Nintendo Super Mario 3d All Stars Switch Oyun

5.199 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nintendo Super Mario 3d All Stars Switch Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: speedbazaar Satıcı Ünvanı: TEMRAZ KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5530309045
    Bu ürün speedbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 Oyun, 1 Yıldız Çivili Koleksiyon!
  • Nintendo Switch'te Super Mario 3D All-Stars ile Mario'nun en büyük 3D maceralarından üçünü keşfedin!
  • Super Mario 64, Super Mario Sunshine ve Super Mario Galaxy içerir
  • Güncellenmiş HD grafikler, Joy-Con kontrolleri ve üç oyunun tümünün epik müziklerini içeren bir müzik çalar ile Nintendo Switch için optimize edildi!

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Nintendo Super Mario 3D All Stars Switch Oyun

Sosyal ve dijital ortamlarda oynanan pek çok oyun çocuklarda ve yetişkinlerde el becerisi, zihin gelişimi, stratejik düşünmeyi sağlayarak onları geliştirir. Çocukluğunuzdan beri severek oynadığınız Super Mario gün geçtikçe farklı çeşit içerik ve varyasyonu ile karşınıza çıkar. Teknolojisinin ilerlemesi ile Mario oyunları da gelişerek 3D modelinde üretilir. Nintendo Switch Super Mario paketinde güncellenmiş yeni oyun grafikleri tasarlanarak zengin hale getirilir. HD bir görünüme sahip olan Nintendo Switch için daha yüksek donanımlar kullanarak yüksek performanslı Super Mario 64, Super Mario Sunshine ve Super Mario Galaxy oyunlarını içerir. Unutulmayan önemli oyunlar ile fantastik ve macera dolu bir serüven sizi bekler. Bu zengin içeriği sayesinde size nostaljik ve gerçekçi bir şekilde oynama imkanı sunar.

  • Yüksek kalite HD görünüm
  • Farklı çeşit içerikleri
  • Gerçekçi görünüm ile 3D içerik

Unutulmayan Oyun Serisinin Keyfini Çıkarın

Unutulmayan Oyun Serisinin Keyfini Çıkarın

Nintendo Super Mario 3D all stars switch oyun 3D oyun evreninde size kaliteli bir oyun oynama imkanı sunarak canlı bir görünüm sağlar. Joy-Con'ın yüksek kalitesi ve yeni donanımı sayesinde rahat bir şekilde içeriklerin keyfini sürebilirsiniz. Hareketler için yapılan bu sistem içerikte yapılan çeşitli hareketleri kontrol eden ayarları telefona veya tablete bağlayarak oynama konusunda kolaylık sağlar. İçerisindeki boşluk kısma tablet ya da telefonunuzu yerleştirerek kolay bir kullanım sağlayabilirsiniz. Super Mario farklı çeşit oyunların içerisine yerleştirilmiş destansı tarzda müzikleri ile oyun ortamını sağlayarak keyifli bir zaman geçirmenize olanak tanır. İçerik zenginliği ile oynanan oyunlar eğlenceli, stratejik ve kaliteli bir ortam sunarak keyifli bir ortam sağlar. Joy-Can controller kullanarak içerisinde bulundurduğu oyunları konsolu sayesinde oynamak daha pratik ve rahat olur.

Mario Oyunları ve Çeşitleri

Mario Oyunları ve Çeşitleri

Üç farklı çeşit oyunu 3D görüntüsü ile oynama imkanını sunan Nintendo Süper Mario eski oyunları bir araya getirerek zengin bir içerik sunar. İlk içeriği olan Super Mario 64, Prenses Beach'ın kulesi etrafında geçen bir olaya sahiptir. Etraftan puanlar toplayarak ve gerekli koşulları yerine getirerek oyunun eğlencesine, amacına ve zevkine ulaşmış olursunuz. İkinci içeriğinde olan Super Mario Sunshine, tropikal bir tatil için yola çıkan karakterin yolda sapmalarla başına gelen olayları heyecanlı ve eğlenceli bir şekilde size yansıtarak keyif verir. Son içeriği olan Super Mario Galaxy, gezegenler arasında geçişler yaparak karaktere yapılan saldırı ve savaşlardan dolayı galaksiler arası göreve çıkar. Bu çeşitli ve heyecan dolu içerikleri ile oyun severleri kendine çekerek keyifli ve eğlenceli bir ortam sağlar.

Uygun Fiyatlı All Stars Mario Oyunu Trendyol’da!

Uygun Fiyatlı All Stars Mario Oyunu Trendyol’da!

Macera severlerin beğenerek kullandığı Nintendo Switch Mario oyunları, çeşitli görevlendirme ve stratejik hareketler ile kullanıcıları heyecan serüvenine kaptırır. Genel olarak tüm yaş grubuna hitap eden içeriği ile kullanıcılardan olumlu dönüşler sağlar. Her yaşa hitap eden içerikleri ile pek çok kullanıcının beğenisini toplayarak herkesin eğlenceli vakit geçirmesine yardımcı olur. İçinde bulunan 3D boyutlu üç farklı oyunun 170 den fazla farklı çeşit içeriği ile epik yapıya uygun müziği vardır. Müzikler üç farklı oyun içinde bulunarak hepsini kapsayan bir bütünlük içindedir. Bu müzikleri oyun esnasında dinleyerek enerjinizi ve kabiliyetinizi arttırabilir bu eğlenceli serüvene kendinizi kaptırabilirsiniz. Ürünü satın almakta karar verirken Nintendo Super Mario yorum kısmına giderek satın alan kullanıcıların yorumlarını okuyarak karar verebilirsiniz. Ürünü kullanan kullanıcıların tecrübelerini göz önüne alarak tercih edebilir sepetinize eklediğiniz ürünler ile alışverişinize devam edebilirsiniz.