NIVEA Hyaluron Cellular Filler Sıkılaştırıcı Gündüz Gece Krem Set

424,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 17 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
518,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NIVEA Hyaluron Cellular Filler Sıkılaştırıcı Gündüz Gece Krem Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içeriğinivea hyaluron cellular filler sıkılaştırıcıyaşlanma karşıtı gündüz bakım kremi 50mlnivea hyaluron cellular filler sıkılaştırıcı yaşlanma karşıtı gece bakım kremi 50 mlürün özelliklerinivea hyaluron cellular filler sıkılaştırıcı yaşlanma karşıtı gündüz bakım kremikırışık görünümünü azaltmaya yardımcı olur.cilt sıkılığında kanıtlanmış düzelme görülür.cilt yoğun nem ile tazelenir.yumuşak ve ipeksi bir cilt hissi sağlar.nivea hyaluron cellular sıkılaştırıcı yaşlanma karşıtı gece bakım kremikırışıkların doldurulmasına yardımcı olur.cilt sıkılığında kanıtlanmış düzelme görülür.cilt gece boyunca yoğun nem ile tazelenir.yumuşak ve ipeksi bir cilt hissi sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Gözenek Sıkılaştırıcı
  • SPF Korumasız
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • İçerik Hyalüronik Asit
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Nivea Hyaluron Cellular Filler Sıkılaştırıcı Gündüz Gece Krem Set

Ürün, hücre aktifleştiren hyaluron ve kolajen tetikleyici formülüyle cildinizin kendini yenilemesi için hücreleri uyarır. Gerekli etkenleri aktifleştirir ve hücre yenilenmesini destekleyerek cildinizin kendini yenileme hızını artırır. Nivea Hyaluron Cellular Filler sıkılaştırıcı gündüz gece krem set SPF 15 içeriği ile hücrelerinizi aktifleştirir ve nazikçe bakım yaparak yüz tarafından hızlıca emilmesini sağlar. Cildinizi yaşlanma, hücre hasarı ve yaşlılık lekelerine karşı üstün seviyede korur. Kırışıklıkların doldurulmasını ve sıkı bir görünüm kazanmasını sağlar. Nivea gündüz gece kremi yoğun bir nem ile cildi besler pürüzsüz ve yumuşak bir cilde sahip olmanızı sağlar. Hem gündüz hem gece bakım kremi seti ile büyük bir avantaj yaratır. Olgun ciltler için kullanımı uygundur ve kolay bir şekilde uygulanır.

  • Gece, gündüz kullanım seti
  • Olgun ciltler için kullanım
  • Doğal formül

Sıkılaştırıcı Gündüz Gece Krem Set Özellikleri

Sıkılaştırıcı Gündüz Gece Krem Set Özellikleri

Ürün, cildinizi çevresel faktörlere ve güneş ışınlarına karşı korur. İçeriğinde bulunan hyaluronik asit cildinizin doğal yapısını korumaya yardımcı olur. Nivea Hyaluron Cellular Filler sıkılaştırıcı gündüz+gece krem set özel formülü sayesinde cildinizi nemlendirir ve nem seviyesinin dengelenmesine yardımcı olur. Ürünün ince yapısı deri tarafından emilimin kolay yapılmasını sağlar. Olgun ciltler için kullanımı uygun olan model temiz yüzeye uygulanır. Kuru cilde sahip olan müşteriler tarafından tercih edilen ürün kaliteli bir kullanım avantajı sunar. Model sayesinde ipeksi ve yumuşak bir cilde sahip olabilirsiniz. Ürün, sıkılaştırıcı özelliği ile kırışıklıkların ve lekelerinin giderilmesine yardımcı olur. Nivea Hyaluron Cellular Filler sıkılaştırıcı gündüz gece krem set kullananlar tarafından tavsiye edilir. Modelin gösterdiği etkin performans yorumlar kısmında yer alır. Ürüne dair merak ettiğiniz noktalar için yorumları inceleyebilirsiniz.

Sıkılaştırıcı Gündüz Gece Krem Set Kullanım Şekli

Sıkılaştırıcı Gündüz Gece Krem Set Kullanım Şekli

Nivea gündüz gece krem set cildinize bakım yapar ve çevresel faktörlerden etkili bir şekilde korur. Ayrıca kolay bir kullanım şekline sahiptir. Cilt hücrelerinizi uyaran ve cildin yenilenmesine yardımcı olan model, müşteriler tarafından yoğun bir ilgi görür. Cildinizi temizledikten sonra dairesel hareketler eşliğinde masaj yaparak cilde uygulanır. Günlük kullanıma oldukça uygun olan ürün, büyük bir avantaja sahiptir. Olumlu değerlendirmelerin bir göstergesi olan Nivea Hyaluron Cellular Filler sıkılaştırıcı gündüz gece krem set yorumları diğer müşteriler için yol gösterici olur. Yorumlar sayesinde kremin etkilerini kolay bir şekilde görebilirsiniz. Pratik kullanım şekli ile ön plana çıkan model müşterileri fazlası ile memnun eder. Yüz üzerinde etkili sonuçlar gösteren bu ürüne aynı zamanda hesaplı fiyat seçeneğiyle rahatlıkla sahip olabilirsiniz. Yüzünüzü besleyerek elastikiyetini geri kazandırabilirsiniz.

Sıkılaştırıcı Gündüz Gece Krem Set Avantajları ve Fiyatı

Sıkılaştırıcı Gündüz Gece Krem Set Avantajları ve Fiyatı

Cilt üzerinde etkili sonuçlar gösteren model müşterilere büyük bir avantaj sunar. Hem gece hem de gündüz kullanılan krem çeşitlerine sahip olan bu set kaliteli bir kullanım avantajı yaratır. İpeksi ve yumuşak bir cilde sahip olmak isteyen müşteriler bu ürünü rahatlıkla kullanır. Model, pratik kullanım şekli ile önemli bir fırsata sahiptir. Akıcı ve yoğun kıvamına sahip olan ürün ekstra bir işleme gerek duymadan cilde uygulanır. Ürün, tüm kırışıklık ve cilt lekeleri gibi cilt sorunlarının giderilmesine yardımcı olur. Nivea Hyaluron Cellular Filler sıkılaştırıcı gündüz gece krem set fiyatı avantajlı seçenekler ile satışa sunulur. Müşteriler tarafından büyük bir ilgi gören model, avantajlı fiyat özelliği ile sizleri memnun eder. Tüm özellikleri ve avantajları ile fark yaratan bu kaliteli ürüne Trendyol’dan kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.