4
Nintendo Oyunları kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe Oyun

1.929 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.979 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.985 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.949,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TeknoCrest Satıcı Ünvanı: METİN ALTUNDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1589659948400000 Vergi Kimlik Numarası: 0671532035
    Bu ürün TeknoCrest tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Basit, eğlenceli ve sürükleyici bir Nintendo Switch oyunu olan Mario Kart Deluxe 8 çok oyunculu şekilde oynanır. 4, 8 ve 12 kişiye kadar destekleyen yarış turları oyunu eğlenceli kılar.
  • Mario Kart Deluxe 8
  • pist içerisinde yarışırken toplanan özellik ve süper güçler ile rakibi yarıştan koparmak gibi aksiyonlar sunar.
  • Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe konsolu televizyona bağlayarak 4 kişiye kadar oynamayı destekler. Farklı Nintendo Switch konsolları kablosuz olarak birbirine bağlayarak oyuncu kapasitesini 8 kişiye kadar çıkarmak mümkündür.
  • Eğlencenin ve aksiyonun hiç bitmediği Mario Kart 8 Deluxe içerisine Wii U sürümünde eklenen DLC paketleri de dahildir.

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe Oyun

Nintendo Switch Mario Kart 8 ile birlikte Mario ve arkadaşları bir kez daha pistlere iniyor. Switch konsolu için özel olarak geliştirilen bu sürümde daha önce Wii U’da bulunan tüm pistler yer almaktadır. Ayrıca yine Wii U sürümünde yer alan DLC de bu oyuna dahil edilmiştir.

İster arkadaşlarınızla eğlenin, isterseniz dünyanın diğer ucundaki insanlarla oynayın, Nintendo Switch Mario Kart Deluxe 8 ile her zaman eğlencenin doruklarına ulaşacağınıza emin olabilirsiniz.

Mario evreninden ve Nintendo’nun diğer oyunlarından karakterlerin toplandığı oyunda yarışçılar ilk sırayı almak için kıyasıya bir rekabete girmektedir. Oyunu diğer yarış oyunlarından ayıran yönü ise renkli grafikleri, kolay oynanışı ve yarışa farklı bir soluk getiren savaş sistemidir.

  • Basit, eğlenceli ve sürükleyici
  • 4, 8 ve 12 kişilik oyun modları
  • Uygun fiyat avantajı

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe Oyun Eğlenceli midir?

Nintendo Switch Mario Kart 8 Deluxe Oyun

Nintendo Switch Mario Kart oyununda birinci olmak için yalnızca hızlı olmak ve rakiplerinizi geride bırakmanız yeterli olmaz. Pist içerisinde toplanabilen özelliklerle rakipler birbirini yavaşlatmak için ellerinden geleni yapmaktadır. Rakibinizi patlatarak geriye düşmesine neden olabilir veya yere muz kabuğu atarak arkanızdaki araçların yoldan çıkmasını sağlayabilirsiniz. Mario Kart’ı sıradan yarış oyunlarından ayıran en önemli fark da budur.

Nintendo Switch Mario Kart oyununun her pistinde bambaşka bir eğlence sizleri beklemektedir. Farklı yollarda rakiplerinizi alt etmek için değişik stratejiler uygulamalı ve yolları iyi tanıyarak bir sonraki hamlenizi planlamalısınız. Geride kalsanız bile endişe etmenize gerek yok çünkü yoldaki güçlendirmeler ile önünüzdeki rakipleri bir anda patlatabilir ve tekrar öne geçebilirsiniz. Her saniye farklı bir heyecanın yaşanması oyunun eğlencesini artırmaktadır.

Switch Mario Kart 8 Deluxe Oyun En Fazla Kaç Kişiyle Oynanır?

Konsolu televizyona bağlayarak oyunu aynı ekranda toplamda 4 kişi oynayabilirsiniz. Birkaç adet Nintendo Switch konsolu kablosuz olarak birbirine bağlandığında ise her ekranda 2 kişi olmak üzere toplamda 8 kişi aynı sunucuda oynayabilir. LAN bağlantısı ile 12 oyuncunun aynı oyuna girebilmesi mümkün olmaktadır. İnternet üzerinden dünyadaki diğer oyuncularla oynamak istediğinizde ise oyuncu sayısı, oyunun moduna göre farklılık gösterebilir. Ancak oyuna girebilecek maksimum oyuncu sayısı 12 olmaktadır. 

Nintendo Switch Mario Kart 8 oyunu konsolda üç farklı şekilde oynanabilir. Bunlardan ilki konsol televizyona bağlanarak oyunun oynanmasıdır. İkincisi ise “tabletop mode” adı verilen ve Switch konsolunun masa üzerinde tablet modunda durduğu moddur. Son olarak  oyun kontrolcüleri ekrana bağlı durumdayken elinizde de Mario Kart keyfini yaşayabilirsiniz.

Switch Mario Kart 8 Deluxe Oyun Uygun Fiyatlı mıdır?

Nintendo Switch konsolunun en önemli oyunlarından biri olan Mario Kart 8, saatler süren bir eğlence vadeder. Çoklu oyuncu deneyimine odaklanan yapımda girdiğiniz hiçbir yarış birbirine benzemez. Her seferinde farklı bir eğlence yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla harika zaman geçirmek için keyifli bir oyun arıyorsanız Mario Kart 8 mutlaka denemeniz gereken bir yapımdır. Oyunun aylarca oynanabilecek kadar eğlenceli olduğunu düşünüldüğünde fiyat gayet uygun seviyededir. 

Basit yapısı sayesinde dakikalar içerisinde öğrenilebilen oyunda eğlenmeniz için profesyonel bir oyuncu olmanıza gerek yok. Hatta oynadığınız ilk oyun bu olsa bile kısa süre içerisinde kendinizi eğlenceli yarışların içerisinde bulabilirsiniz. Renkli grafikleri, kolay oynanışı ve üst seviye eğlencesiyle Mario Kart 8 son derece kaliteli bir yapımdır.

Genel olarak beğenilen Switch Mario Kart 8 Deluxe Oyun yorumlarına Trendyol ürün sayfasından göz atabilirsiniz. Böylece oyunu satın alanların değerlendirmelerini görme fırsatı bulabilirsiniz.