Nitelik Yayınları 8. Sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı

174 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
181,50 TL
2. Ürüne 14 TL İndirim
Kurumsal Fatura
181,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nitelik Yayınları 8. Sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Okul Marketim Satıcı Ünvanı: ARDA ÇOCUK YAYIN DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073040095000019 Vergi Kimlik Numarası: 0730400950
    Bu ürün Okul Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8. Sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı Nitelik Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

8. Sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı Nitelik Yayınları

Öğrencilerin güncel müfredata uygun olarak hazırlanmış yeni nesil soru çözmeleri LGS başarılarını artırıyor. 8. sınıf öğrencilerini Fen Bilimleri alanında karşılaşabilecekleri sorulara hazırlayan 8. Sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı Nitelik Yayınları 2022 basımı olarak biliniyor. Normal boyutta üretilen 8. Sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı, öğrenciler tarafından kolaylıkla taşınıyor. Aynı zamanda sınava hazırlanan öğrencilerin konuları öğrendikten sonra pekiştirmelerine de yardımcı oluyor.

 
  • Ürün öğrencileri Fen Bilimleri sınavlarına hazırlamayı hedefliyor.
  • 19x27 cm ebatta basılan ürünün çanta içerisinde taşınabilmesi mümkün oluyor.
  • Paket içerisinde 10 adet Fen Bilimleri denemesi gönderimi sağlanıyor.

8. Sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı Nitelik Yayınları Özellikleri

8.

8. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan 8. Sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı Nitelik Yayınları, Fen Bilimleri konularına ilişkin soru çözme imkanı sağlıyor. Kaliteli ve sağlam kağıt kullanılarak basılan 8. Sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı Nitelik Yayınları, kaleme karşı da dayanıklılığını koruyor. Basımında dayanıklı kağıt tercih edilen 8. Sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı sayfalarında herhangi bir olumsuz durum yaşanmıyor. Ürünün tercih edilmesi durumunda içeriğinde yer alan 10 deneme sınavı sayesinde farklı soru tipleri çözülmüş oluyor. Öğrencilerin Fen Bilimleri alanına yönelik konu anlatımlarını tamamladıktan sonra çözecekleri bu denemeler destekleyici nitelik taşıyor. Öğrencilerin Fen Bilimleri alanından karşılarına gelebilecek soruları çözebilmek için konuları öğrenmeleri ardından 10 deneme sınavını tamamlamaları gerekiyor.

 

8. Sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı Nitelik Yayınları Yeterli Olur mu?

8.

LGS’ye girecek öğrenciler için son düzlük olan 8. sınıfın konu eksiği olmadan tamamlanması büyük önem taşıyor. LGS’de öğrencilerin yüksek puan alabilmelerinin yolu ise tüm alanlara yönelik yeterli bilgiye sahip olmalarından geçiyor. Dayanıklı kağıt kullanılarak özenle hazırlanan 8. Sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı Nitelik Yayınları, Fen Bilimleri ile ilgili öğrencilere farklı sorular çözdürmeyi amaçlıyor. Milli Eğitim Bakanlığının sınava yönelik hazırladıkları örnek sorulardan uyarlanan 10 deneme sınavının düzenli ve doğru şekilde takip edilmesi gerekiyor. LGS’ye hazırlanan öğrencilerin öncelikle Fen Bilimleri alanında konu eksiklerini belirlemeleri ve en kısa zamanda tamamlamaları ile ilk aşama başlıyor. Öğrencilerin Fen Bilimleri konularını tamamladıktan sonra deneme sınavlarını çözmeleri ile beraber ilgili alana yönelik eksiklikler tamamlanmış oluyor.

 

8. Sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı Nitelik Yayınları İçeriği

8.

Sınava hazırlanan öğrencilerin bir numaralı tercihi olan nitelik yayınları 8. sınıf Fen Bilimleri deneme sınavı içeriğinde 10 deneme olduğu görülüyor. Her bir deneme sınavında ise 20 adet Fen Bilimleri sorusu çözmek mümkün oluyor. Öğrencilerin Fen Bilimleri alanında 200 adet soru çözmelerini sağlayan deneme seti, yeni müfredata uygun sorulardan oluşuyor. Orta seviye ve üzerine uygun olarak hazırlanan güncel soru tipleri ile Fen Bilimleri alanında eksiklik yaşanmıyor. Uygun fiyat seçeneklerine sahip Nitelik Yayınları 8. sınıf Fen Bilimleri deneme sınavına Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Nitelik Yayınları 8. sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı fiyatı ve detaylı özellikleri ile sayfada yer alıyor. Nitelik Yayınları 8. sınıf Fen Bilimleri Süper 10 Deneme Sınavı yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek diğer kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi alabilmeniz de mümkün oluyor.