6
Zeytinyağı kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Nily 2024 Yeni Sezon - Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı (5 LT)

1.850 TL
(370 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nily 2024 Yeni Sezon - Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı (5 LT)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nilyfarm Satıcı Ünvanı: ALP ELEKTRONİK EŞYA TURİZM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0055004416900026 Vergi Kimlik Numarası: 0550044169
    Bu ürün Nilyfarm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2024 Sezonu Yeni Hasat Taptaze. Max 0.8 % asit oranı. Trilye cinsi zeytinlerden üretilmiştir. Tamamen kendi butik üretimimizdir. Tek bahçe ürünüdür. Meyvemsiliği yüksektir. Soğuk sıkımdır. Filtre edilmemiştir. Mis kokulu en doğal halindedir. Tüm yemeklerde, pastalarda, salatalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünlerimiz faturalıdır. Gönderimlerimizi sağlam ambalajlar ile özenle paketliyoruz.

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Zeytinyağ - Teneke 5+ lt
  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Nily Zeytinyağı Soğuk Sıkım Sızma 5 LT

Nily 2022-2023 yeni sezon soğuk sıkım sızma zeytinyağı doğallığı ile öne çıkan zeytinyağı çeşitlerinden bir tanesidir. Nily, butik olarak ürettiği zeytinyağları ile öne çıkar. Erken hasat trilye zeytinlerini zeytinyağı haline getirerek tüketicilerle kaliteli yağları buluşturur. Kaliteli zeytinyağları kullanmak isteyenler için üst segment bir zeytinyağıdır.

 
  • Taze ve erken hasat
  • Yüksek kalite
  • Bahçe ürünü

Nily 2022-2023 Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı Özellikleri

Nily 2022-2023 Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı Özellikleri

Nily soğuk sıkım sızma zeytinyağı 5 lt özellikleri ile çok lezzetli ve sağlıklı yemeklerin yapımını mümkün hale getirir. Kendi bahçelerinde yetiştirdikleri zeytinlerden zeytinyağı üretimi yapan Nily markası sızma zeytinyağları ile öne çıkmayı başarmıştır. 27 derece altında ekstrakte edilen zeytinyağı soğuk sıkım tekniği ile elde edilmiştir. Bu sıcaklıkta yağların üretilmesi hem lezzetlerinin daha yüksek olmasını hem de daha sağlıklı bir içerik sunmalarını sağlamaktadır. İçeriğin korunması ve sağlık açısından daha faydalı olması adına soğuk sıkım tekniği oldukça önemlidir. Bu teknikle lezzetli yağlar elde etmek yeterli değildir. Taze ve erken hasat kullanımı da zeytinyağı lezzeti üzerinde etkili olan bir durumdur. Nily 2022 ve 2023 hasatlarını kullanarak sızma zeytinyağlarını üretmiştir. Trilye cinsi zeytinlerin kullanılması da zeytinyağı lezzetini artıran konular arasında yer alır. Trilye, en lezzetli zeytin türleri arasında gösterilmektedir. Tüm bu özellikler birleştiğinde ise kalitesi oldukça yüksek sızma zeytinyağları yapabilmek mümkün hale gelir.

 

Nily 2022-2023 Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı Kullanımı

Nily 2022-2023 Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı Kullanımı

Nily soğuk sıkım sızma zeytinyağı 5 lt yorum ve değerlendirmelerinde kullanıcılar soğuk sıkım zeytinyağının tüm yemeklerde tercih edilebilir olduğunu ortaya koymaktadır. Bu zeytinyağı ile çok lezzetli sebze yemekleri yapabilmek, yapım aşamalarında bu yağı tercih etmek mümkündür. Et yemeklerinde veya hamur işlerinin yapımında da soğuk sıkım sızma zeytinyağı kullanılabilir. Bunun dışında pasta yapımında dahi zeytinyağı kullanabilmek mümkündür. Sızma zeytinyağı salata yapımında da sıklıkla kullanılır. Zeytinyağı lezzetinin tam bir şekilde alınmasını sağlayan salatalarınızın yapımında Nily zeytinyağını tercih edebilirsiniz. Maksimum %0.8 asit oranına sahip olması ile de dikkat çeker. Düşük asit oranına sahip olması yemeklerin daha lezzetli olmasını sağlayacaktır. Buna ek olarak tüketimi sonrası midede rahatsızlık yaşanmadığı belirtilmektedir. Nily yeni sezon zeytinyağları yüksek kalite ve lezzeti ile damak zevkinize de hitap edebilir. 5 litre olarak satışa sunulması da zeytinyağını sık tüketen kişiler için oldukça avantajlıdır.

 

Nily 2022-2023 Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı Fiyatı

Nily 2022-2023 Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı Fiyatı

Nily soğuk sıkım sızma zeytinyağı 5 lt fiyatı merak edebileceğiniz ve araştıracağınız konular arasında yer alabilir. Sızma zeytinyağı fiyatlarının belirlenmesinde yağın miktarı, hasat zamanı ve marka gibi konular etkili olur. 2022-2023 yani taze hasat olan Nily zeytinyağı fiyatının belirlenmesinde bu ve pek çok konu etkili olmuştur. 5 litre olarak satışa sunulması da dikkat çeken konulardan biridir. Zeytinyağı genel olarak az miktarda kullanıldığı için 5 litre uzun süre zeytinyağı ihtiyacının giderilmesini sağlar. Bu yönden de Nily yeni sezon soğuk sıkım sızma zeytinyağları oldukça avantajlıdır. Hem yemeklerde hem de tercihlere bağlı olarak çeşitli tatlılarda kullanılabilmektedir. Mis kokusu ile tüketimi güzelleşir. Filtre edilmeden satışa sunulması önemli özellikleri arasında yer alır. Bunun dışında yapımında kullanılan teknikler, asit oranı, bahçe ürünü olması ve hasat gibi konular da tercih edilmesinde dikkate alınan konulardır. Sizler de bu özelliklere sahip zeytinyağını satın almak, ürünü detaylı şekilde incelemek isterseniz tüm detaylar Trendyol’da yer almaktadır.