Lt Vegan Hazırlanışı

Hayvansal gıda tüketmeyen insanlar için özel olarak tasarlanan sütün hafif bir kıvamı ve tadı bulunur. Lezzet kalitesi yüksek olan gıda, kavrulmuş bademden üretilir. İçeriğinde dövülmüş ve kavrulmuş bademin yanı sıra su ve şeker de bulunur. Ayrıca ürün içerisine tatlandırıcı olarak vanilya da atılır. Tüm bu malzemelerin karışımı ile oluşturulan Nilky badem sütü 1 lt vegan glutensiz laktozsuz yorumlarına bakıldığında tadının oldukça lezzetli olduğu belirtilir. Sağlık açısından tavsiye edilen ürün içerisinde laktoz ve gluten yoktur. Ayrıca içerisinde D vitamini, A vitamini ve E vitamini bulunur. Besin değeri zengin olan badem sütü 1 lt seçeneği, haftalık kullanım için idealdir. Ürün üzerinde son kullanma tarihi belirtilir ancak açıldıktan sonra 4 - 5 gün içerisinde tüketilmesi tavsiye edilir. Sağlık standartları kapsamında üretilen ürünü gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.

Nilky Badem Süt 1 Lt Vegan Glutensiz Laktozsuz Fiyatı

Nilky Badem Süt 1 Lt Vegan Glutensiz Laktozsuz Fiyatı

Tamamen vegan olarak üretilen gıda, tüketildiğinde şişkinlik ve gaz problemi yaratmaz. Hayvansal gıda tüketmeyen kişiler için özel olarak üretilir. Gıda ve sağlık standartları kapsamında hazırlanan Nilky badem sütü 1 lt vegan glutensiz laktozsuz satın alan müşteriler, ürün lezzetinin yüksek olduğunu belirtir. Kıvamı yerinde olan badem sütü içerisinde tatlandırıcı olarak vanilya kullanılır. Sağlıklı bir hayat için kullanılan ürünlerin içeriğine dikkat edilmesi gerekir. Nilky, ürünlerini vegan müşterileri için özenle hazırlar. Vitamin bakımından zengin içeriğe sahip gıdanın besin değerleri de yüksektir. Avantajlı fiyat kapsamında müşterilere sunulur. Tamamıyla vegan olarak üretilir, içerisinde hiçbir hayvansal gıda bulunmaz. Bu sebeple ürün bozulma da yapmaz. Nilky badem sütü 1 lt vegan glutensiz laktozsuz Fiyat araştırması yapıldığında oldukça avantajlıdır. Dilediğiniz zaman ürünü güvenilir alışverişin adresi Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.