Nilu Moda Crystal Eraser Epilasyon Aleti, Tüy Dökücü, Tüy Silgisi, Kristal Taş Rose Gold

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nilu Moda Crystal Eraser Epilasyon Aleti, Tüy Dökücü, Tüy Silgisi, Kristal Taş Rose Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nilu Moda Satıcı Ünvanı: KANDEMİR İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0495129562900001 Vergi Kimlik Numarası: 4951295629
    Bu ürün Nilu Moda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Estetik epilatör tam size göre! Ölü deriyi uzaklaştırır ve cildinize yumuşaklık verir. Epilasyon aleti mikro teknolojiyi kullanarak, tüy çıkarıcının yüzeyini cilt üzerinde kaydırarak temas ettiği yüzeydeki tüyleri nazikçe çıkarır.Ağrısız epilasyon - Tüysüz ve çilek görünümünü yok eden bir vücut için epilatörü cildinize dairesel hareketlerle sürmeniz yeterlidir! Bu işlem ayrıca,kullanımdan sonra pürüzsüz bir cilt ortaya çıkararak pul pul dökülmesine yardımcı olur. Cildinizi aydınlatmaya yardımcı olur ve cildin pürüzsüz bir his bırakmasını sağlar. 1: Ürün kristal epilatör. 2: Nano glass teknoloji ile üretilmiştir. 3: Vücudunuzdaki tüyleri alır. 4: Batıkları çilek görünümünü yok eder ve temizler. 5: Kristal epilatörü kullandığınız bölgeleri pürüsüzleştirir ve parlatır ölü derileri yok eder. 7: Tüyleri köke yakın alır ve zamanla tüylerde azalma olur. 8: Tüy çıkma süresini geciktirir. 9: Kristal epilatörü vücuda aşırı baskı yapılmadan kullanılmalıdır. 10: Kristal epilatörü ovalayarak tüylerin yönüne doğru kullanılır. 11: Her kullanımdan sonra ürün sade su ile kristal ovalanarak temizlenir. 12: Tüyleriniz aşırı fazla ise kullanım sırasında ara ara kristali yıkayıp kurulayıp işleme devam ediniz. 13: Vücudunuz ıslak iken kristal epilatör kullanılabilir. 14: Kullanım bittikten belli bir süre sonra herhangi bir nemlendirici krem kullanabilirsiniz. 15: Vücudunuza Acı , yanma ve tahriş yapmaz. 16: Düzgün kullanımda kristal çizilmez ve kırılmaz ise 1 ile 3 yıl kullanım ömrü vardır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Organik
  • Form Bant
  • Paket İçeriği 10+
  • Ürün Tipi Sir Ağda
Geri Bildirim Ver