Nintendo The Legend Of Zelda : Breath Of The Wild Switch Oyun

2.299 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.289 TL

Ürün Bilgileri

Nintendo The Legend Of Zelda : Breath Of The Wild Switch Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: speedbazaar Satıcı Ünvanı: TEMRAZ KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5530309045
    Bu ürün speedbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Model Nintendo Switch
  • Oyun Türü Macera
Geri Bildirim Ver

Nintendo - The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild Switch Oyunu

The Legend Of The Zelda Breath Of The Wild oyunu Nintendo şirketi tarafından geliştirilir. Aksiyon ve macera oyunu olarak bilinir. Buna ek olarak seriler halinde devamlılığını sürdüren bir oyundur. Breath Of Wild ise bu devamlı serinin son oyunu olarak kabul edilir. Yapım, açık dünya kurgusu ve senaryoları sayesinde oyuncuları serbest bırakır. Bu oyunu Switch kullanarak yüksek kalitede oynamanız mümkündür.

  • Yüksek görüntü kalitesi
  • Hızlı ve pratik tasarım
  • Macera ve aksiyon dolu hikaye

The Legend Of Zelda : Breath Of The Wild Switch Oyunu Özellikleri

The Legend Of Zelda : Breath Of The Wild Switch Oyunu Özellikleri

The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild Switch, bir macera ve rol yapma oyunudur. Bu seriye özel olarak üretilen Switch modellerinden satın alarak oyunu yüksek kalitede oynayabilirsiniz. Oyun zevkini üst seviyede yaşamak ve keyifli vakit geçirmek istiyorsanız, The Legend Of Zelda Breath Of The Wild satın alabilirsiniz. Oyunun Switch versiyonu şu özelliklere sahiptir:

  • Konsol, genel anlamıyla oyunculara bambaşka bir dünyanın kapılarını aralar.
  • Özgür bir şekilde keşif ve araştırma yapma imkanı sunan bu oyun içinde farklı görevler yapmanız gerekebilir.
  • Bu görevleri tamamlamak için farklı eşyalar toplayabilir, ödüller kazanabilir ve farklı bulmacalar çözebilirsiniz. The Legend Of Zelda Breath Of The Wild Nintendo Switch oyun olarak açık uçludur.
  • Switch ile yapımı yüksek performansla oynamanız mümkündür. Cihazın özenli bir şekilde tasarlanan detayları ve dikkat çekici arayüzü öne çıkar.
    • The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild Switch Oyun ile Keyifli Vakitler

      The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild Switch Oyun ile Keyifli Vakitler

      The Legend Of Zelda Breath Of The Wild Switch inceleme ile müşteriler yapımı almak için geçerli sebepleri bulabilir. Bu yapımı almanın avantajları arasında şunlar sayılabilir:

      Switch görüntü ve çözünürlük kalitesi anlamında yüksek bir oyun oynama performansı sunar. Yüksek çözünürlüklü olan bu konsollar ile her anınızı keyifli bir hale getirebilirsiniz. Pratik ve şık tasarımlı Switch ile tüm oyunu rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Ergonomi anlamında da konforludur. Yapım, hikayesinin başarısıyla ön plana çıkar. Hayal gücünü ortaya çıkaran senaryolar, hikayenin farklı şekillerde ilerlemesini sağlar. Buna ek olarak küçük ve pratik bir konsol olan Switch ile oyun dünyasının hakimi olabilirsiniz. Oyunseverler tarafından ilgi toplayan Switch, pratik ve hızlı olması nedeniyle tercih sebebidir. Bu konsollar şık ve kaliteli tasarımlarıyla da ön plana çıkmayı başarır. Oyunseverler için oynarken bölünmemek oldukça kritik bir konudur. Bu konsollar, oyun esnasında İnternet tarayıcısı ya da sosyal medya gibi hizmetlerin keyfinizi bölmesine de izin vermez.

        Uygun Trendyol Fiyatlarıyla The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild Switch

        Uygun Trendyol Fiyatlarıyla The Legend Of Zelda: Breath Of The Wild Switch

        The Legend Of Zelda Breath Of The Wild fiyat skalası da oldukça geniştir. Müşteriler bir ürün satın almadan önce fiyat araştırması yapmak isteyebilir. Her müşteri fiyat araştırması yaparak bütçelerini sarsmadan, ihtiyaçları olan ürünleri satın almak ister. Her bütçeye hitap eden yapımın Switch seçeneği sayesinde oyunseverler keyifli vakit geçirmek için ihtiyaçları olan ekipmanları bütçe dostu fiyatlarla satın alabilir. Ürün, farklı kriterlere bağlı olarak fiyatlandırılır ve müşterilere sunulur. Trendyol’dan uygun fiyat seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Buna ek olarak karşınıza çıkan fiyatları sıralayabilir ve bütçenize hitap eden seçeneği satın alabilirsiniz. Aynı zamanda ürünleri favorilerinize de ekleyebilirsiniz. Bu sayede de dönem dönem oluşan indirimli ve kampanyalı fiyat seçeneklerinden faydalanabilirsiniz. Vaktinizi üst seviyede eğlenceyle geçirmek için The Legend Of Zelda Breath Of The Wild Switch oyununu satın alabilirsiniz.